Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

hav3n zajrzyj do Gwarancja awaryjnosc xboa, codziennie beczunia

nakładki na analogi juz kupione?

to już przeszłość, dolegliwość pierwszych rewizji, o czym napewno już wiesz

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

hav3n zajrzyj do Gwarancja awaryjnosc xboa, codziennie beczunia

nakładki na analogi juz kupione?

to już przeszłość, dolegliwość pierwszych rewizji, o czym napewno już wiesz

No ok, ale triggery dalej sie lamia i skrzypia.

Opublikowano

mozna sie smiac, gadac ze to driveklap ale graficznie to wlasnie ta gra, obojetnie jaka nie bedzie, bedzie pierwsza z w pelni next genowa oprawa, zadne cross-geny, zalecialosci z past-genow, kosmetyczne roznice poza 1080p 

oczywiscie boty dalej snia, ze forza6 za rok bedzie wygladac tak samo lub lepiej bo oczywiscie to, ze horizon2 wyglada jak gra z x360 na sterydach to tylko i wylacznie wina open world, a wyglad forzy5 to wina tytulu startowego

A klapy dalej twierdzą, że ONE pokazał już wszystko na co go stać, FM5 to gra startowa lepsza taka niż żadna, pierwsza FM na 360 też roboty nie zrobiła więc to co prezentuje sobą FM5 w ogólnie mnie nie dziwie(raz wygląda za(pipi)iście, raz tak sobie), jeżeli faktycznie FM6 nie da rady to wtedy ich podsumuje. FH2 jak na grę z open worldem wygląda świetnie, recenzje to potwierdzają i każdy kto miał przyjemność zagrać w demko podzielą tą samą opinie, więc wmawiaj sobie dalej.

PS

Widziałem obie gry na żywo i naprawdę, niema się czym grzać, nie ma tu mowy o różnicy którą widać na kilometr,  także jedni i drudzy dajecie sobie siana z tymi gifami i screenami, bo nie jak to się ma do tego co będzie dane nam oglądać w domu na telewizorze. 

PS

Podziwiam tych co chodzą po innych tematach, tylko bo to, żeby się do wartościować, w calu skopiowania "bomby prawdy" i wklejenia jej tutaj w celu udowodnienia (pipi) wie czego.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

trigery sie nie łamią :)

co najwyżej skrzypią, mój z 4B skrzypiał na początku, ale po rozegraniu 1msc zero skrzypu

nie wiem jak 4C, może coś poprawili bo póki co nikt nie pisze o skrzypieniu ;)

Opublikowano

Ten nowy materiał z DC uświadczył mnie w jednym - PS4 to piekielnie mocna konsola, jedyny prawilny NEXGEN. Mówisz nowa generacja - myślisz PS4. Mówisz graficzna porażka - myślisz Xbox One. Sorki botki, kupiliście szrota, którego mogą i ratują gry, ale o nextgenowych wrażeniach zapomnijcie. SONY rozpoczęło nową generację. Najładniejsze i najlepsze gry only on PS4.

Opublikowano

Minoł już tydzień od wysyłki mojej konsoli do serwisu i zaczoł się prawdziwy cyrk. Okazało się że UPS (kurier od MS) zgubił moją paczkę gdzieś w Niemczech i konsola wogóle do tego serwisu nie dotarła !!!!! .  A miała tam dotrzeć najpóźniej w ten poniedziałek.Kilka telefonów do Microsoftu i UPS i cała sprawa jest na razie w głębokiej (pipi)e. Nikt nic nie wie i zaczeła się procedura poszukiwania paczki,która może potrawać o zgrozo do 10 dni !!!!!!!!!!! (pipi)!!!!!!! I ja się muszę  jeszcze (pipi) z nimi wszystkimi szarpać !!! Kupno XBOX-a One to jest chyba największy błąd w moim życiu !!! To że konsola była wadliwa to jeszcze sobie jakoś mogę wytłumaczyć ale działania kuriera i serwisu to już kpina w czystej postaci. Brak słów !!!!!

