Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zenujacy jest ostatnio poziom CW.

Prosze o zamkniecie tematu.

pozdrawiam.

PS. Dark Souls? Drewniania gierka dla januszy, ktorzy chca sie poczuc hardkorami miedzy fifa a battlefieldem.

Zauważyłem, że na Soulsy zawsze wrzucają osoby, których gra przerosła i nie dali sobie z nią rady.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

coz konsolowcy , master race dawno tu nie sprzedawal bomby prawdy jak powinien wygladac next gen racing 

Project-Cars-66-01-pcgh.jpg

Opublikowano

Ficuś, przecież Pacyfic Rift wyglądał kozacko. Biorąc pod uwagę co oferował w kwestii fizyki pojazdów, ale też powierzchni po jakich dane nam było się ścigać, plus rozległych trasach to wyglądał fantastycznie. Oczywiście, że wcześniej był render, który według reklam przedstawiał grafę jaką ostatecznie mamy zobaczyć w grze, no ale kto wierzył w takie bajki, ten musiał mieć mocne skrzywienie na punkcie Sony. W ogóle są ładniejsze wyścigi, które oferują tak dużo w powyższych elementach?

Opublikowano

coz konsolowcy , master race dawno tu nie sprzedawal bomby prawdy jak powinien wygladac next gen racing 

Photo mode to wiesz se możesz wsadzić. DriveClub niszczy i rozkłada ten smieszny PCars na łopatki.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Potrzeba zestawu za 4 tysiące czy za 5 tysięcy żeby PCars tak wyglądało :lol:?

Opublikowano

Myślę, że za 3 kafle spokojnie styknie.

Opublikowano

@Koper

Powoli mnie już to wkurfia. :<

Co rozumiemy przez dobrą grę? Dobra gra zaczyna się od 7-/10, a i tak nie każdemu przypasi. W tym miejscu można rzucić przykładem Infamous SS i Destiny, gier na poziomie 7+/10, multiplayerem KZ SF, któremu singiel tylko zaszkodził w recenzjach, czy grami w cyfrowej dystrybucji, których próżno szukać na x-boxie. Nazwijmy rzeczy po imieniu, chodzi o system seller, ale w czym jego brak ma szkodzić jakości wyżej wymienionych? Każdy kto ma ps4 ma w co grać. Widzę to za kazdym razem odwiedzając ziomka, ogrywajacego multi TLOU in 1080/60, czy kooperację w Destiny.

Opublikowano

Potrzeba zestawu za 4 tysiące czy za 5 tysięcy żeby PCars tak wyglądało :lol:?

ile kosztuje TV zeby driveclub nie wygladal jak kupa ? :)

nie zaczynaj gadki o cenach z rycerzem blachy gdzie ogramy to samo za 99 zl :D

Opublikowano

Chyba na thepiratebay.

Opublikowano

Kto w tych czasach nie ma dużego tv?

Opublikowano

Ponawiam pytanie : kupuje konsole za te 1999 w zestawie z gra , nie mam TV

ile musze wydac ? , czy podlacze do starego CRT i bede FULL HD?

Opublikowano

podlacz sobie do tego smienszego 17" monitorka i usiadz wygodnie na taborecie xD

Opublikowano

Znasz jakąś osobę która nie ma co najmniej 32 calowego LCDka? Bo ja nie.

Opublikowano

to na czym grasz na monitorze 19" ? gratz super jakość, super PCars będzie wyglądał

Opublikowano

Znasz jakąś osobę która nie ma co najmniej 32 calowego LCDka? Bo ja nie.

Przecież do konsoli trzeba mieć co najmniej 55 cali. 32 to bieda i remiza.

Opublikowano

Dobry tiwik od min. 2700-2900 zł. 42' ofkors. Do tego wybramy hardaware + dobre audio; łącznie dobre 5-6 tysiaków do wydania. Zawsze można też dokupić lepszego titana i zostać przy 15' toshibie i taborecie.

Opublikowano

>wydanie 12 000 zł na tzw. "komputer" który uciągnie tą grę w sensownych ustawieniach tylko po to, by po 5 minutach dostać BSOD i utracić dane na dysku. Nie dziękuję, wolę stabilne i wygodne konsole. Podłączasz i grasz.

Opublikowano

Dobry tiwik od min. 2700-2900 zł. 42' ofkors. Do tego wybramy hardaware + dobre audio; łącznie dobre 5-6 tysiaków do wydania. Zawsze można też dokupić lepszego titana i zostać przy 15' toshibie i taborecie.

i o to mi chodzilo , dzieki :)

Opublikowano

Nie dziękuję, wolę stabilne i wygodne konsole. Podłączasz i grasz.

Kiedy ostatnio widziałeś konsolę, w 2003 r.?

Opublikowano

Piękne dawne czasy,które już raczej nie powrócą.

Opublikowano

Kiedy ostatnio widziałeś konsolę, w 2003 r.?

A niby inteligentni łatwiej wylapuja sarkazm.

Opublikowano

Piękne dawne czasy,które już raczej nie powrócą.
Wróciły, wraz z premierą PS4. Odpalasz płytę i grasz. Instalacja trwa kilkanaście sekund. No ale skąd to mogą wiedzieć osoby nie posiadające Nadkonsoli?
Opublikowano

No na konsoli, która nie ma gier, nie spędza się za wiele czasu na instalacjach, fakt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.