Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chciałem serdecznie przeprosić wszystkich klapkow których miałem okazje obrazić świadomie bądź nieświadomie, za te wszystkie wystawione minusy i swoje nikczemne zachowanie. Przepraszam. Yeti przygarniesz mnie do klubu ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Japończycy po raz kolejny pokazują jaką to są potęgą. Pamiętajcie, że PES mógł śmigać zawsze w niższej rozdzielczości, ale jednak dali radę wykrzesać betonowe 720p.

Opublikowano

te piekne posty xbotow....czuje sie jak mieszkaniec Troji w momencie jak przez brame miasta wpuszczali drewnianego konia

Idealne porownanie. Tylko klapki takie glupie zeby wpuscic xbotow w koniu z mieczami w rekach.

Opublikowano

możecie tej nocy spać spokojnie niebiescy bracia.

Opublikowano

Chciałem serdecznie przeprosić wszystkich klapkow których miałem okazje obrazić świadomie bądź nieświadomie, za te wszystkie wystawione minusy i swoje nikczemne zachowanie. Przepraszam. Yeti przygarniesz mnie do klubu ?

Aby należeć do tego klubu trzeba kupić tv 55cale taki jak mam ja np. By nie mówić że grafika nie ma znaczenia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Driveclub dostał na FPE już więcej gifów niż sam Killzone 2.

Opublikowano

Tylko xbox, na dniach Halo, Sunset,  Forza a na ps4 moze coś w przyszłym roku  i testowanie alphy bloodborne.

Sunset zapowiada się ciekawie, ale seria Halo i Forza jakoś mi nie podeszła. Mam sentyment do xboxa, bo to moja pierwsza konsola. Świetny pad i dużo ciekawych tytułów. Teraz jednak sam nie wiem. W obecnej generacji na starcie wygrywa ps 4 ale zniechęca mnie brak wstecznej kompatybilności i wydawanie lekko podrasowanych tytułów z tamtej generacji co zdaje sie robi też MS. Chyba skieruję sie w stronę Sony ale jeszcze nie teraz ps 4, a ps 3. Dużo ciekawych tytułów do ogrania za nie duże pieniądze, kombajn multimedialny i darmowe gry jak się wykupi abonament. Chyba, że są jakieś głosy za tym aby jeszcze zastanowić się nad WiiU? Jest kilka tytułow, w które chciałbym zagrać na tym sprzęcie plus kilkanaście na stare wii.

jaki brak wstecznej kompatybilności? przecież dzięki znakomitej usłudze Playstation Now już niedługo zagrasz we wszystkie gierki jakie kiedykolwiek wyszły na platformy Sony za tyle co nic. a gdzie na xboksie masz wsteczną kompatybilność? poza tym sony dba o tych co dopiero co się nawracają i wszystkie flagowe tytuły sukcesywnie będzie wydawać w wersji HD Remaster (najpewniej z wyborem 30/60 klatek). już teraz wiemy, że na horyzoncie pierwszy ratchet. i to remake, a nie zwykły remaster !

O, tego nie wiedziałem. Cenny argument nad skierowaniem mojego wyboru na ps 4. Kiedy ma wejść ta usługa i czy naprawdę będzie można grać we wszystkie gry od Sony? Nawet w te z pierwszego psa? Są jakieś przecieki dotyczące cen oferowanych w tej usłudze gierek? Jeżeli byłyby zbyt wygórowane to chyba lepiej póki co kupić ps 3 i ogrywać tytuły za parę grosszy.

Opublikowano

btw. kolejny gif i dalej nie ma oświetlenia i cieniowania w kokpicie, aż takie cienkie to PS4? a już byłem przekonany :/

Opublikowano

Waciak, nie bądź głupi, kupuj Xboxa. W tym roku forza horizon 2, za rok forza 6, za dwa lata forza horizon 3. Za to u Sony Driveclub na 2014, patch z deszczem za rok, a za dwa lata zapowiedź na E3 Gran Turismo 7 Prolouge.

