Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ewentualnie usiąść bliżej konsoli, podłączyć kabelek i dalej grać

i wtedy jakbyś miał xboxa to z bliska zobaczyłbyś piksele jak bochenki chleba, ale nie na ps4 bo 1080p AHAHAHHAHA BEKA ZE SZROTA

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

albo; uwaga zdradzam przepis na niesamowity myk:

- kupić drugi pad, który można też wykorzystać do gry ze znajomymi  :sorcerer:

Opublikowano

no i ten krzyżak xD. wy na tym chcecie grać w mortal kombat X czy tekkena? xDDDDDDDDDD

Opublikowano
W Valiant Hearts pies na końcu umiera, albo o mało nie umiera. Zgadłem?

nie. zakończenie jest o wiele smutniejsze niż śmierć jakiegośtam psa :(.

Zartujesz sobie ? Nie ma nic smutniejszego niz smierc zwierzaczka.

Opublikowano

jak jesteś bluberem to może tak. mnie bardziej boli los kobiet w koreańskich obozach pracy. albo śmierć babci.

Opublikowano

przydałby się temat top 10 gier, które wzruszyły cie do łez, ale obstawiam że nikt nie będzie miał odwagi go założyć. 

Opublikowano

Wypadłem ostatnio z obiegu więc zapytam. Ktora konsola ma lepsze gierki, wsparcie i takie tam z nowej generacji? Zaczynałem od xboxa360, ktorego kupiłem dla Dead Rising. Świetnie się przy tej gierce bawiłem. Potem ograłem dużo innych tytułów, ale na ps3 kolegi jakoś źle mi sie grało w te same gierki. Nie jestem przyzwyczajony do takiego pada. Teraz zastanawiam się co kupić na zimę. Początkowo celowałem w nową generację i xone dla DR3. Do PS 4 nie byłem przekonany po kilku sesjach z ps 3, choć ps 3 ma fajne exclusivy. Teraz dochodzi kwetia braku wstecznej kompatybilności. Obecna generacja dopiero się rozkręca. Nie ma zbyt wiele nowych gierek dla których IMO warto kupować sprzęt. Brak wstecznej kompatybilności i reedycje tytułów z past genów zniechęcają mnie do zakupów. Swoją uwagę skierowałem w stronę wiiU i ps 3. WiiU chciałem kupić dla ZombieU praktycznie, reszta gierek to jakieś popierdółki - choć może jak bym zagrał to bym zmienił zdanie. Ma wsteczną kompatybilność z wii, a tam jest trochę tytułów, w które chciałbym zagrać. Niestety gry za drogie jak na obie generacje ale mógłbym to przeżyć. Alternatywą, na którą chyba się zdecyduje jest ps 3.

Jak działa nowy kinekt w xone? Warto kupić tą konsolę, ps 4, wiiU czy może nadrobić zaległości związane z ps 3?

Opublikowano

na niektórych postach nie jestem pewien czy trololo, ale miła odmiana od codzienności CW :P

Opublikowano

Wypadłem ostatnio z obiegu więc zapytam. Ktora konsola ma lepsze gierki, wsparcie i takie tam z nowej generacji? Zaczynałem od xboxa360, ktorego kupiłem dla Dead Rising. Świetnie się przy tej gierce bawiłem. Potem ograłem dużo innych tytułów, ale na ps3 kolegi jakoś źle mi sie grało w te same gierki. Nie jestem przyzwyczajony do takiego pada. Teraz zastanawiam się co kupić na zimę. Początkowo celowałem w nową generację i xone dla DR3. Do PS 4 nie byłem przekonany po kilku sesjach z ps 3, choć ps 3 ma fajne exclusivy. Teraz dochodzi kwetia braku wstecznej kompatybilności. Obecna generacja dopiero się rozkręca. Nie ma zbyt wiele nowych gierek dla których IMO warto kupować sprzęt. Brak wstecznej kompatybilności i reedycje tytułów z past genów zniechęcają mnie do zakupów. Swoją uwagę skierowałem w stronę wiiU i ps 3. WiiU chciałem kupić dla ZombieU praktycznie, reszta gierek to jakieś popierdółki - choć może jak bym zagrał to bym zmienił zdanie. Ma wsteczną kompatybilność z wii, a tam jest trochę tytułów, w które chciałbym zagrać. Niestety gry za drogie jak na obie generacje ale mógłbym to przeżyć. Alternatywą, na którą chyba się zdecyduje jest ps 3.

Jak działa nowy kinekt w xone? Warto kupić tą konsolę, ps 4, wiiU czy może nadrobić zaległości związane z ps 3?

stary bierz ps4 i nawet się nie zastanawiaj. już teraz masz pełno kozackich i pięknie wyglądających tytułów a przyszłość niesie jeszcze ekskluzywne gierki od studiów wewnętrznych takich jak naughty gods, santa monica czy guirella games. wybór jest tylko jeden.

Opublikowano

PS4. TYLKO.

Opublikowano

Bierz ps4. Na ps4 gry masz w 1080p, a na ps3 w 720p, a i nie zawsze.

Opublikowano

Nie, 1080p, Najlepiej oceniana gra VII generacji w HD, lepsze multiplatformy. Sorry, ale wybór jest jeden.

Opublikowano

Tylko xbox, na dniach Halo, Sunset,  Forza a na ps4 moze coś w przyszłym roku  i testowanie alphy bloodborne.

Opublikowano

Proste ze PS4, liczby nie klamia 1080p > 900p.

Opublikowano

przydałby się temat top 10 gier, które wzruszyły cie do łez, ale obstawiam że nikt nie będzie miał odwagi go założyć. 

Tak wiele banów za spoilery. Może ja nie chciałem wiedzieć, że jakaś gra wzrusza. Teraz od początku będę grał ze świadomością, że stanie się coś wzruszającego, zepsute życie.

Opublikowano

Tak wiele banów za spoilery. Może ja nie chciałem wiedzieć, że jakaś gra wzrusza. Teraz od początku będę grał ze świadomością, że stanie się coś wzruszającego, zepsute życie.

da się w podtytuł spoilery/ wchodzisz na własne ryzyko, a poszczególne sceny w klamry [spoilerów] i tylko czekać na zalew emo postów forumowiczów. 

Opublikowano

Były tylko dwie, w spoilerze same tytuły.

Final Fantasy 7 Crisis Core i The Last of Us

Opublikowano

PS4 narazie najbardziej opłacalny wybór, nowe littlebigplanet, driveclub i multiplatformy jak call of duty, assassins creed, dragon age lepiej wyglądają, a xbone ponoć brzeczy.

Opublikowano

W którym momencie w tym drugim tytule miałeś łzy?

Opublikowano

jak drabina się złamała

Opublikowano

Polecam wejsc na forum o awaryjnosci xboxa, zrzucilem tam bomby prawdy na tego szrota.

Po tygodniu dostaje sie nowa konsole i miesiac golda. Po tygodniu? A gdzie tu znaleźć czas na życie?

Na dodatek tylko miesiac golda. Taka bogata firma i daje tylko miesiac golda. (pipi)ane sknery.

Tylko ps4.

Opublikowano

Weź mi nic nie mów, jeszcze dostaniesz jakieś gó.wno w ramach gwg z średnią ~50% na mc. (pipi).ać M$.

Opublikowano

albo te całe EA Access, jak Microsoft mógł dopuścić tak złodziejską usługę na swojej konsoli? dobrze, że Sony szanuje swoich klientów, i nie pozwala na takie złodziejstwo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.