Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Daddy, przypomnij nam proszę listę exów na przyszły rok na Xbox One

screamride (no co prawda bedzie też na x360), tomb rajder (no co prawda będzie tez na x360 i jak już wielokrotnie potwierdzano - na ps4) i quantum break.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Ja tam się z tobą nie zgadzam co do tej kolejności, ale to moje zdanie. Ty masz swoje, inne, ale szanuję je. Co do SS ja też się dobrze przy tej grze bawiłem.

Kogo opinia lepsza, osoby która grała we wszystko czy klapa z napisem SONY na czole ? niech pomyśle. 

Ojej jak ja lubię to robić ex na następny rok na ONE

QB, Halo5, Rise of Tomba Raider, FM6, Fable Legends(?) 

to wszystko ?:)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Bansa, nie liczyles pixeli i polygonow podczas grania? Unacceptable.

Nie o to chodzi, jeśli ktoś porywa się na porównywanie grafiki to trzeba porównywać faktyczne wartości wyświetlanego obrazu, co mi po klimacie, realizmie, kolorystyce.

BBiorąc pod uwagę tylko moje widzimisię to The Order byłby gra generacji, a czym się zapowiada każdy wie.

Co mi po jakiejś JEDNEJ nagrodzie za najładniejsza grafikę od kogoś tam skoro gdy przytacza się setki nagród dla The Last Of Us to mało duupy wam nie rezerwie.

Opublikowano

Bansa, nie liczyles pixeli i polygonow podczas grania? Unacceptable.

Co mi po jakiejś JEDNEJ nagrodzie za najładniejsza grafikę od kogoś tam skoro gdy przytacza się setki nagród dla The Last Of Us to mało duupy wam nie rezerwie.

w tym miejsu oczekuję zarzutów o randomowe nagrody bez zabrania sobie trudu o jakikolwiek research po raz 579.

Opublikowano

o właśnie zapomniałem o halo: guardians, forza motorsports 6 i fable: legends. same megatony i legendarne marki microsoftu.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Przyszły rok to zdecydowanie lepszy rok dla ps4. Wtedy polecam kupić tę konsole.

Opublikowano

no pierwszy kwartał/półrocze jak najbardziej co już niejednokrotnie pisałem. potem zobaczymy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

tomb rajder (no co prawda będzie tez na x360 i jak już wielokrotnie potwierdzano - na ps4)

Myślę, że powinieneś zapoznać się z definicją exa.

Opublikowano

stwierdzam przepaść... xD

Potwierdzam:

2628021-7015855492-Excel.gif

2652015-forza-horizon-2-hands7eypi.gif

Może mi ktoś wytłumaczyć porównywanie DC do GTA V, bo nie jestem w temacie?

Opublikowano

Masz ultra jarające mnie Bloodborne, fajny klimatycznie The Order, Wiedźmina w 1080p (chyba), Evolve, Arkham Night, Let it Die od Sudy51, Mad Maxa, No Man's Sky, Not a Hero od twórców OlliOlli, Persone 5, Rime, TitanSouls, Hotline Miami 2 (chociaż to będzie w 2014, ale ch.uj), Volume, UntilDawn i Uncharted 4. Dla mnie to jest KO dla bonera bo 6 Forza mnie już średnio jara, Halo 5 po kolekcji szefa kuchni to też nie będzie grzać, Fable wygląda jak crap, QB jest ok, ale nie przekonało mnie po pokazie, Screamride i Scalebound to nie wiadomo co z tego wyjdzie. TR poprzedni to słabizna. 

#4theplayers

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

tomb rajder (no co prawda będzie tez na x360 i jak już wielokrotnie potwierdzano - na ps4)

Myślę, że powinieneś zapoznać się z definicją exa.

myślę, że nie.

