Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Świetny model jazdy i ciekawe funkcje online?

Ale grałeś, że wiesz jaki jest model jazdy czy wyczytałeś to na neogafie?

Grałem, kilka razy już.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

OK

YETI jaki ból dupy, lol

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie ma co się mądrzyć, proste - PS4 ma w cholerę mocy i wiele razy będziemy w szoku.

dokładnie, PS4 ma środe mocnego kompa, po tym materiale co wkleiłem wyżej jestem nawet spokojny o oprawe Project CARS

Jestem ciekaw czy DC ma coś do zaoferowania poza grafiką.

- dobry model jazdy, nie jest to GT, ale dużo ciekawiej niż NFS

- ponoć świetny multi, tworzenie klubów ze znajomymi i ściaganie sie o punkty z innymi klubami, wyzwania

- jakiś ranking zdaje sie ma być jeśli chodzi o te punkty/ kluby

- 50 różnych rodzajów wyścigów, coś jak w Forza, klasy aut, drift, klasa aut niemieckich, mini, itp

tyle wiemy póki co

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ktoś pamięta adres strony gdzie można było sprawdzić prawa własności konkretnego IP? W guglu mi jakieś kiepskie strony wyrzuca.

Opublikowano

Ktoś pamięta adres strony gdzie można było sprawdzić prawa własności konkretnego IP? W guglu mi jakieś kiepskie strony wyrzuca.

Ej, weź nie zmieniaj tematu, teraz spuszczamy się nad DrajwKlap.

https://mediacru.sh/UItzyPYLrFhZ/frame

https://mediacru.sh/cuI2YyJvZhtb/frame

https://mediacru.sh/ZUkRHOwzMjN_/frame

o kuuuu.rwa mać, jak to wygląda oO Nieprawdopodobne, genialne, piękne.

(pewnie wklejane już, ale nieważne. dopiero teraz zobaczyłem i żem w szoku po prostu)

picture_8870.gif

Opublikowano

Jeśli to faktycznie będzie tak wyglądać to na prawdę zacznę się skłaniać ku PS4. Tak chce ładną graficzkę, na moim ładnym nowym telewizorku, nie oszukujmy się po to kupujemy nowe konsole. Szkoda tylko, że ten tytuł jest w sumie podzielony na części jak nowy Resident Evil czy Walking Dead. Gdyby nie to roczne opóźnienie i wszystko szło by zgodnie z planem pewnie mielibyśmy wyścigowego mesjasza na zamkniętych torach. Boję się, że to rzeczywiście będzie piękna wydmuszka z nadzieją w dobrym DLC / GOTY  Edition. 

Opublikowano

to będzie tak wyglądać (rzetelny producent za tym stoi), a nawet ciut lepiej, warunki domowe i dobrze skalibrowany tv jeśli takowy sie posiada

a co do wczorajszego Drake, przeczytałem, że jest to real gameplay (nie pre-render) i skrawek pochodzi z imprezy ND 30 years, więc może na dniach dostaniemy jakiś materiał

572535754.jpg

1263904733.jpg

Opublikowano

Tymczasem D4 sprzedaje się w mniej niż 10 tysiącach kopii.... Worldwide xD widać jak xbotki doceniają nietuzinkowe gry.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A to nie jest więcej, niż Xbone'ów na świecie?

Opublikowano

na ps4 na bank by sie sprzedalo w 100 milionach. ciekawe ile zeszlo sztuk Transistor na ps4

Opublikowano

Jezu ten Driveclub, a botki w grę z grafiką z telefonów grają :lol: tutaj bomby prawdy z tematu o FH 2

no dobra, przysiadłem dziś trochę i jest trochę miejsca do jazdy offroad ale otoczenie jest tak nędznie wykonane że aż nie chce się zjeżdżać z drogi - kłuje w oczy jak cholera
ruch uliczny - no coś tam jeździ ale nie tyle co w fh
ja jednak wolę jazdę po torze - horizon 2 do mnie nie przemawia

żaled tej gry, jazda po burakach taki super ficzer a drzewa z psxa

Opublikowano

Na ps3 przez cały okres czasz wychodziły "nietypowe" gierki AAA, od Valkyria Chronicles, po Demons Souls, na Ni No Kuni kończąc. A teraz pojawiają się Bloodborne i Persona 5. Także ten, chyba opłaca się je wydawać na ps. W odróżnieniu od x-boxa 360 i jak pokaże przyszłość, zapewne i One.

Opublikowano

Przecież on pisał o wersji na x360

One się praktycznie niczym nie różnią lol.

Opublikowano

majac na uwadze jak wygladaly trailery gran turismo5, niektore gify jak np jazda w deszczu z widokiem z kokpitu itp spodziewalem sie technicznego swietego gralla a full ma najwieksze zalecialosci z ps2 z chyba wszystkich gier - rozpikselowany dym, auta z ps2, trasy z ps2 czy wstetna bitmapa deszczu na przedniej szybie

pacific rift tez na jakims trailerze wygladal kosmicznie, szczegolnie trasa z tym mega skokiem, potem przyszlo demo z starego buildu, ktore wygladalo koszmarnie i full ,ktory choc ladniejszy niz demo tez na wspomnianej trasie nie prezentowal takiego poziomu

poczekamy zobaczymy - dalej nikt nie ogrywal pelnego buildu z deszczem i photo mode, bo to co pokazuja dziennikarza to caly czas build z gdc - jesli ejdnak faktcyznie to bedzie wygladac jak na tych gifach to jezus maria :)

Opublikowano

Tylko akurat to na X360 schodziło najwięcej gier nietuzinkowych/niezależnych itp., a nie na PS3. Mam przypominać - LIMBO ponad 1 mln nabywców na X360 itp.

Opublikowano

Przecież on pisał o wersji na x360

One się praktycznie niczym nie różnią lol.

Dokładnie, boty zakłamują, że jakieś drivatary czy inna zmienna pogoda, ale gdyby nie róznica rozdziałki i kilku detali to by nikt niezauważył czy to wersja z One czy 360.

Opublikowano

Tymczasem D4 sprzedaje się w mniej niż 10 tysiącach kopii.... Worldwide xD widać jak xbotki doceniają nietuzinkowe gry.

Nie oszukujmy sie, na konsolach micro sprzedaja sie inne gatunki gier. Ja chce nowej forzy, gow i halo a nie chinskich gierek, od tego to jest nintendo i sony.

Opublikowano

Widzę bluber czezki style trolling :)

Opublikowano

Widzę bluber czezki style trolling :)

jaki trolling, 2015 rok należy do ps4 i ja na pewno zakupię nadkonsole a gierki z XO ogram na PC i 360 a potem na smietnik.

Opublikowano

Chwała twórcom indie że ratowali ten sprzęt po sierotach Lost Odyssey [*]

Nie jest zresztą przypadkiem że ze wszystkich zaprezentowanych exów bonera i pomimo podziałów, sporo z nas najbardziej jara "indycze" Ori. No mnie jeszcze Inside od twórców Limbo. Ale pierwszy wezmę na pc, a drugi za rok, lub 6 mies. trafi na psn jak Limbo.

Opublikowano

Ficus, tę nowe gify z DC pochodzą z skończonej wersji gry. Potwierdzono to na twitterze Evolution.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.