Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To skasuj konto :sorcerer: i problem z głowy

Opublikowano

Shadow of Mordor will run 1080p at an unlocked 60fps on ps4 

a jak xbox dalej 900p/30fps?

Fanek 815 postów temu nie byłeś taki agresywny

sorry, ale jak czytam tu posty niektórych to mnie czasami krew zalew

Taki urok CW - dam Ci dobrą radę na przyszłość. Wszystko co tu jest dziel przez cztery. Dwa to za mało.

Opublikowano

Shadow of Mordor will run 1080p at an unlocked 60fps on ps4

a jak xbox dalej 900p/30fps?

Fanek 815 postów temu nie byłeś taki agresywny

sorry, ale jak czytam tu posty niektórych to mnie czasami krew zalew

Taki urok CW - dam Ci dobrą radę na przyszłość. Wszystko co tu jest dziel przez cztery. Dwa to za mało.

To czemu dla ciebie to taki sirius biznes temat że aż tu nie zaglądasz do nas, swoją drogą jak juz tu jesteś to nie zapomnij liścia sprzedać swojemu insajderowi który Ci powiedział ze SO będzie w 1080p.
Opublikowano

ibLfFxspu2RWS.jpg

Milion drzew w zasiegi wzroku i w kazde mozna bezpardonowo wjechac, kiedy takie atrakcje w Driveclub, w ktorym patchu?

Edytowane przez zloto

Opublikowano

ale bym orał

Opublikowano

ibLfFxspu2RWS.jpg

Milion drzew w zasiegi wzroku i w kazde mozna bezpardonowo wjechac, kiedy takie atrakcje w Driveclub, w ktorym patchu?

O ile na zdjęciu jest Lancer czy Impreza to jeszcze to jakoś wygląda.

Opublikowano
wiecej niz rywalizacja polegajaca na farcie jak w przypadku Horizon 2

Tak sie sklada ze wiele razy podchodzilem do tej proby, trase znalem juz na pamiec i skrupulatnie ja wydluzalem dla maksymalnej predkosci, wiec skoncz pyerdolic.

Co ty serio myslales ze sobie jechalem sam nie wiem gdzie i nagle pobilem rekord XD ?

Obejrzalem ten gameplay z driveclub'a i tylko utwierdzilem sie w przekonaniu ze szybko mnie ta gra znudzi, a juz na pewno z taka iloscia zawartosci. Pogram dla grafiki jak rasowy blacharz i wroce do Horizon.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja to wygląda xDDDDDDD, ale podyskutujmy o next genowych grach.

DriveClub--5-claves.gif

Zawsze chciałem stworzyć tytuł osadzony w erze wiktoriańskiej. Niestety jednak, aby taka gra wyglądała dobrze – uwzględniając architekturę oraz ubrania i inne rzeczy – potrzebowaliśmy konsoli, która będzie miała znacznie więcej mocy niż te, które były dotychczas na rynku. Pojawienie się PlayStation 4 wreszcie dało nam to, czego szukaliśmy. Bloodborne (PS4) nie jest grą, która mogłaby pojawić się na wszystkich platformach. Stworzenie tego tytułu było możliwe tylko na PlayStation 4.

http://www.pssite.com/news-36665-dlaczego_w_bloodborne_zagramy_tylko_na_playstation_4_.html

034.jpg

bimltg.gif

i coś dla xbotów

ib20LSQlk3vywV.gif

Opublikowano

bimltg.gif

To co Yeti, widzimy sie w dzien premiery na serwerach Bloodborne ?

Trolling na bok, wyglada zayebiscie :woot:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie inaczej, nie inaczej, mam nadzieje, że wydadzą limitkę w Europie.

Opublikowano

Yeti typowy casul, przeglada gify i video z bloodborne, kiedy prawdziwi fani nie ogladaja zadnych materialow z gry.

Opublikowano

bo jestescie cebularzami (plusowcy)

Do czego to doszło, że jak firma daje gry za grosze (odłóżmy teraz na bok problem indyków w Plusie na PS4 - to się wkrótce zmieni), to ludziom źle. W głowach się chyba co niektórym mocno poprzerwacało. To idź do Empiku kupować gry za 270zł, a na allegro wybieraj zawsze najwyższe ceny - wtedy nie będziesz cebularzem.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Yeti typowy casul, przeglada gify i video z bloodborne, kiedy prawdziwi fani nie ogladaja zadnych materialow z gry.

Przegląda gify, bo i tak w to nie będzie grał. Sorry, on nawet żadnych soulsów nie przeszedł więc z czym do ludzi ja się pytam. xD

Zwykły Janusz jakich wiele.