Lokomotywa, tez myslalem, ze to przesadzanie, ale przekonalem sie, ze bylem w wielkim bledzie. Jak zalaczylem konsole, to zaczela tak brzeczec, ze myslalem, ze zaraz sie spali i korki wywali. Dzwiek taki jak zwara w gniazdku, tyle, ze caly czas. Wlaczasz gre i chodzi cichutko. Cos z(pipi)ali i nie ma sie oszukiwac, ze nie. 

Wymieniłem na nowego i znowu to samo. Nie wiem czy odsyłać do M$ czy może atakować w loterie i próbować wylosować dobrego. Dodam że obydwa modele jakie miałem to 1540 , 1431X.

a nabijaja sie z napraw galek w padach, ktore kazdy moze profilaktycznie zabezpieczyc i miec swiety spokoj kupujac nakladki hamy za 25zl, a jak zabezpieczycie swoja brzeczaca konsole - chyba tylko ja nie wlaczajac?

Typ ma w avatarze znaczki sony więc nie wystarczająco szanował markę xbox :potter:

Opublikowano

trigery sie nie łamią :)

co najwyżej skrzypią, mój z 4B skrzypiał na początku, ale po rozegraniu 1msc zero skrzypu

nie wiem jak 4C, może coś poprawili bo póki co nikt nie pisze o skrzypieniu ;)

Aha, czyli moj kumpel mnie oklamal mowiac ze juz drugi tydzien czeka na DS4 w ktorym zlamal mu sie R2 ? Najlepsze jest to ze wczoraj dostal maila o tym ze paczka doszla, po 2 tygodniach xD. Zajrzal do srodka i okazalo sie ze teleskop trzymajacy triggery jest plastikowy, wiec bardzo latwo sie moze zlamac, radze uwazac.

maxresdefault.jpg

5y9b.jpg

mqdefault.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=MPZsOSpvBTk

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Mi RT w padzie od Xboxa skrzypi, wydaje więcej dźwięku niż chodząca ps4, to tak odnośnie jakości, i to tylko od grania w Forze XD

MaZZeo, czemu wklejasz środek past genowego Ferrari ze slabiutkim oświetleniem?

Przecież wnętrze R8 i ilość detali zabija to twoje Ferrari, nie mówiąc o oświetleniu.

Opublikowano

Ten nowy materiał z DC uświadczył mnie w jednym - PS4 to piekielnie mocna konsola, jedyny prawilny NEXGEN. Mówisz nowa generacja - myślisz PS4. Mówisz graficzna porażka - myślisz Xbox One. Sorki botki, kupiliście szrota, którego mogą i ratują gry, ale o nextgenowych wrażeniach zapomnijcie. SONY rozpoczęło nową generację. Najładniejsze i najlepsze gry only on PS4.

Jedno słowo Ryse chłopcze, wygląda lepiej niż każda gra na ps4 póki co.

Opublikowano

oczywiście, beta sprzed miesiaca ma połowę grafiki.

Reviews_HUD_03_ForzaHorizon2.jpg.jpg

Driveclub-Closed-Beta-Gets-Leaked-Gamepl

stwierdzam przepaść... xD

ja nie będę pisał co stwierdzam, bo bym bana dostał.

To, że beta sprzed miesiąca nie oznacza, że materiał, który był do ogrania również był sprzed miesiąca.

Opublikowano

Nie licząc SS, bo ten jak wiadomo niszczy Ryse, czy to terenem czy oświetleniem, czasteczkami, kończąc na ilości polygonów na głównym bohaterze, sorry znów ci się nie udało.
Opublikowano

Bansai - uhh, to przyznam, że nie wiedziałem nawet o tym bo tu na forum chyba nikt nie miał problemu ze złamanym trigerem (nie przypominam sobie)

powiem Ci, że trzymając pada nie mam obawy o to, trzeba by było ostro katować

Opublikowano

Czas zweryfikuje twoje bzdety. 

