Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zauważyłem, że na Soulsy zawsze wrzucają osoby, których gra przerosła i nie dali sobie z nią rady.

Z drugiej strony, odpowiedź na jakąkolwiek krytykę Soulsów to "pewnie za trudna dla ciebie casualu xd".

Ta seria stała się już chyba takim fetyszem osób, które nawet w temacie gierek lubią coś komuś udowadniać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie po prostu niech to będzie konstruktywna krytyka osoby co chociaż spróbowała :) JA nie mam nic do osoby co mi mówi że soulsy albo np fifa to nie dla nich gra. Tylko że taki człowiek nie krytykuje np. Fify bo ten gatunek mu po prostu zwisa. Z drugiej strony najbardziej wkurzająca jest krytyka danej gry przez osobę co nawet tego gatunku gier nie lubi. Mam takiego kolegę co non stop krytykuje FPS's wszelakie a sam gra tylko w strategie 4k :P

Ja nienawidzę symulatorów tenisa ale nie biegam po forum z hasłem top spin 4 jest nic nie wart. :)  Po prostu temat mi zwisa :)

Opublikowano

No ale FIFA to go.wno więc o co chodzi?

Opublikowano

Ficuś, przecież Pacyfic Rift wyglądał kozacko. Biorąc pod uwagę co oferował w kwestii fizyki pojazdów, ale też powierzchni po jakich dane nam było się ścigać, plus rozległych trasach to wyglądał fantastycznie. Oczywiście, że wcześniej był render, który według reklam przedstawiał grafę jaką ostatecznie mamy zobaczyć w grze, no ale kto wierzył w takie bajki, ten musiał mieć mocne skrzywienie na punkcie Sony. W ogóle są ładniejsze wyścigi, które oferują tak dużo w powyższych elementach?

kolego mi nie chodzi o targer render tylko o trailer, z ktorego jest ten screen:

newmotorstormcompare.jpg

paficic firt byl przesliczny ale faktem jest, ze ucieli oprawe wzglem wczesniejszych buildow by calosc trzymala framerate nawet przy splicie na 4 osoby

Opublikowano

Co się tyczy piłki kopanej to przecież oczywista oczywistość,że the best jest Goal3. Tu nie ma się nad czym zastanawiać:

Opublikowano

@Ficuś

Poświęcili część oprawy na rzecz lepszej wydajności przy czym gierka i tak ryła beret - brawo!

Goal 3 wciąż kozak.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

A nie bo sensible soccer.

Opublikowano

Pacific Rift wizualnie się dziś zestarzał, ale 6 lat temu jego oprawa i tak oscylowała w przedziałach 8+/9. Było płynnie, nic się nie dorysowywało, efekty świetlne robiły swoje, a auta ładnie brudziły się w błocku. Odswiezyłem go sobie za pomocą dema i gameplay to wciąż ten sam miód.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

pacific rift do dzis graficznie wymiata - tekstury czasem byly paskudne ale efekty swietlne byly genialne, do dzis kocham ten tytul, drugie miejsce w slaskim turnieju sony w tej grze zobowiazuje - do dzis uwazam, ze pod zwgledem tras, chodzi mi o rozne odnoza i rozjazdy dostosowane pod konkretnie wybrany pojazd to jedna z najlepszych gier ever

Opublikowano

Dwa lata temu powiedziałbym, że to jakaś internetowa parodia.

Rzeczywistość jest jednak dziwniejsza niż fikcja :P

Opublikowano

Duzo bym dał za nextgenowe bad company, bc2 to byl najlepszy multiplayer zeszłej generacji. Niestety oni chyba juz nie potrafia gier robic.

Opublikowano

Opieranie mp5a5 o mostek. Wybitna wizualizacja retardowości obecnych, multiplayerowych shooterów.

Opublikowano

To był najlepszy battlefield, ale koło najlepszego multi to nawet nie stało.

Opublikowano

BC2>>>>>>>>>>>>>>NIC

Czyli wszystko jest lepsze od BC2 bo nic gorszego już nie ma? XD

Opublikowano

Co się tyczy piłki kopanej to przecież oczywista oczywistość,że the best jest Goal3. Tu nie ma się nad czym zastanawiać:

w jakiej rozdzielczości była gierka? bo to ważne

Opublikowano

o przepraszam, Goal 3 to była jedna z najlepszych gier tamtej generacji, grafika była świetna na tamte czasy!

Opublikowano

Ile FPS? Są dropy?!
Beka jak twórcy Goal3 was wydymali na te sztuczki graficzne! 

Opublikowano

na c64 fajne jeszcze bylo microprose soccer

amiga to juz panowanie krola sensible, ale np jak dla mnie taka sierra soccer wcale mu nie ustepowala

Opublikowano

Jest w dzisiejszych gałach taka kamera jak w Sierra Soccer?

Opublikowano

Kurde ile bym dał za nową wersję tej gry. W sensie Goal 3. Grałem nawet w japońską wersję, lepsza. To aż dziwne, że nic takiego nie powstaje. Mamy z jednej strony mordowanie ludzi na każdy możliwy sposób, z drugiej np. układanie po trzech elementów w rzędzie na każdy możliwy sposób, a piłka nożna jest jedna - po prostu wyglądająca tak, jak oglądanie meczu w TV. Ech, komu przeszkadzało, jak Japończycy dominowali na tym rynku?

Opublikowano

Enemy Territory  > Unreal Tournament > Quake > >>>>>>>>>>>>>>>>>>CS>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Halo>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  Call of Duty modern warfare >>>>>> BF   :P

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.