Opublikowano

Yanusz.

Lukas - a jak sobie wyobrazasz dzialalnosc firm, ktore robia te gry co trafiaja do plusa, jakby dostawali tylko grosze, ktore rzuca im sony z abonamentow? Naprawde myslisz, ze komus by sie chcialo robic za to gry?

Juz niedlugo przekonasz sie na przykladzie drivecluba, ze nikomu, preorderow malutko bo wszyscy cebuluja, wola demo 10 wyscigow i 10 aut, swietnie.

Czemu mowisz o grach za 270zl, jak do plusa trafiaja indyki i gry kilkuletnie, ktore nigdy nie kosztuja wiecej niz stowke za nowke gdy trafiaja do plusa? Driveklap to wyjatek i zapewne ostatni, skoro nikt tego nie kupuje.

Opublikowano

KopEr, sęk właśnie w tym, że do Plusa trafiają gry AAA roczne lub starsze, gdy ich potencjał sprzedażowy maleje. W Games with Gold działa to na takiej samej zasadzie. Nawet w EA Access EA daje NFS Rivals, a nie FIFE 15. Więc o dzialalność firm nie trzeba się martwić. Dla nich to dobra opcja, bo część osób na pewno wyda kasę na DLC.

DriveClub, owszem, trafia do Plusa w dzień premiery, ale jakims kosztem? To tak naprawdę demo gry. Wyjątek, bo chcą przyciągnąć graczy, by ci potem aktualizowali grę do pełnej wersji. W Plusie i w bliźniaczych usługach nie zobaczysz nowych gier AAA. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Sony puscza bundle z Fifa 15 za £349 w uk, co prawda oferta czasowo limitowana no ale zawsze to cos, cena golasa w wiekszosci sklepow to £329

Edytowane przez kubson

Opublikowano

To czemu dla ciebie to taki sirius biznes temat że aż tu nie zaglądasz do nas, swoją drogą jak juz tu jesteś to nie zapomnij liścia sprzedać swojemu insajderowi który Ci powiedział ze SO będzie w 1080p.

Kompletnie nie zrozumiałeś tego co napisałem. Klapy przysłaniają oczy, nic nowego.

No niestety, w tym wypadku dał ciała.

Opublikowano

Pojade Maciomaniakiem

Mój insajder w Sony mówi:

DC - był od początku budowany jako dodatkowa zachęta do płacenia za Plusa. Dlatego własnie miał sie pojawic na samym poczatku generacji. Nie wyszło niestety bo miał problemy ze "stabilnościa" :) i musieli przełozyc premiere.

Co nie zmienia faktu , ze z punktu widzenia czysto biznesowego nadal moze byc duzym sukcesem. Sposrod tych 11m uzytkownikow PS4 , połowa juz plusa wykupiła. Jakas czesc z tych ludzi nie kupi Fulla , nie zamawia go w preorderach bo kieruja nimi 2 podstawowe kryteria. Albo nie chca gry i sobie pograja w demo w plusie, albo chca gre ale sobie kupia gre przez PSN co NIE JEST LICZONE W PREORDERACH.

Natomiast z pozostałej czesci uzytkownikow bez plusa, niech powiedzmy 15% kupi go aby sobie pograc w DC. Samo troczne PS+ jest juz równoznaczne z kwota jaka trzeba wpakowac w gre. Czesc z tych ludzi ja kupi w PSN, czesc opłaci abonament na nastepny rok, a czesc oleje po 1 miesiacu.

Takze mój insajder mowi, ze dostaniemy za(pipi)ista gre, ktora napewno opłaci sie SONY, a przyokazji nauczy botków innego modelu biznesowego.

DC_Timelapse_Chile_Audi_R8_ProRes3.gif

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejna perła zapowiedziana na PS4. Pierwszy materiał z AMPLITUDE, gimbusy i sutqki nie znajo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

up^ już preorder zrobiony !!

kto śmiał mówić, że dszewa bedo dopiero w paczu, shame on you!

ibjlgyfPw8uWIo.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

mozna sie smiac, gadac ze to driveklap ale graficznie to wlasnie ta gra, obojetnie jaka nie bedzie, bedzie pierwsza z w pelni next genowa oprawa, zadne cross-geny, zalecialosci z past-genow, kosmetyczne roznice poza 1080p 

oczywiscie boty dalej snia, ze forza6 za rok bedzie wygladac tak samo lub lepiej bo oczywiscie to, ze horizon2 wyglada jak gra z x360 na sterydach to tylko i wylacznie wina open world, a wyglad forzy5 to wina tytulu startowego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.