Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

26 lat i granie w gierki? To już było by coś nie halo z kolesiem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja się właśnie cieszę, że mam dopiero 19 lat, mam jeszcze nieco ponad 6 lat żeby na luzie grać w dobre gry, potem już jednak będę musiał być poważny i grać w battlefielda. :/

Opublikowano

ja tylko czekam na moment gdy maciomaniak znowu kupi ps4 bo nie zdzierzy gorszych multiplatform na xone - cos czuje ze szybciej niz pozniej on nadejdzie

Nie, jeżeli kupię PS4 to nie przez lepsze multiplatformy, ale spokojnie. Nie planuję tego, niezależnie od ostatnich informacji ;)

Opublikowano

Ja się właśnie cieszę, że mam dopiero 19 lat, mam jeszcze nieco ponad 6 lat żeby na luzie grać w dobre gry, potem już jednak będę musiał być poważny i grać w battlefielda. :/

to nie działa w ten sposób. do 26 roku życia, jak przystało na poważnego gracza wypada ci grać tylko w poważne gry dla prawdziwych mężczyzn, takievjak gta, halo, czy forza. Dopiero od 27 będziesz już mógł bez stresu włączyć super mario, czy anime, zasłaniając się że w końcu do nich dojrzałeś. współczuję wszystkim graczom którzy są w przedziale 18-26 lat :/

Opublikowano

26 lat na karku robi swoje, poważny wiek i się chłopak ocknął

XD dobre

Opublikowano

Ja mam 27 i nie narzekam. Gram sobie na luzie w japońskie gierki, czasem jakieś pecetowe klasyki, oglądam animce i mam wy(pipi).ane na to czy ktoś mnie będzie ewentualnie szufladkował jako jakiegoś dziwaka czy nie. U nas w kraju to pewnie normalniejszym byłoby chlanie co weekend do upadłego i ekscytowanie się "nowościami" w tv bądź crapami z kina.

Każdy niech robi to co lubi, a nie ogląda się dookoła i zastanawia czy w danym wieku wypada to i owo.

Opublikowano

Sony takie dobre

http://m.uk.ign.com/articles/2014/09/26/playstation-home-is-shutting-down

Pewnie już było ale miałem braki z netem i forumkiem przez weekend.

Mendrek płacze... tylko on.

Za to microsoft kochany, lord w 900p, a pes w 720p, czekam na info o Mordorze, będzie kolejna beka.

Opublikowano

Ja mam 27 i nie narzekam. Gram sobie na luzie w japońskie gierki, czasem jakieś pecetowe klasyki, oglądam animce i mam wy(pipi).ane na to czy ktoś mnie będzie ewentualnie szufladkował jako jakiegoś dziwaka czy nie. U nas w kraju to pewnie normalniejszym byłoby chlanie co weekend do upadłego i ekscytowanie się "nowościami" w tv bądź crapami z kina.

Każdy niech robi to co lubi, a nie ogląda się dookoła i zastanawia czy w danym wieku wypada to i owo.

Ale...ale...co ludzie powiedzą?

Opublikowano

Ty nabijasz karty kruku, a nie grasz. :/

Opublikowano

XMB to fajny schludny interface - tragedia bylo jego predkosc dzialania, szczegolnie jak sie chcialo w czasie gry wejsc do niego

przez pierwsze 2 lata dało się jedynie wyświetlić dwie opcje podczas gry - "wyłącz system", albo "wyłącz kontroler"

Opublikowano

Ale...ale...co ludzie powiedzą?

Ci co sie tym przejmuja, robia jak ping, maja osobne pomieszczenie z konsolami zamykane przed gośćmi.

Opublikowano

Na PC robię biznes, na konsoli PlayStation 3 gram. Tak powinno być.

Pewnie do każdej nowej gry, zakładasz nowe steamowskie konto i sprzedajesz Januszom za 200zł, Gaben Cię kiedyś znajdzie...

Opublikowano

W ogóle kocham to niedowierzanie botow, że ich kochany system może być AŻ tak słaby xD "ja wiem, że xbone ma gorsza specyfikacje, ale piłka w 720p?! Nie... Ja... Ją nie wierzę....". Fox Engine to po prostu zbyt next genowy silnik na Xboxa i tyle.

We wtorek przyjdzie prawda, że Mordor w połowie klatek i rozdzielczości co na PS4, to też będzie wina devow? Dziesiątki innych gier w gorszych rozdzialkach, też wina twórców. Broń boże pomyśleć, że to MS s(pipi)il sprawę wydając tego szrota. To wszystko wina lenistwa devow xD

Opublikowano

W ogóle kocham to niedowierzanie botow, że ich kochany system może być AŻ tak słaby xD "ja wiem, że xbone ma gorsza specyfikacje, ale piłka w 720p?! Nie... Ja... Ją nie wierzę....". Fox Engine to po prostu zbyt next genowy silnik na Xboxa i tyle.

We wtorek przyjdzie prawda, że Mordor w połowie klatek i rozdzielczości co na PS4, to też będzie wina devow? Dziesiątki innych gier w gorszych rozdzialkach, też wina twórców. Broń boże pomyśleć, że to MS s(pipi)il sprawę wydając tego szrota. To wszystko wina lenistwa devow xD

Licz klatki i pixele dalej, ja idę grać.

Konsolowcy teraz to już gorzej niż największa zaraza - blacharze.

Opublikowano

Ja się właśnie cieszę, że mam dopiero 19 lat, mam jeszcze nieco ponad 6 lat żeby na luzie grać w dobre gry, potem już jednak będę musiał być poważny i grać w battlefielda. :confused:

To wiele wyjaśnia, hehe.

Dziwne, uzależnienie wieku od tego w jakie gry mogę grać. Jak gra sie podoba to będę w nią grał.

Opublikowano

Figaro, co innego jak gra jest na PS4 np. 1080p i 30 FPS, a na Xone 900p i 30 FPS, a co innego jak na Xone ma parametry jak na X360/PS3. To już jest wtedy lamerstwo developera, bo nawet jak Xone jest słabszy od PS4 to jest ~8x mocniejszy od pastgenów.

Opublikowano

Jak Fox engine jest zbyt nextgenowy, to ja już chce next-nextgenowy silnik i konsole

Opublikowano

Licz klatki i pixele dalej, ja idę grać.

Konsolowcy teraz to już gorzej niż największa zaraza - blacharze.

Jak ma się 55 cale to ważne czy Messi kopie piłkę w biedackim 720p czy full hd.

Opublikowano

Figaro, co innego jak gra jest na PS4 np. 1080p i 30 FPS, a na Xone 900p i 30 FPS, a co innego jak na Xone ma parametry jak na X360/PS3. To już jest wtedy lamerstwo developera, bo nawet jak Xone jest słabszy od PS4 to jest ~8x mocniejszy od pastgenów.

Tak, ale to jeno rozdzielczość i framerate. Będąc w tej samej rozdzialce nie powstrzymuje Xbona w posiadaniu lepszych tekstur itd od past genów. Tak mi się zdaje.

Ping, tak na poważnie to mnie rozdzialki nie obchodzą :) dla mnie to mogą chodzić w 640p, ale to może z powodu lat grania na PS3, hehe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.