Opublikowano

MGS 5: The Phantom Pain pewnie też będzie w 720p na X1. No stawiam max 792p.

Ale co z tego, tej jesieni wychodzi Sunset. Więc PS4 nie warto kupować.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Przynamniej DriveClub wyglada fenomenalnie o model jazdy jestem mega spokojny w końcu robią to ludzie od PGR, WRC czyli Sony ma fachowców na odpowiednim miejscu, fakt troche boli ze nie bedzie deszczu od samego początku ale dzieki temu w późniejszym okresie bede mogł na nowo delektować sie ta produkcja

Opublikowano

Waciak, nie bądź głupi, kupuj Xboxa. W tym roku forza horizon 2, za rok forza 6, za dwa lata forza horizon 3. Za to u Sony Driveclub na 2014, patch z deszczem za rok, a za dwa lata zapowiedź na E3 Gran Turismo 7 Prolouge.

Pisałem wcześniej, że seria Forza, ogólnie samochodówki i gry sportowe, mnie do siebie nie przekonują. Fajnie grało się w bournout paradise czy nfs. Może jakbym dokupił kierownicę to bym zmienił zdanie. Czasem fifa albo pes z kolegą przy piwku, ale aby kupować konsolę dla takich gier to raczej nie moja bajka. Ciekawie przedstawia się ta opcja, o ktorej wspominał tk.

Opublikowano

"Co sie tak sr.acie, to tylko 180 pikseli".

xD

Opublikowano

Może jakbym dokupił kierownicę to bym zmienił zdanie

A brałeś pod uwagę Watch_Dogs? Nie jest to ścigałka sensu stricto, ale pod podłączeniu kierownicy, jeździ się cudownie. No i przy okazji dostajesz filmową przygodę na 15 godzin.

Opublikowano

Hipokryzja sięga zenitu.

Nie hipokryzja, tylko czysta brudna prawda.

PS4 to najlepszy wybór dla gracza.

Opublikowano

Może jakbym dokupił kierownicę to bym zmienił zdanie

A brałeś pod uwagę Watch_Dogs? Nie jest to ścigałka sensu stricto, ale pod podłączeniu kierownicy, jeździ się cudownie. No i przy okazji dostajesz filmową przygodę na 15 godzin.

Jeszcze nie ograłem ale jak coś to kupiłbym na x360. Tylko czy warto kupować kierownicę na past gena jeżeli nowa generacja, teoretyczni, powinna zapewnić lepsze doznania. Za samochodówkami nie przepadam.

Opublikowano

Hipokryzja sięga zenitu.

Nie hipokryzja, tylko czysta brudna prawda.

PS4 to najlepszy wybór dla gracza.

Nie no, pykaj sobie w multi killzone z tymi czternastoma graczami online, kiedy to ją będę delektowal się kolekcja najlepszych fpsów na konsoli xD

Ale spoko, może na gwiazdkę dostaniecie nowego exa, możliwość zmiany tapety w menu xD

Opublikowano

Haha kolekcja co niby ma 100 map, a tylko 6, powtórzę sześć, 6 map bedzie odnowionych, reszta to badziew jak z pegazusa hahaha xD

Zreszta teraz ogram sobie DriveClub'a, a juz na początku następnego roku Bloodborne < zaciera rączki > i mega klimatyczny The Order 1886 Oh yessssss

Edytowane przez kubson

Opublikowano

I tak jako najlepszą grę na PS4 większość wskazuje TLoU Remastered. Więc o czym mu tu gadamy? Jeden DriveClub niczego nie zmieni w temacie. Może gdybym był fanem wyścigówek to brałbym już teraz PS4 dla DC. Graficznie serio wymiata i pokazuje, że w PS4 drzemie moc. Przebolałbym już jakoś te 30 klatek - tylko oby były betonowe.

No wiem, że to będą świetne gierki - ale dopiero w 2015. Bloodborne nie śmiem ruszyć dopóki sam na sam nie zapoznam się z serią Souls.

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.