Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lepiej sprawdźcie jak sprzedają się gry na PS4, a jak na tym czymś od microshitu.

Jakie gry lol

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti, spoko, to jeszcze powiedz posiadaczom zeby zaczeli kupowac gry, bo kupuja tylko jak im sony za(pipi)ie bilboardy na pol swiata (destiny), a potem i tak nie graja.

Mordor czy fifa sa na bardzo podobnym miejscu na amazon.co.uk, horizon 2 sprzeda sie tak z 5razy lepiej niz driveclub, oczywiscie tylko na one, bo z x360 to z 10x.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

1080 strona CW ;)

YETI licze na komentarz.

Opublikowano

patrzac jak do firm przylegaja wczesniejsze decyzje i jak dlugo musza potem walczyc z tym go.wnem to nie zdziwilbym sie jakby jaka czesc posiadaczy ps4 dalej myslala ze 8 pazdziernika za free dostaja pelniaka driveclub wiec po co im preorderowac :P

Opublikowano

No ale Ficus, czytalem ostatnio, ze polowa posiadaczy ma plusa, takze nawet jakby wszyscy z plusem tak mysleli to zostaje prawie 5,5mln bez. To tyle co sprzedalo sie Jedynego, a horizon 2 niszczy driveklapa w preorderach, a jest jeszcze na 360ke.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Yeti, spoko, to jeszcze powiedz posiadaczom zeby zaczeli kupowac gry, bo kupuja tylko jak im sony za(pipi)ie bilboardy na pol swiata (destiny), a potem i tak nie graja.

A ja ci pisze, sprawdź jak sprzedają się gry na PS4 i skończ pisać bzdury.

1080 strona CW ;)

YETI licze na komentarz.

1080p w 2014 nawet na smartfonach ale nie na xbonie.
Opublikowano

bo driveclub to nowa marka, sony ja nie promuje jak np watch dogs czy destiny, a forza to juz uznana marka - co w dzisiajszych czasach znaczy marka wie chyba kazdy - wystarczy popatrzec na sprzedaz cod czy na fakt, ze najlepeiej sprzedajacym sie exem na ps3 jest obiektywnie najgorsza czesc gt w dziejach

Opublikowano

W ogole jaka beka z tego driveklapa, na amazonie.com jest za nfs rivals w best sellerach na ps4 xD

A Killer Instinct na którym miejscu na tej liście? Boty chyba zapomniały że DC będzie też w Plusie w wersji F2P i to ma wpływ na preordery wersji pudełkowej.

Opublikowano

Wyszedł nowy filmik od drajwklapa (po hiszpańsku) i gra wygląda absurdalnie <ślinka>. Model jazdy mi się podoba, jeździ się bardzo przyjemnie.

Opublikowano

Panowie usiądźcie wygodnie i dajcie full screen

swoją drogą trzeba sie jakoś zebrać i założyć klub kto będzie aktywnie grał

a nazwa klubu może  "TylkoXbox"

Opublikowano

sytuacja prawie jak z wii, janusze rzucili sie jak na suchary, a na gry to szkoda hajsu xD 

jestescie rakiem branzy.

Boty od 2001 płacą za multi online, to jest dopiero rak branży.

Opublikowano

przynajmniej bylo co grac, klapy natomiast kupuja konsole bez gier rozumiesz to ? czekaja na gre ktora ma rok poslizgu i brakuje 3/4 rzeczy, graja w gry na swoich 55", ktore spokojnie kalkulator by uciagnal 

wiec napisze raz jeszcze, 

jestescie rakiem branzy

Opublikowano

swoją drogą trzeba sie jakoś zebrać i założyć klub kto będzie aktywnie grał

a nazwa klubu może  "TylkoXbox"

Ridge Racer + PGR + DNA Motorstormu w Next Genowej grafice, to bedzie dobra gra, frajdy moze sprawiac ta rywalizacja wiecej niz rywalizacja polegajaca na farcie jak w przypadku Horizon 2

Opublikowano

Kubson ostatni swój post pisał chyba po obejrzeniu tego materiału. Biedne boty, doskonale zdają sobie sprawę, ze Nadkonsola w pierwszym roku życia dostaje takie graficzne perełki, ze ich śmieszny xbonik przez cały swój marny żywot nie dostanie tak wyglądające gry.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Shadow of Mordor will run 1080p at an unlocked 60fps on ps4 

a jak xbox dalej 900p/30fps?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

W ogole jaka beka z tego driveklapa, na amazonie.com jest za nfs rivals w best sellerach na ps4 xD

A Killer Instinct na którym miejscu na tej liście? Boty chyba zapomniały że DC będzie też w Plusie w wersji F2P i to ma wpływ na preordery wersji pudełkowej.

Wygarniales Donowi braki w matmie, a sam nie jestes w stanie ogarnac, ze klapkow z ps4 bez plusa jest tyle co wszystkich botow? Driveklap sprzeda sie slabo i tyle, bo jestescie cebularzami (plusowcy) i casulami (druga polowa).

Opublikowano

Nie wiadomo skoro recenzenci nawet nie dostali kopii na Xboxa xD

Opublikowano

nawet w SO XD

Opublikowano

Nie wiadomo skoro recenzenci nawet nie dostali kopii na Xboxa xD

to w sumie troche dziwne, bo gra fizycznie jest już na nośnikach xd

(ta kupka z brzega)

b58bvwH.jpg

dzięki Koper, rozumiem, że to komplement

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek to jeden z nielicznych uzytkownikow, przy ktorego postach zastanawiam sie czy skonczyl 15lat czy moze jest z jakiejs gry interia.

Opublikowano

"unlocked 60fps" to rozumiem animacja brykająca miedzy 60, a niżej?

A fuj. To ja już wolę 30fpsów.

Opublikowano

Fanek 815 postów temu nie byłeś taki agresywny

Opublikowano

"unlocked 60fps" to rozumiem animacja brykająca miedzy 60, a niżej?

A fuj. To ja już wolę 30fpsów.

To powinno znaczyć, że nie jest zablokowane na 60 i może być więcej, ale to konsole, więc...

xD

xD

xD

xD

xD

Opublikowano

To Horizon 2 też ma unlocked 60 fps. No bo locked nie ma.

Opublikowano

Fanek 815 postów temu nie byłeś taki agresywny

sorry, ale jak czytam tu posty niektórych to mnie czasami krew zalewa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.