Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

mozna sie smiac, gadac ze to driveklap ale graficznie to wlasnie ta gra, obojetnie jaka nie bedzie, bedzie pierwsza z w pelni next genowa oprawa, zadne cross-geny, zalecialosci z past-genow, kosmetyczne roznice poza 1080p 

oczywiscie boty dalej snia, ze forza6 za rok bedzie wygladac tak samo lub lepiej bo oczywiscie to, ze horizon2 wyglada jak gra z x360 na sterydach to tylko i wylacznie wina open world, a wygladac forzy5 to wina tytuly startowego

walter-white-youre-goddamn-right1.gif?w=

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chodzi o to że to co DriveClub pokazuje po roku na PS4 to co na Xboxie najwcześniej zobaczymy w połowie cyklu życia tej konsoli.

Mam trochę hype na DriveCluba, ciekawe czy mnie nie zawiedzie, pre order złożony bo next genowe tytuły trzeba wspierać.

Opublikowano

Fanek jaki wojownik sie zrobil xD

Opublikowano

ja tez juz zaklepalem ten cyfrowy preorder - studio slabego racera jeszcze nie zroilo - wrc na ps2 byly swietne, motorstormy rowniez, a pacific rift to juz w ogole byl genialny wiec wg mnie nie ma obaw by nagle z driveclub wyszedl crap - powod do kupna ps4 to pewnie nie bedzie ale jak sie lubi racery i ma ps4 to grzechem byloby go nie kupic lub porzadnie nie ograc edycji ps plus

Opublikowano

Yeti typowy casul, przeglada gify i video z bloodborne, kiedy prawdziwi fani nie ogladaja zadnych materialow z gry.

Do czasu premiery tyle już się "nagra", że mu wystarczy zamiast kupowania gierki.

Opublikowano

ja tez juz zaklepalem ten cyfrowy preorder - studio slabego racera jeszcze nie zroilo - wrc na ps2 byly swietne, motorstormy rowniez, a pacific rift to juz w ogole byl genialny wiec wg mnie nie ma obaw by nagle z driveclub wyszedl crap - powod do kupna ps4 to pewnie nie bedzie ale jak sie lubi racery i ma ps4 to grzechem byloby go nie kupic lub porzadnie nie ograc edycji ps plus

Jak sie lubi racery to sie ma Xboxa, a nie PS4 z jedna gra xD. No chyba ze dorobicie sobie cos w LBP3.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

już była mowa o tym że na gifach super, a w rzeczywistości gra prezentuje się inaczej

DCBeta-9-1024x576.jpg

Te nowe gify są z finalnej wersji, a ty dajesz screena z bety. Chuopcze.

PS. Czuję bul dupy o to, że X0 nie da rady wyświetlić takich widoczków.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

już była mowa o tym że na gifach super, a w rzeczywistości gra prezentuje się inaczej

DCBeta-9-1024x576.jpg

to stary build chuopcze

Fanek jaki wojownik sie zrobil xD

Ja to nie na serio, witaj po powrocie zielony przyjacielu :bye:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wracam z urlopu, mysle ze czeka mnie kolejna walka a tutaj elita juz ma Xboxa, a po stronie Sony zostal Yeti, Fanek i Figaro ktory robi sie na wielkiego fana Niny ale WiiU kupi w 2024 xD

Opublikowano

DCBeta-9-1024x576.jpg

to stary build chuopcze

W przypadku kąsolek to wręcz komplement, bo ile już było gierek, gdzie im bliżej premiery, tym bardziej trzeba było je ciąć, by dobrze działały na prawdziwych konsolach, a nie dopakowanych dev-kitach.

Opublikowano

oczywiście, beta sprzed miesiaca ma połowę grafiki.

Reviews_HUD_03_ForzaHorizon2.jpg.jpg

Driveclub-Closed-Beta-Gets-Leaked-Gamepl

stwierdzam przepaść... xD

Stwierdzam ból dupy.

Opublikowano

MaZZeo nikogo nie nabierzesz

hav3n - nikomu już chyba nie chce sie pisać, bo i ile można o tym samym, nie

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejna perła zapowiedziana na PS4. Pierwszy materiał z AMPLITUDE, gimbusy i sutqki nie znajo.

widze bez zmian, klapki dalej graja w gify i zapowiedzi xd
Opublikowano

A xboty grają w same crapy, równowaga w przyrodzie zachowana.

Opublikowano

hav3n - nikomu już chyba nie chce sie pisać, bo i ile można o tym samym, nie

Taki post w cw, bezcenne xD

Opublikowano

Dobrze ze zmadrzalem na czas i nie kupilem bialego ps4 w bundlu z destiny.

Opublikowano

hav3n zajrzyj do Gwarancja awaryjnosc xboa, codziennie beczunia

Opublikowano

nakładki na analogi juz kupione?
Opublikowano

Minoł już tydzień od wysyłki mojej konsoli do serwisu i zaczoł się prawdziwy cyrk. Okazało się że UPS (kurier od MS) zgubił moją paczkę gdzieś w Niemczech i konsola wogóle do tego serwisu nie dotarła !!!!! .  A miała tam dotrzeć najpóźniej w ten poniedziałek.Kilka telefonów do Microsoftu i UPS i cała sprawa jest na razie w głębokiej (pipi)e. Nikt nic nie wie i zaczeła się procedura poszukiwania paczki,która może potrawać o zgrozo do 10 dni !!!!!!!!!!! (pipi)!!!!!!! I ja się muszę  jeszcze (pipi) z nimi wszystkimi szarpać !!! Kupno XBOX-a One to jest chyba największy błąd w moim życiu !!! To że konsola była wadliwa to jeszcze sobie jakoś mogę wytłumaczyć ale działania kuriera i serwisu to już kpina w czystej postaci. Brak słów !!!!!

Lokomotywa, tez myslalem, ze to przesadzanie, ale przekonalem sie, ze bylem w wielkim bledzie. Jak zalaczylem konsole, to zaczela tak brzeczec, ze myslalem, ze zaraz sie spali i korki wywali. Dzwiek taki jak zwara w gniazdku, tyle, ze caly czas. Wlaczasz gre i chodzi cichutko. Cos z(pipi)ali i nie ma sie oszukiwac, ze nie. 

Wymieniłem na nowego i znowu to samo. Nie wiem czy odsyłać do M$ czy może atakować w loterie i próbować wylosować dobrego. Dodam że obydwa modele jakie miałem to 1540 , 1431X.

a nabijaja sie z napraw galek w padach, ktore kazdy moze profilaktycznie zabezpieczyc i miec swiety spokoj kupujac nakladki hamy za 25zl, a jak zabezpieczycie swoja brzeczaca konsole - chyba tylko ja nie wlaczajac?

Opublikowano

Przynajmniej szybko wymieniaja konsole, za to zajrzyjmy do tematu Awaryjnosc PS4 tudziez Dualshock 4, bez popcornu nie podchodz :teehee: .

@Ficek

Co do 1ego cytatu:

I moja przesyłka odnalazła się.....uffff . Jest teraz w drodze do serwisu MS .

Poza tym sprawe zyebal kurier nie MS.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.