Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Yeti ma 55" i siedzi metr od ekranu na taborecie, zeby mogl krecic obiektywna beke z xboxa. Oczywiscie porownuje bezpośrednio wersje z obu konsol.

A nie, zapomnialem. Yeti gra w 1 gre na miesiac, wczesniej byl to bf4, a potem gra z ps3, ma 1 konsole, a na kanapie siedzi na tyle daleko, ze w slepym teście mialby 50% szans na trafienie, ze wersja na ps4 jest lepsza.

Pozdro Yeti. Przeszedles jakas gre przez ostatni miesiąc?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

yeti to najwiekszy fan bloodborne'a

Opublikowano

Ej, ale co ci boli? Tak to cie boli, ze microsoft wydał konsole stworzoną przez studentów pierwszego roku rolnictwa? Pewnie jeszcze tych co chodzą zaocznie. Przynajmniej tv nie musicie zmieniać.

hd-ready-tv1.jpg

Opublikowano

Ja mam 27 i nie narzekam. Gram sobie na luzie w japońskie gierki, czasem jakieś pecetowe klasyki, oglądam animce i mam wy(pipi).ane na to czy ktoś mnie będzie ewentualnie szufladkował jako jakiegoś dziwaka czy nie. U nas w kraju to pewnie normalniejszym byłoby chlanie co weekend do upadłego i ekscytowanie się "nowościami" w tv bądź crapami z kina.

Każdy niech robi to co lubi, a nie ogląda się dookoła i zastanawia czy w danym wieku wypada to i owo.

TYP MA 27 LAT I GRA W GIERKI, SKISŁEM XDDDDDDDDD

jesteś rzyciową porażką

Opublikowano

Yeti ma 55" i siedzi metr od ekranu na taborecie, zeby mogl krecic obiektywna beke z xboxa. Oczywiscie porownuje bezpośrednio wersje z obu konsol.

A nie, zapomnialem. Yeti gra w 1 gre na miesiac, wczesniej byl to bf4, a potem gra z ps3, ma 1 konsole, a na kanapie siedzi na tyle daleko, ze w slepym teście mialby 50% szans na trafienie, ze wersja na ps4 jest lepsza.

A może on ma życie, prace, siłkę i rucha dupeczki a ty się wykłócasz o to ile gierek dla dzieci przeszedł. Jaki typ.

Opublikowano

Mam dylemat:

A. Nadkonsola i granie w 1080p

B. Ameryka i granie w 900p

C. Drugi dżifors i granie w 1800p

Ehh. Muszę się z tym dzisiaj przespać. Serce bije na zielono, rozum podpowiada na niebiesko, ale football manager w 1800p też kusi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ja nie wiem w jakich wy sie obracacie kregach.

Na mnie nikt nigdy krzywo nie patrzyl bo gram w gierki, czytam komiksy, ogladam kreskowki, pije bialko w miejscu publicznym, mam figurki postaci z gierek dla dzieci...

Czy takie akcje to na tej samej wsi co u waldka, barona ps4 (nie wpuscisz ksiedza po koledzie = wyczytaja cie z ambony, a potem zlinczuja)?

2014 (pipi)a.

Nie 1923.

Przypomniala mi sie akcja w tramwaju, wtedy RAZ sie krzywo babcie patrzyly ;f

Siedze sobie w autobusie, gram zadowolony w Dragons Crown VITA GOTG, na przystanku saidaja za mna dzieciaki z podstawowki.

Patrza mi przez ramie, na ekran wchodzi:

maxresdefault.jpg

Na to jeden z g.owniarzy drze sie na caly bydlowoz:

- EJ, PATRZCIE!!! ALE GIERA!!!!!!!!!! ROZKRACZONA ZAKONNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xD

Opublikowano

Mam dylemat:

Ehh. Muszę się z tym dzisiaj przespać. Serce bije na zielono, rozum podpowiada na niebiesko, ale football manager w 1800p też kusi.

Halo 2 bedzie w 1080p (chyba XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mam dylemat:

ilLKYxv3x4Bge.gif

Opublikowano

Ja nie wiem w jakich wy sie obracacie kregach.

Na mnie nikt nigdy krzywo nie patrzyl bo gram w gierki, czytam komiksy, ogladam kreskowki, pije bialko w miejscu publicznym, mam figurki postaci z gierek dla dzieci...

Czy takie akcje to na tej samej wsi co u waldka, barona ps4 (nie wpuscisz ksiedza po koledzie = wyczytaja cie z ambony, a potem zlinczuja)?

2014 (pipi)a.

Nie 1923.

Przypomniala mi sie akcja w tramwaju, wtedy RAZ sie krzywo babcie patrzyly ;f

Siedze sobie w autobusie, gram zadowolony w Dragons Crown VITA GOTG, na przystanku saidaja za mna dzieciaki z podstawowki.

