Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Masz szczescie janusz ze minusy mi sie skonczyly

Opublikowano

Mario to ta gra dla dzieci?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Masz szczescie janusz ze minusy mi sie skonczyly

Masz, użyj mojego.
Opublikowano

Czare goryczy przelało dzisiejsze info o amplitude na ps4. Xbox go home.

Opublikowano

ale on nawet nie zdążył zagrać w tego DriveClub'a, bo tyle czekania na niego. :D

na XO już 2 wyścigówki się szybciej pojawią, niż jedno wybrakowane DC na PS4. xD no ale ten napis podczas streamowania :/

Opublikowano

na co mi dwie wyścigówki skoro wyglądają jak na komórce? ten tryhard już nawet nie jest śmieszny.

Opublikowano

trzy wyscigowki bo jeszcze lococycle mozna pod ten gatunek podciagnac - TYLKO XBBOX

Opublikowano

Driveclub, Cars w 1080p, Nfs Rivals, The Crew kto by sie przejmował jakimis burakami.

Opublikowano

lococycle to nie wyścigi, mam więc doskonale wiem co piszę  :ninja: 

@up: w The Crew też jeździ się po burakach. Więc gierka definitywnie odpada u klapków.

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

a w forzy możesz odkrywać kolejne sektory mapy niczym w asasynie? no nie możesz. przestań już serio bo ręce opadają. ubi <3.

Opublikowano

Ubi wydalo na swiat GOTY tego roku, nie wiem jak mozna ta firme hejtowac.

Oczywiscie mi chodzi o Watch_Dogs a nie jakies pedalkie Dziecko Swiatla, fuj!

Opublikowano

grałeś w to nowe dlc z tym brodatym typem? stary.... tony miodu.

Opublikowano

Szprzedalem kolekcje figurek Zeldy zeby kupic wszystkie DLC do WD.

Opublikowano

pamiętajcie że W_D na PS4 ma wyższą rozdziałkę, już nie będę pisał jaką, ale ważne że wyższą

Opublikowano

Jakie to PS4 jest za(pipi)iste!

Przeanalizowałem i:

Wyższar ozdzielczość 

Brak zasilacza

Brak baterii w padzie

Driveclub

Deszcz

Bloodborne

AktuALIZACJA 2.0

One button Stream

Można dokupić nakładki na pada marki HAMA

Także to był dobry zakup.

A Xbox co?

Opublikowano

Watch Dogs to kolejna gra Ubi, która udaje, że o coś ambitnego w niej chodzi, ale pod spodem jest zbiorem nudnych kalk. Wolę już Valiant Hearts, przynajmniej szybsze.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ile można grać w te 3 godzinne samograje Z TAK BARDZO GŁĘBOKIM przekazem. Och, jakie artystyczne, o boże, jakie smutne ;((( Kilka godzin męczarni żeby obejrzeć smutne zakończenie.

W Valiant Hearts pies na końcu umiera, albo o mało nie umiera. Zgadłem?

Opublikowano

Watch Dogs to kolejna gra Ubi, która udaje, że o coś ambitnego w niej chodzi, ale pod spodem jest zbiorem nudnych kalk. Wolę już Valiant Hearts, przynajmniej szybsze.

hahahha, biegasz ludzikiem i czasem rzucisz granat albo patyk. albo przekręcisz kurek. zamienisz się w tej gierce w pająka i będziesz skakał po czikago strzelając do wszystkiego co się rusza? no nie zamienisz. nie zapominajmy, że jest to kolejna solidna ścigałka w katalogu sony bo doskonale gra się w  nią przy użyciu kierownicy jak to niejednokrotnie udowadniał użytkownik iras.

nie. zakończenie jest o wiele smutniejsze niż śmierć jakiegośtam psa :(.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dzięki za spoiler, poszedł warn.

Opublikowano

ja raportuje ragusa za podstepna prowokacje

Opublikowano

Ile można grać w te 3 godzinne samograje Z TAK BARDZO GŁĘBOKIM przekazem. Och, jakie artystyczne, o boże, jakie smutne ;((( Kilka godzin męczarni żeby obejrzeć smutne zakończenie.

Tak jak w każdym dziele sztuki popularnej w obecnym okresie historii, co pół godziny ktoś umiera i jest smuteczek na ekranie, ale wiadomo, że zaraz się okaże, że nie umarł.

Zważmy, że nie powiedziałem, że jestem fanem Valiant Hearts czy coś. Po prostu że wolę je od Watch Dogs. Które jest właściwie tym samym tylko w innym gatunku. Child of Light też. Ostatnio prawie każda zachodnia wysokobudżetowa gra tym jest. Nic dziwnego, że ludzie niemający Wii ("bo nie ma w co grać") jak dostaną coś faktycznie ciekawego jak MGS czy Dark Souls, to robią w gacie.

Opublikowano

Jakie to PS4 jest za(pipi)iste!

Przeanalizowałem i:

Wyższar ozdzielczość 

Brak zasilacza

Brak baterii w padzie

Driveclub

Deszcz

Bloodborne

AktuALIZACJA 2.0

One button Stream

Można dokupić nakładki na pada marki HAMA

Także to był dobry zakup.

A Xbox co?

guwno :D I jeszcze trzeba w nocy zapierdzielać na Orlen jak się baterie w padzie rozładują. Na PS4 wpinasz  kabelek, dwie godzinki i znów można się bawić. W wolnym czasie między ładowaniami możesz napisać nowy post w CW, porozmyślać nad głębią exów, albo wysłać PW do Yetiego. Sony, tylko Sony :D

Opublikowano

ewentualnie usiąść bliżej konsoli, podłączyć kabelek i dalej grać

Opublikowano

ewentualnie usiąść bliżej konsoli, podłączyć kabelek i dalej grać

Albo kupić przedłużacz i usiąść dalej konsoli. A na xboxie dalej bateryjki. Z tego pada to jest kawał kondona je,banego.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.