Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oh, Blaszki wyczuli moment , że na nowe konsole chwilowa bieda co jest standardem z next genami na początku, i przypuszczają ofensywie z indyczkami. A niech mają tą chwilę radości.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

MeSSer co nie napisze w tym temacie to widać od razu przeogromny ból tyłka.

Typowy jednoplatformowiec. :confused:

Człowieku, to ja potrafię więcej AAA exów wymienić na PC niż niejeden wojownik blachy. I nigdy w życiu nie napisałem, że jakieś indyki to powód do kupna konsoli czy mega ex.

btw mam 3 konsole, same stacjonarki.

a jeśli chodzi o moje fanbojstwo - The Order na E3 zaprezentował się jak rep Hiszpanii na Mundialu i mój czarny koń na 2015 chyba będzie wydmuszką 7/10. Zadowolony ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Co tam z exów pc oferuje? Głównie strategie, klony doty, mmorpg i różnego rodzaju symulatory

RPGi, platformery, RTSy, racery, shootery, survivale, horrory, MilSim, space simy...  :yes:

ehh te piksele w grach od niezależnych devów

jkbtKaX.jpg

budżet 50 milionów ale to wciąż gra niezależnego deva :P

Oh, Blaszki wyczuli moment , że na nowe konsole chwilowa bieda co jest standardem z next genami na początku, i przypuszczają ofensywie z indyczkami. A niech mają tą chwilę radości.

no rzeczywiście CHWILOWA HE HE

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
btw mam 3 konsole, same stacjonarki.

I pewnie wszystkie Sony, hehehe.

Opublikowano

Przecież codziennie zapowiadają indory na konsole.

inna sprawa że wszyscy olewają.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

no rzeczywiście CHWILOWA HE HE

No chwilowa porównując ile lat PC dostaje marginalną ilość exów AAA. Nawet bardzo chwilowa.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ogrywam Vanquish, jeśli tak wyglądałyby szarobure tpp pif paf o us marines to byłbym ich fanem.

Opublikowano

Jak tam blacharska rasa, dziengi przygotowane na gangbang Gabena, czy jednak tytany tak bardzo was skosztowały, że czekacie aż gierki będą poniżej dolara?

Dziengi już lecą na konto zbawcy Gabena kurtyzano. 5000 tysięcy gier na sale'u a u ciebie co? Garden Warfare -10%? Tak myślałem.

http://steamdb.info/sales/

Opublikowano

I jeszcze jak wyżej Messer napisał. Konsole dostają coraz więcej indyczków, jak nigdy. PC-towcy się trzęsą, że wyrwano im jako ex np. Somę czy Everybody’s Gone to the Rapture ( ba to nawet ex na PS4, prace na PC wstrzymane, beka ). Przykładów można mnożyć. Jeden z ostatnich atutów blaszek zostaje marginalizowany.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Januszostfo do potęgi, chui że nie zagram WAŻNE ŻE ZNIŻKA.

Nic dziwnego że ta platforma to śmiech na sali, w zasadzie tylko dla hipster indyków i klonów lola.

Opublikowano

Januszostfo do potęgi, chui że nie zagram WAŻNE ŻE ZNIŻKA.

Nic dziwnego że ta platforma to śmiech na sali, w zasadzie tylko dla hipster indyków i klonów lola.

To aż niesamowite jak ciebie dupa piecze

Opublikowano

Nic mnie nie piecze bo nie raz sam korzystałem z tych promocji, ale jak widzę jak cały gatunek blachar odlicza dni, godziny, minuty do wyprzedaży to mnie zastanawia co to są za gracze? Widać od razu że większość wychowana z mordą przyssaną do torrentowego cycka i nie kupią nic dopóki nie będzie konkurencyjnej ceny w porównaniu do darmochy. Gdybym był twórcą gier to bym olał takich "entuzjastów" gier.

Opublikowano

Tak przeglądam tą listę od ADIego, i nie rozumiem czym się #pisielite podnieca, wiele z tych gier było na storze i xbox live marketplace dostępne w lepszych cenach, a stare tytuły  AAA w cenach z du.py (mimo że promocje), no ale 1080p i 4k w 60fps może dlatego?!  :teehee:

Edytowane przez figus87

Opublikowano

Trine 2 za 3 dolce, a na PS4 daja za darmo. Szach mat blacharze  :teehee:

Opublikowano

Żeby nie było czekam na cRPG na blaszkę Wasteland 2 i Pillars of Eternity, ale obstawiam zjebaną optymalizację ( praktycznie już standard na kompach ), szczególnie w tym pierwszym, co zniechęci mnie do gry. Może w takich grach płynność nie jest ważna, ale jak widzę grafę z W2 jak z czasów PS2 i klatkowanie na niezłym przecież kompie, to się odechciewa. Naplucie na gracza.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Tak przeglądam tą listę od ADIego, i nie rozumiem czym się #pisielite podnieca, wiele z tych gier było w lepszych cenach na storze i xbox live marketplace dostępne w lepszych cenach, a stare tytuły  AAA w cenach z du.py (mimo że promocje), no ale 1080p i 4k w 60fps może dlatego?!  :teehee:

to już jest tak oczywiste prowo, że wstyd mi, że w ogóle na nie odpowiadam

Opublikowano

@Mazzeo

Ehe sugerowanie że xboty nie jarały by się tak dużą wyprzedażą jakby miały coś takiego na tym swoim straganie.

Opublikowano

Cały dzień zastanawiam się o czym Wy piszecie :P

Nagromadzenie "PC" w Console Wars jest nie do zniesienia :)

Opublikowano

Coś się dzieje przynajmniej ale ok. Ide zaraz w coś grać to sobie wrócicie do liczenia pikseli.

Opublikowano

Coś się dzieje przynajmniej ale ok. Ide zaraz w coś grać to sobie wrócicie do liczenia pikseli.

Lol dobra hipokryzja, całe życie blaszki liczyły pikselki a ja teraz konsolki troszkę liczą to od razy wypominka, lul.

Opublikowano

steam summer sale wystartowało i ból du,py z tego powodu musi gdzieś ujść ;/

Opublikowano

@Mazzeo

Ehe sugerowanie że xboty nie jarały by się tak dużą wyprzedażą jakby miały coś takiego na tym swoim straganie.

Wiesz czemu takich przecen na konsolach nie ma? Bo posiadacze konsol to nie biedowe cebularstwo, co to każdy grosz odkłada na nową kartę graficzną i na nic ich nie stać. Jak czują potrzebę i chęć to potrafią płacić po 30-60$ za grę i to w kilku/kilkunastu milionach sztuk. A rycerz blachy jak zobaczy taką cenę to COOO KOOORWA nie po to wydałem całą pensję na dżiforsa żeby jeszcze za gierki płacić. I dlatego steam organizuje takie wyprzedaże bo wiedzą dobrze, że tytuł w normalnych cenach to idze w 5-10% nakładu jaki się sprzedaje na konsolach. Dopóki gra nie kosztuje tyle co paczka Monster Munchów to nawet nie zerkną.

Opublikowano

Lol dobra hipokryzja, całe życie blaszki liczyły pikselki a ja teraz konsolki troszkę liczą to od razy wypominka, lul.

Ależ ten świat się zmienił co? 

Troszkę liczą xD Wy o niczym innym rozmawiac nie potraficie od początku tej generacji.

Opublikowano

PS Now (ta cyfrowa wypozyczalnia) ma troche zryte ceny =/ Powodzenia Sony ...

20140619131442.jpg?download=1

20140619131452.jpg?download=1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.