Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Grzegorzo

2008 i 2009 są imo porównywalne. Choć imo 09 > 08. Najlepszym rokiem x-boxa był 2007.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na xboxie był Titanfall 86% i Super Time Force 82%.

Zamiast wybierać po dwa tytuły jak wygodnie, czemu po prostu nie powiedzieć całej prawdy?

PS4 - 39 gier powyżej 80% na Metacritic. (w tym 8 exów)

Xbox One - 17 gier powyżej 80% na Metacritic. (w tym 3 exy)

Ponad dwa razy więcej dobrych gier ma PS4. Cała prawda całą dobę.

Ps. Z litości dla Xboxa One liczyłem exy jako gry które nie wyszły na konkurencyjnej konsoli - jakby wziąć tylko to co wyszło wyłącznie na Xbonie, to miałby dokładnie 0 exów powyżej 80% MC. Xbone has no games.

Bomba prawdy tej edycji CW.

XD

ps4 39 gier lecimy.

Zen Pinball

Zen Pinball 2:Walking Dead

Velocity 2X

flower

dlc do Resogun

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Rayman Legends

FF XIV Online

The Swapper

Pinball Arcade

Star Wars Pinball: Heroes Within

i takie perły jak

Fez

FezPS4ReviewImage2.jpg

sportsfriends, które było w plusie ale nikt tego nie sciągnał

1381790461-sportsfriends.jpg

Towerfall Ascencion też chyba było w plusie i też nikt tego nie pobrał.Towerfall-1.jpg

Sound Shapes (no goty grzybki xD)

2290270-sound_shapes_e3_2012_023_1338961

Rogue Legacy z którego typy pokroju irasa wiecznie bekują a potem jednym tchem wymieniają, że gra ma 85% na metacritic

2605235-rogue-legacy-full-game-2.jpg

Nie rozmieszajcie mnie. Observer pokazuj mi tutaj swoją bibliotekę psn (a jak z plusa to czy w ogóle odpaliłeś) czy którykolwiek tytuł posiadasz w kolekcji.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Liczby nie kłamią, xbone has no games, a ty bluber zjedzie kalafiorka i kup PS4, bo tam znacznie większy wybór twojego ulubionego gatunku gier, tytułów robionych w garażu przez ojca i syna.

Opublikowano

bluber ile postów dziennie napierd#$@ ?

robisz coś poza tym?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

bluber ile postów dziennie napierd#$@ ?

robisz coś poza tym?

ale co cie boli? Dzisiaj 45, do tk_tk, który ma 90 sporo mi brakuje. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jak można hejtować doom3? beka z tych indorów które ficuś już dawno ograł na vicie.

Opublikowano

Wielki znawca i fan indie póki nie zapowiedziano, że ps4 będzie mocno wspierać indyki xD Teraz gierki-szajz za 10$.

Opublikowano

papers please już szanujecie czy czekacie na oceny z metacritic?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wielki znawca i fan indie póki nie zapowiedziano, że ps4 będzie mocno wspierać indyki xD Teraz gierki-szajz za 10$.

Bluber to słaby trol jest, stara się ale nigdy mu nie wychodzi, a gdy ktoś się z niego śmieje to potrafi go tylko obrazić, pojęcie argument jest mu obce, syndrom dorastajacej młodzieży która myśli że ma zawsze rację do momentu w którym życie weryfikuje jego światopogląd.
Opublikowano

to że siedzisz na X360, a hejtujesz najwięcej konsole, z którą nie miałeś do czynienia

a specjalistą jesteś w każdej możliwej grze na forum, grałeś we wszystko bedac autorem pewnie 30% postów w CW

to jest mega irytujące

no offence

(pipi) tam, za stary jestem na przepychanki na forum o grach komputerowych :D

nie musisz mi odpisywać, ja tobie nie bede

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

a gdy ktoś się z niego śmieje to potrafi go tylko obrazić

No gdyby z każdym razem jak z ciebie się tutaj smieją byś obrażał to już dawno miałbyś bana

to że siedzisz na X360, a hejtujesz najwięcej konsole, z którą nie miałeś do czynienia

a specjalistą jesteś w każdej możliwej grze na forum, grałeś we wszystko bedac autorem pewnie 30% postów w CW

to jest mega irytujące

no offence

(pipi) tam, za stary jestem na przepychanki na forum o grach komputerowych :D

nie musisz mi odpisywać, ja już nie bede

oj piecze bo obrażam plejstejszon

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

a gdy ktoś się z niego śmieje to potrafi go tylko obrazić

No gdyby z każdym razem jak z ciebie się tutaj smieją byś obrażał to już dawno miałbyś bana

Co ja poradzę na to że za mądry jestem dla nich?

<bezradny>

Opublikowano

Zresztą nie będę z tobą dyskutował, bo nie chce mi się wdawać w pyskówkę. Idę sobie odpalić XO i pograć w Super Time Force 

Odpalasz XO bo nie masz pada do ps4 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD #sonytakiedobre

Pada od PS4 odzyskałem jakoś na początku tego miesiąca więc zonk z twojej strony. A gram akurat na XO, bo podoba mi się Super Time Force no i mam dwa next geny i mogę sobie na to pozwolić.

Super Time Force to najlepszy indyk ever, wiec troche sie zastanow nad soba.

Sorry, ale nie. Bardzo fajna gierka, nie pozbawiona wad do skończenia w 3h

Ale Wii U to poprzednia generacja :<

WiiU to póki co najlepszy wybór jeżeli chodzi o konsole.

papers please już szanujecie czy czekacie na oceny z metacritic?

Dokumenciki, Proszę kupione w dniu premiery na PC. Pokonane 2 razy.

GLORY TO ARZTOCKA

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano
WiiU to póki co najlepszy wybór jeżeli chodzi o konsole.

Zależy dla kogo :<

Opublikowano

dla fanów dobrych gier.

Opublikowano

dla fanów dobrych gier.

Dokładnie, a dla fanów bardzo dobrych gier i mesjaszow PS4, zaś xbone dla masochistow i hipsterow.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czyli yeti przyznaje, ze driveklap bedzie kiepski, bo na ps4 graja fani bardzo dobrych gier, a preorderow na driveklapa malo co.

Opublikowano

Nigdy nie zapomnę jak jak na evencie Sony reklamowano gry indie i w tej sekundzie w której na chwilę pokazano Papers, Please wybrali scenę strzelania. Przerażające.

Opublikowano

to bylo mega zalosne, ale jakos trzeba trafic w gusta. 

jestem w trakcie przechodzenia Paper Please, swietna gra, tylko czasem na ogrzewanie mi brakuje :(

Opublikowano

W ogole jaka beka z tego driveklapa, na amazonie.com jest za nfs rivals w best sellerach na ps4 xD w ogolny ranking top100 sie nawet nie lapie. To co, 10mln sprzedanych ps4 gwarantuje sukces, nie?

Opublikowano

sytuacja prawie jak z wii, janusze rzucili sie jak na suchary, a na gry to szkoda hajsu xD 

jestescie rakiem branzy.

Opublikowano

I jeszcze sępią na promocje w stylu "kup mario karta to dostaniesz kod na pikminy". Nawet mi ich nie żal. Prawie tak żałośni jak blacharze dokupujący tytany w SLI tylko po to, żeby odpalić grę w 120, zamiast w 60 fpsach.

Ich to już w ogóle mi nie żal.

Opublikowano

Lepiej sprawdźcie jak sprzedają się gry na PS4, a jak na tym czymś od microshitu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.