Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja Ci tylko uświadamiam, że jesteś już coraz bardziej żałosny. Ktoś napisze twitta, nawet nie wiesz kto. Ogarnij się. Tak samo te Twoje teksty w dziale N, że powinni porzucić WiiU i zrobić nextgena. I pisze to użytkownik, który i tak najwcześniej zagra w 2020 r.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Don jak piłka nożna chodzi w 720p to już nikogo nic nie zaskoczy

Opublikowano

Dobrze ze wczoraj dostlem moje biale PS4, wszystkie zmartwienia ''ile P?'' juz mnie nie dotyczal.

#tylkoJedenPrawdziwyNextGen

Opublikowano

Ja Ci tylko uświadamiam, że jesteś już coraz bardziej żałosny. Ktoś napisze twitta, nawet nie wiesz kto. Ogarnij się. Tak samo te Twoje teksty w dziale N, że powinni porzucić WiiU i zrobić nextgena. I pisze to użytkownik, który i tak najwcześniej zagra w 2020 r.

Kto - streamerzy.

A co do Wii U, myślę że większość widzi, że konsola jest nie do odratowania. Co jest lepsze - rozpocząć od nowa czy dalej ciągnąć ich IP w zapomnienie gdy wychodzą na tak mało popularnym systemie. Nowy system byłby dobry dla samego Nintendo.Co w tej opinii jest żałosne - nie wiem. Ale na pewno jakoś to sobie uzasadniles w głowie.

Opublikowano

To, że jak N ma takich fanów jak Ty, to nic dziwnego, że system się nie sprzedaje :) WiiU nie kupisz pomimo tego, że chodziło po 800 zł, teraz liczysz na nową konsolę i uśmiercenie obecnej i co, znowu będziesz czekał 5 lat na zakup? Kupisz w 2025 i będziesz narzekać, że zaraz wychodzi nowa :P

Opublikowano

Jaki :P ból :P dupki :P

Opublikowano

Not wanting to start shit, just keep people on the fence informed. There is a RUMOR about the X1 version being 720/30 fps. Take it with a grain of salt but beware.

Edit; Sorry forgot the link. https://twitter.com/manabyte/status/516273833880190976

Originally Posted by Sesuadra

Like PES 2015?

if this rumor is true..damn.

It should be kept in mine that Jeremy Conrad is pretty far into Sony fanboy territory, going as far as to spread misinformation about how Xbox One games perform.

classic figaro, zadanie wykonane.

Opublikowano

Żarty żartami,ale coś ewidentnie śmierdzi skoro recki dotyczą tylko wersji na ps4 i pc,a o xbonowej cisza.

Opublikowano

smutne, ze dwie najlepsze konsole na rynku czyli wiiu i vita sa juz trupami, przynajmniej na vite w kkw zapowiadaja co chwile jakis nowy tytul i w miesiac w tym kraju wychodzi na nia tyle pozycji co na wiiu od poczatku istnienia, dlatego od zawsze twierdze - tylko xbox

Opublikowano

To, że jak N ma takich fanów jak Ty, to nic dziwnego, że system się nie sprzedaje :) WiiU nie kupisz pomimo tego, że chodziło po 800 zł, teraz liczysz na nową konsolę i uśmiercenie obecnej i co, znowu będziesz czekał 5 lat na zakup? Kupisz w 2025 i będziesz narzekać, że zaraz wychodzi nowa :P

Już skończ z tym "zakup konsoli w X roku" bo ile można ::) gdybym mógł to bym i teraz kupił Wii U, ale niestety, mając ciągle jakie zapłaty, będąc w związku i kupując samochod i tv w tym roku, no jakoś nie wcisne kolejnej konsoli od Ninny (ch.uj że mam każda ich stacjonarke oprócz najnowszej i ogromny backlog, trzeba mieć teraz! Po ch.uj czekać az wyjdzie więcej gier, trzeba kupić teraz, inaczej nie jesteś fanem!). A jednak, wolę te 800 zł wydać na co innego obecnie, a z Wii U poczekać do 2015 jak będzie zbliżać sie premiera Zeldy.

W skrócie, nie ma nic złego w późnym kupowaniu konsoli.

Opublikowano

Don't Believe Everything You Read on the Internet

watch_dogs_60fps.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

i vita

Łap plusa, bo wkręt wyszedł ci lepszy, niż reszta wkrętów w tym temacie, na przełomie ostatnich kilku dni.

Opublikowano

plotki glosza ze do obozu vitowcow dolaczyl oqgozo wiec prosze pana o powage

Opublikowano

Co kilka stron wbijam, a tam klapki dalej cisną się na rozdziałeczke i efpesiki. 

Najs. 

Opublikowano

A o czym maja pisac? Ze horizon 2 ma mase preorderow w przeciwienstwie do driveklapa, grzejac zaszczytne 8me miejsce na liście growych bestsellerow amazona, a ten mordor w marnej jakosci na Xone sprzedaje sie w tym sklepie tak samo, mimo ze xboxow jest 2x mniej?

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

plotki glosza ze do obozu vitowcow dolaczyl oqgozo wiec prosze pana o powage

Każdy kiedyś w końcu zrobi coś głupiego.
Opublikowano

A o czym maja pisac? Ze horizon 2 ma mase preorderow w przeciwienstwie do driveklapa, grzejac zaszczytne 8me miejsce na liście growych bestsellerow amazona, a ten mordor w marnej jakosci na Xone sprzedaje sie w tym sklepie tak samo, mimo ze xboxow jest 2x mniej?

