Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie się grało w <tu_wstaw_exa_z_PC> na konsoli?

BTW grałem w RDR na konsoli. Nie grało się fajnie.

Batman: Arkham City.

Cyfrowo nie, bo chcę tylko potwierdzić, że duże tytuły w retailu na PC nie mają szans na sukces porównywalny z konsolami.

No i co z tego ja się pytam!?

Jakiego exa? xD Indie #nikogo choc Papers, Please czy FTL GOTY

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Raven: To, że Waszym jedynym argumentem jest otwarta architektura i ciągłe promocje w zestawieniu z tym co mają konsolki.

@Suavek: widzę, że coś Cię boli. A pecetowe trolle mają litość wyskakując co dwa posty z promocjami na Steamach?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No chociażby Civilization V, EU3 czy Path of Exile które każda z osobna zajmuje tyle czasu co 30 części Uncharted. CHOCIAŻBY, bo można się zagłębiać w mniej znane gry, ale po co, skoro janusz gamingu mi odpowie, że on nie zna = chu,jowe. No i to prześmieszne parcie na eksy. Ten sam Batman Arkham City jest na PC. Taniej i lepiej. Co, nie mogę go sobie padem w 1080p na 55-calowym TV ograć?

Ta dyskusja robi się naprawdę dziwna. Może lepiej wróćcie do licytowania się na rozdzielczości, bo okazuje się, że gry sprzedawane jedną drogą są lepsze od drugich. No i gra której jest więcej jest lepsza od gry, której jest mniej.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jakiego exa? xD Indie #nikogo choc Papers, Please czy FTL GOTY

Civ 5, Divinity, FTL, Shadow Warrior, StarCraft 2, Banner Saga, Shadowrun Returns, Age of Wonders III, Rise of the Triad, To the Moon, Sins of a Solar Empire, Endless Space, Hawken... A wymieniam raptem przykłady, które mnie osobiście interesują.

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że na PC nie ma gier, dopóki któraś z nich nie pojawi się na konsole - indyk czy nie indyk. Wtedy nawet Diablo 3 jest super cudowne och i ach lepsze na padzie i w ogóle miód.

Opublikowano

O ja pyerdole jeszcze za chwile się okaże, że wszyscy tylko klasykę męczą na swoich sprzętach i indyki.

Opublikowano

O ja pyerdole jeszcze za chwile się okaże, że wszyscy tylko klasykę męczą na swoich sprzętach i indyki.

Czyli zupełnie jak konsolowcy, ze swoimi indykami i re-edycjami Halo/TloU/GTA5. ;)
Opublikowano

Znowu smuty o PCtach ? 

jerry-seinfield-getting-up.gif

Niech ktos wysle mi PMke jak zmieni sie temat.

Opublikowano

Bo klasyka to najlepsza jest ;) Ja oczywiście żartowałem z tym, że PC has no games, bo ma i to sporo bardzo dobrych, że nadmienię jeszcze Dungeon Keepera 1 i 2, moje ukochane gierki, czy... Wiedźmina 1 ;) 

Mimo wszystko: I konsole mają swoje dobre gierki których PC nie ma i PC ma dobre gierki których konsole nie mają. Najlepiej mieć PC i dobrą konsolę, taką jak

PS360 i do tego WiiU + PS4

i styknie. Można zamykac CW, wyjaśniłem wszystko

Opublikowano

No chociażby Civilization V, EU3 czy Path of Exile które każda z osobna zajmuje tyle czasu co 30 części Uncharted.

Sprytnie tak liczyć multi u jednych, a pomijać istnienie kooperacji i multiplayera u drugich.

Opublikowano
A PUJDZIE MI TO NA GTX 660 NA MEDIUM ???

Beka z X1 dawała więcej frajdy :confused:

Juz moze rycerze blachy wrócą do PClaba bo konsole  widzieliscie tylko pod cmd.exe

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No chociażby Civilization V, EU3 czy Path of Exile które każda z osobna zajmuje tyle czasu co 30 części Uncharted. CHOCIAŻBY, bo można się zagłębiać w mniej znane gry, ale po co, skoro janusz gamingu mi odpowie, że on nie zna = chu,jowe.

Ta dyskusja robi się naprawdę dziwna. Może lepiej wróćcie do licytowania się na rozdzielczości, bo okazuje się, że gry sprzedawane jedną drogą są lepsze od drugich. No i gra której jest więcej jest lepsza od gry, której jest mniej.

