Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

minus bo było już dziś dwa razy w CW, stary build, musisz sie lepiej postarać

do tego robiony funkcją share należy pamietać

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

FH2 (słaby moment) VS Komórka, porównanie super zero minusów wszyscy są zadowolenia 

DC VS Komórka, stary build, wielkie oburzenie, minus jeden za drugim, klasyk, w ogóle mnie to nie dziwi. 

ps widzę, że Fanek się wyrobił i wyżej sra niż dupe ma.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

FH2 (słaby moment) VS Komórka, porównanie super zero minusów wszyscy są zadowolenia 

DC VS Komórka, stary build, wielkie oburzenie, minus jeden za drugim, klasyk, w ogóle mnie to nie dziwi. 

Dzięki, że mi przypomniałeś, zapomniałem dać ci minusa. ZA to przypomnienie dam ci plusa ;)

Opublikowano

No może źle się wyraziłem. Nauczcie mnie zrozumieć, czemu Dark Souls jest wymieniane przez ludzi o guście dość zbliżonym do mojego jako gra generacji na równi z Mario Galaxy.

Krótka odpowiedź:

"It is most readily described as an action-RPG but in truth Dark Souls is the everygame. Lordran's corkscrewing sprawl makes the game a peerless adventure, each level layout a puzzle platformer. To melee players, it is the purest sort of fighting game; to magic users, almost a shooter. It has the fixed enemy placement memory test of a scrolling shoot'em up, and the harsh punishment of a roguelike. On top of all that sits an RPG structure that offers staggering flexibility, enough for a dozen different playthroughs, the thrill somehow never fading with familiarity. Little wonder that, after Dark Souls, most other games feel facile. It is, without doubt, the greatest work of gaming's greatest generation to date. Somehow that still doesn't feel like praise enough."

Długa:

Opublikowano

minus jeden za drugim, klasyk, w ogóle mnie to nie dziwi.

Oj jak bolą te minusy, aż czuć łzy w poście.

Zmężniej.

Opublikowano

Masz ultra jarające mnie Bloodborne, fajny klimatycznie The Order, Wiedźmina w 1080p (chyba), Evolve, Arkham Night, Let it Die od Sudy51, Mad Maxa, No Man's Sky, Not a Hero od twórców OlliOlli, Persone 5, Rime, TitanSouls, Hotline Miami 2 (chociaż to będzie w 2014, ale ch.uj), Volume, UntilDawn i Uncharted 4. Dla mnie to jest KO dla bonera bo 6 Forza mnie już średnio jara, Halo 5 po kolekcji szefa kuchni to też nie będzie grzać, Fable wygląda jak crap, QB jest ok, ale nie przekonało mnie po pokazie, Screamride i Scalebound to nie wiadomo co z tego wyjdzie. TR poprzedni to słabizna.

#4theplayers

Wreszcie to z siebie wyrzuciłes, brawo!
Opublikowano

Masz ultra jarające mnie Bloodborne, fajny klimatycznie The Order, Wiedźmina w 1080p (chyba), Evolve, Arkham Night, Let it Die od Sudy51, Mad Maxa, No Man's Sky, Not a Hero od twórców OlliOlli, Persone 5, Rime, TitanSouls, Hotline Miami 2 (chociaż to będzie w 2014, ale ch.uj), Volume, UntilDawn i Uncharted 4. Dla mnie to jest KO dla bonera bo 6 Forza mnie już średnio jara, Halo 5 po kolekcji szefa kuchni to też nie będzie grzać, Fable wygląda jak crap, QB jest ok, ale nie przekonało mnie po pokazie, Screamride i Scalebound to nie wiadomo co z tego wyjdzie. TR poprzedni to słabizna.

#4theplayers

Wreszcie to z siebie wyrzuciłes, brawo!

bomby prawdy. po wielostronnicowym artykule o no man's land w edge z zeszłego miesiąca nic mnie tak nie jara jak ta gierka.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

minus jeden za drugim, klasyk, w ogóle mnie to nie dziwi.

Oj jak bolą te minusy, aż czuć łzy w poście.

Zmężniej.