Opublikowano

Masz ultra jarające mnie Bloodborne, fajny klimatycznie The Order, Wiedźmina w 1080p (chyba), Evolve, Arkham Night, Let it Die od Sudy51, Mad Maxa, No Man's Sky, Not a Hero od twórców OlliOlli, Persone 5, Rime, TitanSouls, Hotline Miami 2 (chociaż to będzie w 2014, ale ch.uj), Volume, UntilDawn i Uncharted 4. Dla mnie to jest KO dla bonera bo 6 Forza mnie już średnio jara, 5 Halo po kolekcji szefa kuchni to też nie będzie grzać, Fable wygląda jak crap, QB jest ok, ale nie przekonało mnie po pokazie, Screamride i Scalebound to nie wiadomo co z tego wyjdzie. TR poprzedni to słabizna. 

No i nowy Ratchet :) Mam nadzieje ze wkoncu dobry.

Opublikowano

MS musi pokazać coś z Gearsów, Crackdowna 3, Phantom Dust'a. Wskrzesić jakąś markę żeby mieć coś ala Ninja Gaiden cokolwiek bo serio samochodziki i pifpafy to nie wszystko. I jak szanuje XO tak 2015 rok w ogóle nie wygląda dla mnie atrakcyjnie i pewnie skończy się na tym, że kupię ps4. 

Opublikowano

Na kosę pokroju NG to nie ma co liczyć, ale no będzie ten Scalebound, akurat platynowi to pewnie mają wyj.ebane na M$ i już to widzę jak zrobią grę bardziej przystępną - dadzą easy automatic jak w bayo i tyle. Może nie ma co liczyć na slashera z rozbudowanym systemem walki, ale skoro ma to być gra akcji to akurat o wykonanie przez tego developera nie ma się co martwić i wyjdzie najmarniej bardzo dobra gra. Tyle tylko że to też nie wyjdzie w przyszłym roku.

Opublikowano

Czytałem wywiad z Kamyia i może wyjść z tego coś na prawdę unikalnego bo nie będzie to w stylu DMC czy Bayo wlasnie gra akcji, ale póki co nie wiele wiadomo. W sumie niezłe dziwki z nich xD tutaj eks dla nintendo, teraz dla ms. A gdyby tak z sony coś zrobili byłoby goty na tak mocnym sprzęcie. 

Opublikowano

W co sobie grają posiadacze Wii U od października:

Bayonetta 2 - gra na 10

Mario Kart 8 - gra na 9+

Mario 3D World - gra na 9+

Pikmin 3 - gra na 9

Pullblox World - gra na 9

Lego City Undercover - w sumie nie wiem, ale oceny w mediach ma 8-9

Plus gry takie jak Wonderful 101, Hyrule Warriors czy ZombiU, które dla jednych są wspaniałe, a dla innych nic specjalnego - kontrowersyjne ale z możliwością, że zachwyci.

A co robią fani next-genów? Siedzą na forum i dyskutują, co to nie wyjdzie w przyszłości i liczą na nagraniach i stopklatkach, ile pikseli. Mieliście pada w rękach od kiedy przeszliście Transistor, czyli dzień po premierze Transistora?

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Kupiłeś WiiU Jarek?

Opublikowano

Ja coś kupić?

Opublikowano

kupił vitę jak na rasowego klapersa przystało. do tego nie jarają go soulsy. zakolegowali by sie z yetim.

Opublikowano

Wiesz blubi, Platinum robi tam, gdzie im na to pozwalają. Ich gry nie podpalają jakoś specjalnie list sprzedaży, więc łapią się czego mogą.

Opublikowano

trafiłem dziś na stream Forza i akurat gość grał fragment z tym samolotem, pomyślałem, że wam podrzuce, jakość streama była bardzo dobra :)

lwHVo1X.jpg?1

Opublikowano

To z 360?

Opublikowano

Xbox One :D

gość ma jakiś sponsoring i MS przysłał mu free kopie

Opublikowano

Z xboxa tego pierwszego he he he

Opublikowano

Porażka. Chyba się wstrzymam z zakupem Xbox 900 (lol) p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.