Haha xD No ja rozumiem, że granie na pececikach w pixele na pół ekranu podoba się niektórym typom, siedzą na tych taboretach i strugają fujarę do "artyzmu" jakiegoś garażowe "developera" z mongolii, ale to? Google to jakieś eu i ku.rva nie wierzę, typy GRAJA W MAPĘ XDDDDDDD No (pipi)a grają W MAPĘ CZAICIE? xDD Siedzi taki raven na taborecie zmieniają mu się kolorki na mapie i podniecony xD

Zagrałbyś człowieku w poważne gry na konsoli marki Sony Entermeinet z pięknego kraju jakim jest Japonia to zmieniłbyś zdanie. Tam jest poważna fabuła, dla dorosłych ludzi, tam są emocje, tam gry tworzą ludzie których mogę nazwać prawdziwymi mistrzami gier video. Płakałem jak zobaczyłem napisy Pięknego Dzieła THE LAST OF US studia developerskiego Naughty Dogs (nie znacie ich, to wyższa sztuka), tak się tworzy gry panowie.

Opublikowano

Najlepiej mieć PC i dobrą konsolę, taką jak

Nie wymieniłeś 3DSa. Straciłeś w moich oczach... :(

EDIT:

mate5 chyba brał lekcje u Mendrka ;)

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

No chociażby Civilization V, EU3 czy Path of Exile które każda z osobna zajmuje tyle czasu co 30 części Uncharted.

Sprytnie tak liczyć multi u jednych, a pomijać istnienie kooperacji i multiplayera u drugich.

What? W CIv V możesz mieć 500h nie dotykając multiplayera, to samo w EU3. PoE jest grą online-only, to fakt, ale wynika to z natury gry, tutaj połowicznie się zgodzę (wciąż można grać samemu).

Opublikowano

Najlepiej mieć PC i dobrą konsolę, taką jak

Nie wymieniłeś 3DSa. Straciłeś w moich oczach... :(

Handheldy to inna sprawa. Jeśli mamy liczyć i przenośne konsole, to 3DS to jedyny słuszny wybór, do tego można dorzucić jeszcze GameBoy Advance by mieć dostęp do bogatej i genialnej biblioteki gier z GB/GBC/GBA. Od biedy można jeszcze mieć PSP dla paru dobrych gier i emulatorów. Vita #nikogo

Opublikowano

@raven

Innymi słowy sam przyznajesz że coś nie teges z tymi porównaniami. Jeżeli komuś przypadnie dany mp to może się licytować, co i na ile dłużej.

Opublikowano

Handheldy to inna sprawa. Jeśli mamy liczyć i przenośne konsole, to 3DS to jedyny słuszny wybór, do tego można dorzucić jeszcze GameBoy Advance by mieć dostęp do bogatej i genialnej biblioteki gier z GB/GBC/GBA. Od biedy można jeszcze mieć PSP dla paru dobrych gier i emulatorów. Vita #nikogo

Bez przesady. PSP do dziś uważam za naprawdę dobrą i niedocenioną konsolę. Uśmiercali ją latami co niektórzy, a kompletnie nie dostrzegali wychodzących na nią gier - nawet jeśli były to różne porty staroci czy re-edycje ze stacjonarek. Do dziś mam mnóstwo zaległości, głównie japońskich.

Vita inna sprawa, ale jeśli gustuje się w japońskich tworach, to i na tej platformie znajdzie się mnóstwo gier dla siebie. Z tego powodu interesuje mnie ta cała Vita TV (czy tam PS TV). Handheld mi niepotrzebny, ale kilka gierek z Vity chęcią bym kiedyś ograł.

Opublikowano

Nie mówię, że PSP to zła konsola, sam ją mam od premiery i nadal mam mnóstwo tytułów do kupna ;). Ale Vita... eh 

Opublikowano

Vita się opyla w sumie. Ale tylko razem z roczną subskrypcją PS Plus. 

Opublikowano

No ps4 z vitą w bundlu brzmi zachecąco.

Opublikowano

No wręcz swietnie, kupic 2 konsole bez gier #interesżycia

Opublikowano

Teraz to w sumie lepiej mieć PS3 i PS Vita. Czekam z zakupem konsoli na premierę Batmana. Nic innego mnie nie na tyle nie jara, żeby teraz brać się za PS4.

Opublikowano

Klapy mysla o 2015 a Xboty juz oszczedzaja kase na Sunset, Horizon 2, Halo Collection + multiplatformy. 

Tylko Xbox <3

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.