Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zgodnie z tym, co smażą w newsach polskie portale, kiedy posiadacze PS4 w lutym cieszyć się będą Bloodborne i The Order: 1886, ludzie z Xboksem One będą mogli sobie do niego podłączyć tuner Cyfrowego Polsatu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ohhhh, więc Xbox One nie wystarczy aby oglądać N+ i Cyfrowy polsat ?? Trzeba coś jeszcze dokupić  :shok:

Opublikowano

Polskie kablówki będą dostępne na Xbox One  :thumbsup: to plus Tomb Raider i warto kupić Xboxa

kto w tych czasach jeszcze oglada telewizje, emeryci i kury domowe. 

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Wow, lecę po Xbona po 1600zikos by oglądać sobie "Dlaczego Ja" czy inną tego typu ambitną rozrywkę z TV. A ja głupi myślałem,że te śmieszne pudełka zwane nadal konsolami kupuje się  by pykać w gierki dla dzieci:/

Opublikowano

niech go daja w sieciach kablowych do abonamentu zamiast zwyklego tunera tv i moze sprzedaz wreszcie ruszy

Opublikowano

Dla Konami XBOX ONE = PS3 dat japan developing team xD

Opublikowano

Polskie kablówki będą dostępne na Xbox One  :thumbsup: to plus Tomb Raider i warto kupić Xboxa

kto w tych czasach jeszcze oglada telewizje, emeryci i kury domowe. 

i posiadacze XboxaOne

Opublikowano

Beka z rozdziały, różnice tak ogromne, ze większość nie ogarnęła ac4 przed patchem który podbił grę na ps4 do upragnionych cyferek 1080. To dopiero beczunia. I nadal nie wiem skad beka, ze ms nie radzi sobie w Japonii. Nigdy tam nie istniał i nie bedzie istniał.

Na chwile obecna ps4 lansuje sie 1080/60, bo gry sa na gifach i zapowiedziach.

Opublikowano

Dla Konami XBOX ONE = PS3 dat japan developing team xD

Konami - Japonia (mężny samuraj)

Sony - Japonia (cesarz)

Xbox One - USA (zielony radioaktywny mutant)

Mentalność skośnookich zaczyna brać górę, będzie wysyp dobrych gierek jak kiedyś i beka z amerykańskich syfów.

NIPPON POWRACA

Opublikowano

Skończyłem cztery gry na PS4 które śmigają w 1080 i 60 fps. Kolejne są w drodze :D <-- beczunia

Opublikowano

ja w sumie też, PS4 mam 3 msce, kończe teraz przechodzić 6-tą gre i 4 z nich chodziły w 1080p 60fps

moge doliczyć jeszcze Killzone, gra poczatku generacji, gdzie fps spadał do 45fps

Opublikowano

Koniec swiata Pokemon tcg na ipady i iphoney. Czyzby nintendo mialo kryzys

Opublikowano

XBOX WŁĄCZ ROLNIK SZUKA ŻONY

xbox tylko dla chłopstwa i pospólstwa, które pracuje na wykopkach i po robocie już nie ma siły grać więc zostaje oglądanie telewizji :teehee:

Opublikowano

xbox tylko dla chłopstwa i pospólstwa, które pracuje na wykopkach i po robocie już nie ma siły grać więc zostaje oglądanie telewizji :teehee:

Wreszcie, myślałem że już nigdy się nie nawrócisz. 

Opublikowano

Wreszcie, myślałem że już nigdy się nie nawrócisz. 

Od gnoja byłem chowany tak aby szanować sony, nie wiem co mi odbiło w poprzedniej generacji. 

Opublikowano

Jeszcze dodaj to tego Shadow of Mordor, które też "ponoć" ma problemy na Xbone.

A chodzi to to w 720p na Xbonie ? 

Fox Engine nie śmiga dobrze na X1. Po prostu. MGSV, PES2015 w 720p i będę bardzo zszokowany jeżeli Silent Hill będzie powyżej tej rozdziałki. No ale tutaj jest 30 klatek więc może wycisną 729p.

O proszę teraz zaczyna się obwinianie silnika. Niedługo będziecie pisać, że to "wina Tuska"

Widzę, Mazzeo zaczął poszukiwania pani Mazzeo :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jak będzie The Wire na xboxie to biere.

Opublikowano

Jeszcze dodaj to tego Shadow of Mordor, które też "ponoć" ma problemy na Xbone.

A chodzi to to w 720p na Xbonie ?

Fox Engine nie śmiga dobrze na X1. Po prostu. MGSV, PES2015 w 720p i będę bardzo zszokowany jeżeli Silent Hill będzie powyżej tej rozdziałki. No ale tutaj jest 30 klatek więc może wycisną 729p.

O proszę teraz zaczyna się obwinianie silnika. Niedługo będziecie pisać, że to "wina Tuska"

Od razu przypominało mi się PS3
Opublikowano

ktoś z forumka?

NE4lqqi.jpg?1

Opublikowano

sony z totalnie spier.dolona konstrukcja ps3 nie ucierpialo tragicznie tylko i wylacznie dlatego, ze to bylo sony - marka jaka wyrobili sobie przez psx i ps2 pozwolila im przetrwac ten okres (a i tak stracili gigantyczny kawalek tortu) - jakby M$ wydal wtedy takiego technologicznego szrota jak ps3 to o xbox one moglbys przeczytac dzisiaj tylko w dziale since-fiction

No X360 też zrobił swoje, więcej pozytywnego myślenia.

Zieloni trzymajcie się !!! przetrwamy te ciężkie czasy powstaniemy ze zgliszczy !!!!!

Soul, od kiedy jesteś takim obrońcą xboxa, co się widzimy to tylko gadasz o PS4. :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.