Stwierdziłem jedynie fakt, za stary jestem, że by się przejmować dzieciarnią na forum :thumbsup:

Opublikowano

Lepiej się trzymaj ps4' rki. Gry na XO nie chodzą płynnie i daremnie wyglądają(multiplatformy), a jak wiadomo Xbox pod względem exów wypada słabo i większość gier w jakie będziesz grał to będą multiplatformy. BF4 potrafi klatkować do tego stopnia, że przypomina pokaz slajdów co mogą potwierdzić Ci inni użytkownicy tego forum gdyż specjalnie wczoraj streamowałem rozgrywkę pokazując jak ta gra daremnie wygląda na Xo, na PS4 nie zdarzyło mi się nigdy nic takiego, a mam konsolę od premiery, przypomnę jeszcze, że na tej platformie gra chodzi w 1080p i wygląda przyzwoicie. Sprawdzałem też np Need For Speed Rivals i grafika także odbiega od wersji z ps4, w Fifie też można zauważyć spadek klatek. Jak sam napisałeś prawie każda gra posiada niższą rozdziałke, co wpływa na jakość grafiki, brak aa też jest widoczny i o ile można by już to przegryźć to dochodzi jeszcze płynność, której brakuje, a to dopiero początek generacji. Pad nie jest już taki super jak w Xboxie 360 (lb i rb nie są wygodne w użytkowaniu co obniża wygodę grania, to też nie tylko moje zdanie, możesz o tym też usłyszeć od kogoś z tego forum). Zapomnij o robieniu screenshotów, o nagrywaniu gameplayu kiedy będziesz streamował transmisje też możesz zapomnieć, do tego streamowaniu towarzyszy cały czas napis na ekranie z informacją, że streamujesz co nie jest niczym fajnym. Konsoli brakuje mocy i pokazuje to już od początku. Co do dasha chodzi w miarę płynnie, czasami dłużej pomyśli, ale nie jest źle, niektóre rzeczy robi się wolniej niż w ps4, chodzi mi np o usuwanie danych, zapomnij o nagrywaniu gameplaya czy zrobieniu screena jednym przyciskiem na padzie. Trzeba to robić przez aplikację, które musisz wcześniej zainstalować. Przykładowo chcesz nagrać filmik, sciagasz aplikację, chcesz go następnie obejrzeć - ściągasz kolejną (kpina), chcesz streamować - musisz też ściągnąć aplikację i co więcej sparować z nią konsolę, sam wiesz o ile szybciej jest na PS4. Co do Youtube - niedługo będziesz je mieć wraz z aktualizacją 2.0 która wprowadzi trochę fajnych rzeczy, ale o tym poczytaj już sam. W Diablo na Xboxie po polsku nie zagrasz (z przyjemnością) gdyż gra po uruchomieniu w języku polskim przycina i niewiadomo kiedy to naprawią, oczywiście możesz grać po rusku czy angielsku jeśli wolisz. Muzyki oczywiście też posłuchasz. Posiadam PS4 i Xboxa, którego nabyłem kilka dni temu i już chce się go pozbyć, dlaczego sam już wiesz czytając tego posta, na tle ps4 konsola wypada blado i nie można jej traktować nawet jako uzupełnienie bo mija się to z celem. Sam więc odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz, ja mam czyste porównanie, mam obie konsole w domu i wiem co sobą te konsole reprezentują, nie należę do osób, które oba sprzęty znają z internetu, opowieści innych, czy pomacania u kolegi czy w sklepie, a często takie osoby mają najwięcej do powiedzenia, co jest idiotyczne.

Opublikowano

już była mowa o tym że na gifach super, a w rzeczywistości gra prezentuje się inaczej

DCBeta-9-1024x576.jpg

Kocham ten post, cały Mazzeo xD

Opublikowano

cala prawda o tych dwoch konsolach mazzeo - az dam plusika choc tekst nie twoj

Opublikowano

xbox to nawet nie printscreen.

Opublikowano

PS4? Zawsze szanowalem ta konsole.

Opublikowano

Co się dzieje, że wszystkie botki tak ostro trollują? To nawet nie jest śmieszne :(

Opublikowano

Mazzeo przekonałeś mnie, gdzie najtaniej kupie xboxa?

Opublikowano

Mazzeo przekonałeś mnie, gdzie najtaniej kupie xboxa?

Jemu chodziło o Wii U
Opublikowano

Co się dzieje, że wszystkie botki tak ostro trollują? To nawet nie jest śmieszne :(

ale jaki trolling? przeszkadza ci to, że ludzie zaczynają wreszcie przeglądać na oczy? ps4 to jedyny słuszny wybór. jedyna konsola prawdziwie next-genowa. wszystko jest na niej lepsze.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Piszesz negatywnie, zle, piszesz pozytywnie tez zle.

#CW

Opublikowano

serio mantis - poczytaj trochę o no man's sky to może wreszcie przekonasz się, że nie istnieje nic poza sony. sory, ale generacja już wygrana.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ten napis podczas streamowania powinien przekonać większość osób do PS4, do tego BF4 na plejkę chodzi w 1080p i stałych 60 klatkach (i bez bugów). Rzeczywiście sama prawda

Opublikowano

Kupowac konsole dla bf4 xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.