Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

przydałby się temat top 10 gier, które wzruszyły cie do łez, ale obstawiam że nikt nie będzie miał odwagi go założyć. 

Były tylko dwie, w spoilerze same tytuły.

Final Fantasy 7 Crisis Core i The Last of Us

trochę więcej

mgs, mgs3, ico, silent hill 2, sh shattered memories, twd od telltale. sotc i tlou było blisko ale jednak nie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nawąchaliście się budaprenu czy co?

co pozwala ci tak sądzić? nie cieszy cię fakt, że coraz więcej osób dostrzega prawdę i już niedługo wszyscy bez wyjątku będziemy członkami wielkiej szczęśliwej rodziny playstation?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tylko xbox, na dniach Halo, Sunset,  Forza a na ps4 moze coś w przyszłym roku  i testowanie alphy bloodborne.

Sunset zapowiada się ciekawie, ale seria Halo i Forza jakoś mi nie podeszła. Mam sentyment do xboxa, bo to moja pierwsza konsola. Świetny pad i dużo ciekawych tytułów. Teraz jednak sam nie wiem. W obecnej generacji na starcie wygrywa ps 4 ale zniechęca mnie brak wstecznej kompatybilności i wydawanie lekko podrasowanych tytułów z tamtej generacji co zdaje sie robi też MS. Chyba skieruję sie w stronę Sony ale jeszcze nie teraz ps 4, a ps 3. Dużo ciekawych tytułów do ogrania za nie duże pieniądze, kombajn multimedialny i darmowe gry jak się wykupi abonament. Chyba, że są jakieś głosy za tym aby jeszcze zastanowić się nad WiiU? Jest kilka tytułow, w które chciałbym zagrać na tym sprzęcie plus kilkanaście na stare wii.

Opublikowano

WiiU bez sensu zakup, ja zrobie tak jak z Wii, kupie pod sam koniec generacji jak juz beda wszystkie megatony od Nintendo wydane. Teraz to dwie gry na rok i a reszte czasu konsola łapie kurz.

Chyba ze masz wlasnie gry z Wii do nadrobienia to inna gadka wtedy.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Tylko xbox, na dniach Halo, Sunset,  Forza a na ps4 moze coś w przyszłym roku  i testowanie alphy bloodborne.

Sunset zapowiada się ciekawie, ale seria Halo i Forza jakoś mi nie podeszła. Mam sentyment do xboxa, bo to moja pierwsza konsola. Świetny pad i dużo ciekawych tytułów. Teraz jednak sam nie wiem. W obecnej generacji na starcie wygrywa ps 4 ale zniechęca mnie brak wstecznej kompatybilności i wydawanie lekko podrasowanych tytułów z tamtej generacji co zdaje sie robi też MS. Chyba skieruję sie w stronę Sony ale jeszcze nie teraz ps 4, a ps 3. Dużo ciekawych tytułów do ogrania za nie duże pieniądze, kombajn multimedialny i darmowe gry jak się wykupi abonament. Chyba, że są jakieś głosy za tym aby jeszcze zastanowić się nad WiiU? Jest kilka tytułow, w które chciałbym zagrać na tym sprzęcie plus kilkanaście na stare wii.

jaki brak wstecznej kompatybilności? przecież dzięki znakomitej usłudze Playstation Now już niedługo zagrasz we wszystkie gierki jakie kiedykolwiek wyszły na platformy Sony za tyle co nic. a gdzie na xboksie masz wsteczną kompatybilność? poza tym sony dba o tych co dopiero co się nawracają i wszystkie flagowe tytuły sukcesywnie będzie wydawać w wersji HD Remaster (najpewniej z wyborem 30/60 klatek). już teraz wiemy, że na horyzoncie pierwszy ratchet. i to remake, a nie zwykły remaster !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Porównując wielkość konsol do wyświetlanej rozdzielności, doszedłem do wniosku ze xone powinien co najmniej obsługiwać rozdzielczość 4K. A jak to wygląda to wszyscy doskonale wiedzą. Już nawet piecyk za pare stówek to potrafi! Mądry Polak po...

Opublikowano

Xbox One jest taki sam jak jego wlasciciele - gruby, duzy i pusty w srodku.

Opublikowano

792p - co to jest to ja nawet nie xDDDDDDDDDDD.

Opublikowano

Tak jak sądziłem, PES2015 chodzi w niskiej rozdziałce na Xbonie

6db28c29.png

facepalm

Opublikowano

x-box ma przynajmniej najlepsze gatunki dla wyższej klasy: ałta i scelanki ze średnią powyżej 85% na mc

beka z bloodborne, persona 5, rime i innych chińskich szrotów xDDDDDDD

#makaopomakale

Opublikowano

a widziałeś tą japońską nowelkę wirtualną co tu boty wrzucały niezdarnie próbując udowodnić, że na ps4 wcale nie ma takich gierek? beczunia xD.