Patrza mi przez ramie, na ekran wchodzi:

maxresdefault.jpg

Na to jeden z g.owniarzy drze sie na caly bydlowoz:

- EJ, PATRZCIE!!! ALE GIERA!!!!!!!!!! ROZKRACZONA ZAKONNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xD

Fakt faktem, że w niektóre japońskie gierki (bez względu na to jak dobre są) siara grać publicznie. Jak patrzę co ludzie w "zakupach" z JP kartonami sprowadzają, to wygląda nieraz jak zakamuflowane zestawy dla osób z zaburzeniami seksualnymi.

Opublikowano

A może on ma życie, prace, siłkę i rucha dupeczki a ty się wykłócasz o to ile gierek dla dzieci przeszedł. Jaki typ.

Właśnie! Plecy same się nie zrobią!

PS. Bluber, zawsze cię szanowałem i lubie też kalafior, a dziś jadłem brokuły.

Opublikowano

Bez kitu jak Shadow of Mordor bedzie w 720p na XO to sprzedaje szrota jeszcze przed Swietami i biore nadkonsole.

Opublikowano

udanych nocek w DC i LBP 3 z Yetim i resztą klapów na PSNie. 

Opublikowano

Stawiam na 900p, w końcu to gra pisana na dwie generacje.

udanych nocek w DC i LBP 3 z Yetim i resztą klapów na PSNie. 

Ale z tego posta bije bóóóóóóllllll, hahahahaha xDDDD

Opublikowano

Pół biedy że twórcy DC tym designem elegancko obśmiali zachodnie przedstawianie płci męskiej i przede wszystkim żeńskiej w zachodnich grach fantasy (np. Knight wyglądający niczym Johny Bravo, czy Amazonka z wprost krykaturalnie umięśnionymi udami). Wspomniane wyżej jrpg anime z 14-latkami w różowych fatałaszkach to już konkretny poziom onano-otaku.

#niegrałbym

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Originally Posted by
JAYSIMPLE

Where is this 720p 30 coming from on xbox one? You lot are making me nearly cancel my pre order

Youtube comment from some Belgians who unboxed the press-kit.

NB3R70G.png

były też gameplayu na youtube w 720p z Xboxa, ale pisze na nich teraz:

Middle Earth : Shadow Of Mo..." Ten film jest już niedostępny z powodu roszczenia dotyczącego praw autorskich zgłoszonego przez użytkownika Warner Bros. Entertainment Inc

+ wczorajsze twetty, tyle znalazłem na gafie, ale oficjalnego potwierdzenia nie ma

bardzo dziwne o PS4 producenci oficjalnie potwierdzili, a z Xboxem dodali tylko, że jest mniej

ludzie sie przekonają jaka jest rozdzielczość dopiero jak kupią

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jaka zenada ukrywają to, żeby jelenie sie nabrali i kupili grę tak samo jak z titanfallem kiedy niepokazywali materialu z 360 bo niczym sie nie różniły obie wersję.

Opublikowano

Exy nawet w 1080p nie chodza na xbonie wiec czego tu sie spodziewac po multiplatformach.

Opublikowano

Dokładnie to jest zenada. Ps3 jakie bylo takie było, ale exy wyglądały najlepiej z wszystkich konsol.

Opublikowano

Jestem zniesmaczony xboxem one, no jak tak można nabijać w butelke ludzi? I pomyśleć że chciałem zakupić tę konsolę...

Tylko #Sony

Opublikowano

Wyjdzie Shenmue III na ONE jako ex to inaczej będziecie śpiewać.

Opublikowano
Ale z tego posta bije bóóóóóóllllll, hahahahaha xDDDD

Tak masz rację tak bardzo zależy mi na e-kolegach.....ból dupy zrobił swoje :/

Opublikowano

Wyjdzie Shenmue III na ONE jako ex to inaczej będziecie śpiewać.

I jeszcze ostatni strażnik!
Opublikowano

Originally Posted by
JAYSIMPLE

Where is this 720p 30 coming from on xbox one? You lot are making me nearly cancel my pre order

Youtube comment from some Belgians who unboxed the press-kit.

NB3R70G.png

były też gameplayu na youtube w 720p z Xboxa, ale pisze na nich teraz:

Middle Earth : Shadow Of Mo..." Ten film jest już niedostępny z powodu roszczenia dotyczącego praw autorskich zgłoszonego przez użytkownika Warner Bros. Entertainment Inc

+ wczorajsze twetty, tyle znalazłem na gafie, ale oficjalnego potwierdzenia nie ma

bardzo dziwne o PS4 producenci oficjalnie potwierdzili, a z Xboxem dodali tylko, że jest mniej

ludzie sie przekonają jaka jest rozdzielczość dopiero jak kupią

Gdzie oficjalnie producenci sie wypowiedzieli ze rozdzialka na XO jest gorsza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.