SS co najwyżej niszczy, pady od PS4. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To, że beta sprzed miesiąca nie oznacza, że materiał, który był do ogrania również był sprzed miesiąca.

ja nie będę pisał co stwierdzam, bo bym bana dostał.

Tak, na pewno to wersja na ps3, a sama gra wygląda jeszcze lepiej niż na gifach  :sorcerer:

Opublikowano

Nie licząc SS, bo ten jak wiadomo niszczy Ryse, czy to terenem czy oświetleniem, czasteczkami, kończąc na ilości polygonów na głównym bohaterze, sorry znów ci się nie udało.
Nie.
Opublikowano

Widziałem tego całego SS w akcji - szczerze to du.py mi jakoś nie urwał. Wygląda nieźle ale żeby się tak nad nim fapować...

Opublikowano

Było podłączyć do dużego LCD lub plazmy a nie do 15 calowego crt

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Grałem wczoraj z kolegami w demo crasha basha 2h chciałbym nową część :(

Opublikowano

Tylko stwierdzam to co zobaczyłem. Gierka może i wygląda ale nie jest to jakiś kamień milowy w kwestii oprawy. Pograłem też trochę i wciąż uważam, że na tronie serii dumnie pozostaje nieSławny 2. To była mega giera - graficzne top minionej generacji i świetna polska wersja (głos Cole'a dla mnie lepszy od oryginalnej wersji, serio).

Przynajmniej teraz DriveClub pokazuje next-genowy potencjał PS4.

Crash Bash kozak xD - ile się w to grało na PSX - pierwsza godna konkurencja dla Mario Party.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Tylko stwierdzam to co zobaczyłem. Gierka może i wygląda ale nie jest to jakiś kamień milowy w kwestii oprawy. Pograłem też trochę i wciąż uważam, że na tronie serii dumnie pozostaje nieSławny 2. To była mega giera - graficzne top minionej generacji i świetna polska wersja (głos Cole'a dla mnie lepszy od oryginalnej wersji, serio).

Przynajmniej teraz DriveClub pokazuje next-genowy potencjał PS4.

Crash Bash kozak xD - ile się w to grało na PSX - pierwsza godna konkurencja dla Mario Party.

Tu się zgodzę. IMO inFamous2>inFamous:SS>inFamous

Opublikowano

SS w każdym aspekcie oprawy niszczy Ryse, to samo Killzone, ale bota nigdy nie przekonasz. Dla oddania sprawiedliwości Ryse jest trzeci. Jednak tyle o ile na PS4 zapowiedziane eksy jeszcze lepiej wyglądają, tak na szrota nie ma w zapowiedzi ładniejszej gry od Rysy. Gry działającej w 900p i niestabilnych 20, przepraszam 30 klatkach. Helloooo? Z czym do ludzi Microszrot?

Opublikowano

Mi RT w padzie od Xboxa skrzypi, wydaje więcej dźwięku niż chodząca ps4, to tak odnośnie jakości, i to tylko od grania w Forze XD

Po prostu nie szanujesz marki, nie zdziwię sie jak któregoś pięknego dnia xbox Ci wybuchnie.

Opublikowano

Z next-genow najladniejszy jest Ryse, potem SS i na koncu Killzone. W przeciwienstwie prawdopodobnie do wiekszosci gralem we wszystkie trzy i taka jest moja opinia.

Swoja droga odpyerdolta sie od SS, swietny szpil. Obecnie jedyny ex od Sony z ktorym bawilem sie wybornie, no, moze jeszcze TLoU ale to remaster.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z next-genow najladniejszy jest Ryse, potem SS i na koncu Killzone. W przeciwienstwie prawdopodobnie do wiekszosci gralem we wszystkie trzy i taka jest moja opinia.

Swoja droga odpyerdolta sie od SS, swietny szpil. Obecnie jedyny ex od Sony z ktorym bawilem sie wybornie, no, moze jeszcze TLoU ale to remaster.

Ja tam się z tobą nie zgadzam co do tej kolejności, ale to moje zdanie. Ty masz swoje, inne, ale szanuję je. Co do SS ja też się dobrze przy tej grze bawiłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.