Jaranko gifami. Rok 2015 rokiem ps4- kolejne zapowiedzi bedą lol

No ok, ten bloodborne fajnie sie zapowiada, ale to klon soulsow. Możliwe, ze poziomem trudności bedzie dla mas. Wiadomo cos o trudności?

Opublikowano

W skrócie, nie ma nic złego w późnym kupowaniu konsoli.

Gdyby więcej ludzi kupiło WiiU w pierwszym pół roku od premiery, to więcej byłoby teraz gier na tę konsolę. Ta dyskusja trochę przypomina tę z wyborów, "jeden głos nic nie znaczy" / "jeden głos znaczy wiele". :) W skali jednego fana, ciebie, to rzeczywiście nie jest nic złego, ale w skali 100 tysięcy fanów - jest.

Opublikowano

Bzdura. Powiedziałem tyle, że na Vitę przynajmniej coś wychodzi ciekawego. Więc to od razu lepiej od konsol, o których piksele najwięcej się tu kłócicie.

Vita ma może i lepsze gry w ostatnio niż także 3DS. Ale... mało która z tych gier wyszła tylko na Vitę. Tearaway. Txk. Zawsze coś. Trudno więc do końca ocenić przydatność Vity. Zależy, czy się ma duże PlayStation, czy nie, jaki się ma tryb życia.

Niestety 3DS cierpi na to, że jest prawdziwą konsolą na gry specjalnie na 3DS-a. Ludzie wolą zrobić gierkę na kilka platform, jak mają duży pomysł. A jak mają mały pomysł, wolą zrobić na iPhone'a. Oczywiście ekran dotykowy tej wielkości to szajsowaty sposób kontroli. Ale różnice finansowe są spore. Dzisiaj nikt by nie wydał na 3DS-a gier o prostej grafice 2D, oryginalnych, prostych niby ale doskonale zaprojektowanych, czyli takich, które były solą tej konsoli, i w ogóle ludzkiego życia. iPhone stał się DS-em tej generacji, czyli, jeśli ktoś nie rozumie wyrażenia, władcą tej genercji. Jaka generacja, taki władca.

To, że nowy Yoshi's Island ssie pałę, a Kirby i Mario Golf nie są potęgą, nie pomaga.

Powiem tak. Lepiej pogrywać w indyki na Vicie czy iPhone'ie, niż liczyć piksele w Titanfallu czy reedycjach starych gier na dużych konsolach. Ale ogólnie tylko na Wii U faktycznie przez ostatni rok wyszły nowe, duże, świetne gry. Co najmniej 6. Wymieniałem niedawno. Okej, może Pullblox nie jest duży. Ale nadal to najlepsza gra na świecie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No ok, ten bloodborne fajnie sie zapowiada, ale to klon soulsow. Możliwe, ze poziomem trudności bedzie dla mas. Wiadomo cos o trudności?

na targach Japan na 2000 osob ktore graly chyba tylko 30 przeszlo demo (pokonalo bossa)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Gdyby więcej ludzi kupiło WiiU w pierwszym pół roku od premiery, to więcej byłoby teraz gier na tę konsolę. Ta dyskusja trochę przypomina tę z wyborów, "jeden głos nic nie znaczy" / "jeden głos znaczy wiele". :) W skali jednego fana, ciebie, to rzeczywiście nie jest nic złego, ale w skali 100 tysięcy fanów - jest.

A czyja to wina, że te tysiace graczy nie kupiło Wii U w pierwszym pół roku? Tylko i wyłącznie Nintendo. Ja nie muszę nic kupować, to Ninny ma mnie zachęcić. Nie będę kupował Wii U jako inwestycje, że dzięki temu w przyszłości powstanie więcej gierek, lol. Na tym polega zadanie Nintendo. Popełnili mnóstwo błędów z tą konsolą, nazwa, podobny design do Wii, kiepskie gry lub ich brak na początku (może w innym wypadku byłyby lepsze wyniki w tym pierwszym pół roku...).

Nawet przed premierąWii U było mało zapowiedzi, szczególnie na pierwszy rok. Rozumiem że to też moja wina, bo nie okazywalem wystarczającego zainteresowania na forach internetowych?

Otóż nie. Po prostu Nintendo nawalilo. Nie zapewnili dobrego line upu na year one, plus wiele gier dostało obsuwy. A potem się dziwią.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak masz ps3 lub 4, to vita jest świetnym uzupełnieniem, nie tylko przez pryzmat oferty plusa, ale remote play i klasyków z psxa ze store. Takie tytuły jak resident evil 2, crash 2, czy mgs prezentują świetnie na małym ekraniku.

Opublikowano

na targach Japan na 2000 osob ktore graly chyba tylko 30 przeszlo demo (pokonalo bossa)

Na czym?

Opublikowano

To też prawda. Moje oficjalne, bardzo prawdziwe oświadczenie jest takie: ktoś, kto wyda te 400 zł na Allegro za Vitę, nie jest upośledzony. Tak że, jak widać, mój stosunek do Vity jest znacznie korzystniejszy, niż był.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Tearaway będzie też na ps4, także tego.

Nie wiem czy kirby jest potęgą, ale chciałbym, żeby tak dobre gry 1st party wychodziły na vitę. Bo to chyba najlepsza część.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.