Opublikowano

no i ps+ velocityx2 i te gry indie #niedlapsakiełbasaiświnimiód

Opublikowano

no i ps+ velocityx2 i te gry indie #niedlapsakiełbasaiświnimiód

tyle gier za darmo. nawet jeśli nie jesteś zamożny (a większość baronów playstation jest) to i tak sobie pograsz w wiele atrakcyjnych tytułów. sony dba o każdą grupę społeczną. nawet biedotę.

Opublikowano

no i wsparcie dla psvita, tyle gier do ogrania, nie to co 3ds z co roku inną wersją konsoli XDD

Opublikowano

Vita ma ten rok lepszy od 3ds :/ posucha straszna.

Opublikowano

Miarka sie przebrała, serio ja pie.rdole jak w jakies śmiesznej piłce nie sa w stanie zrobić 1080p

Pre ordery skasowane, w du.pie ich mam, ten zasilacz wielkości arbuza, pad na bateryjki z krzyżakiem jak za czasów pegazusa

Jedyna wada ps4 to kiepski czas działania pada na akumulatorku, ale przybliżę sie do tv podepnę kabelkiem i bede delektował sie 1080p a nie jakies biedackie 720p

Edytowane przez kubson

Opublikowano

a widziałeś tą japońską nowelkę wirtualną co tu boty wrzucały niezdarnie próbując udowodnić, że na ps4 wcale nie ma takich gierek? beczunia xD.

takie gry dają mi raka.

Tylko X-Box!

tumblr_mcotd5wc111qen1meo1_400.gif

Opublikowano

Na PS4 nie możesz pauzować ściągania, a na Xbox One masz dwie Forzy i Kinect Rivals. Rachunek jest prosty, tylko eksbawks łan.

Opublikowano

Na PS4 nie możesz pauzować ściągania, a na Xbox One masz dwie Forzy i Kinect Rivals. Rachunek jest prosty, tylko eksbawks łan.

chyba żartujesz. ale próbujcie dalej botki.

Opublikowano

Wypadłem ostatnio z obiegu więc zapytam. Ktora konsola ma lepsze gierki, wsparcie i takie tam z nowej generacji? Zaczynałem od xboxa360, ktorego kupiłem dla Dead Rising. Świetnie się przy tej gierce bawiłem. Potem ograłem dużo innych tytułów, ale na ps3 kolegi jakoś źle mi sie grało w te same gierki. Nie jestem przyzwyczajony do takiego pada. Teraz zastanawiam się co kupić na zimę. Początkowo celowałem w nową generację i xone dla DR3. Do PS 4 nie byłem przekonany po kilku sesjach z ps 3, choć ps 3 ma fajne exclusivy. Teraz dochodzi kwetia braku wstecznej kompatybilności. Obecna generacja dopiero się rozkręca. Nie ma zbyt wiele nowych gierek dla których IMO warto kupować sprzęt. Brak wstecznej kompatybilności i reedycje tytułów z past genów zniechęcają mnie do zakupów. Swoją uwagę skierowałem w stronę wiiU i ps 3. WiiU chciałem kupić dla ZombieU praktycznie, reszta gierek to jakieś popierdółki - choć może jak bym zagrał to bym zmienił zdanie. Ma wsteczną kompatybilność z wii, a tam jest trochę tytułów, w które chciałbym zagrać. Niestety gry za drogie jak na obie generacje ale mógłbym to przeżyć. Alternatywą, na którą chyba się zdecyduje jest ps 3.

Jak działa nowy kinekt w xone? Warto kupić tą konsolę, ps 4, wiiU czy może nadrobić zaległości związane z ps 3?

Zadałeś pytanie w dobrym momencie ponieważ wybór konsoli nigdy nie był tak łatwy jak jest obecnie, PlayStation 4, od graczy dla graczy.

Jak można (pipi)wwa piłkę zrobić w 720p.

Jak?!

Opublikowano

To nie wina xboxa tylko nieudolnych deweloperow.

Opublikowano

te piekne posty xbotow....czuje sie jak mieszkaniec Troji w momencie jak przez brame miasta wpuszczali drewnianego konia

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze czuje się jak ja? Czyli jak goj, zdeptany, poniewierany i wyszydzony przez jedyną i słuszną prawdę płynąca z postów pisanych przez naszych szlachetnych błękitnokrwistych braci-graczy? Jak można być takim betonem i kupic x-szrota, jeśli w podobnej cenie mamy prawilne ps4?

Tv i gierki pastgenowe <<<< growe edorado

Tylko plejstacja!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.