Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wyjdzie Shenmue III na ONE jako ex to inaczej będziecie śpiewać.

Za Mojanga to by zrobili nawet Shenmue X.

Inna sprawa, że nie ma co żyć wspomnieniami - ostatnio przypominałem sobie Shenmue jedynkę i niestety obecnie się to do grania średnio nadaje.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Gdzie oficjalnie producenci sie wypowiedzieli ze rozdzialka na XO jest gorsza?

na youtubie, nie widzisz? ty zaślepiony fanboju!

Inna sprawa, że nie ma co żyć wspomnieniami - ostatnio przypominałem sobie Shenmue jedynkę i niestety obecnie się to do grania średnio nadaje

średnio to Ty się nadajesz nie powiem Ci do czego  :verymad:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nie ma co sie oszukiwac, pora kupic PS4 po raz trzeci.

jak to sie mowi do 3 razy sztuka, moze teraz sie zakocham 

Opublikowano

W ogóle kocham to niedowierzanie botow, że ich kochany system może być AŻ tak słaby xD "ja wiem, że xbone ma gorsza specyfikacje, ale piłka w 720p?! Nie... Ja... Ją nie wierzę....". Fox Engine to po prostu zbyt next genowy silnik na Xboxa i tyle.

We wtorek przyjdzie prawda, że Mordor w połowie klatek i rozdzielczości co na PS4, to też będzie wina devow? Dziesiątki innych gier w gorszych rozdzialkach, też wina twórców. Broń boże pomyśleć, że to MS s(pipi)il sprawę wydając tego szrota. To wszystko wina lenistwa devow xD

Licz klatki i pixele dalej, ja idę grać.

Konsolowcy teraz to już gorzej niż największa zaraza - blacharze.

Figaro pluska, tobie minuska... W naturze nic nie ginie. Na każdą brzydką grę na jedynego przypada ładna wersja na PS4.

Opublikowano

Ci co beda chcieli zaznac jakosci nowej generacji musza kupic ps4, nie ma co sie oszukiwac.

Opublikowano

Borze, jaka beka z iksbotów, bez życia, ze stulejką na 4 metry, ich krasnali ogrodowych, konsolą w 900p i kinkietem. Normalnie szok. Jak można ludziom taki kit dla przegrywu wciskać?

Opublikowano

Pre-order na Shadow of Mordor skasowany do wyjasnienia sytuacji, nie bede gral w 720p i ch*j.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pre-order na Shadow of Mordor skasowany do wyjasnienia sytuacji, nie bede gral w 720p i ch*j.

to lepiej wywal bonera na smietnik 

Opublikowano

Gry na xbone powinny byc tansze skoro sa gorszej jakosci.

Opublikowano

nie ma co sie oszukiwac, pora kupic PS4 po raz trzeci.

jak to sie mowi do 3 razy sztuka, moze teraz sie zakocham 

Umieścisz zdjęcie kupionej konsoli albo post zgłoszę do usunięcia. 

Opublikowano

Gry na xbone powinny byc tansze skoro sa gorszej jakosci.

Jakość past genów i cena pastgenowa jestem za.

Opublikowano

Nie, no (pipi)a nie mogę z typów. Idzie taki do sklepu i mówi: " poproszę iksboksa". No, jak to w ogóle brzmi? Potem włączy taki tę konsolę, poszczela do krasnali te Max 2 minuty, wchodzi na forum i myśli, że się zna na gamingu. A co on tam może wiedzieć? O koncepcji, muzyce, designie tworzonego latami przez PASJONATÓW na konsolach SONY. Nic o tym nie wie i udaje fajnego.

Opublikowano

Temat kolekcja szefa krasnali dostarcza

Prawdziwi Halo gracze i tak czekają na mapy te z przed 12 lat.....

haha bo nic lepszego nie uciągnie ta marna podróbka konsoli

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Gdzie oficjalnie producenci sie wypowiedzieli ze rozdzialka na XO jest gorsza?

wczoraj czytałem gdzieś potwierdzili 1080p 60fps unlocked i powiedzieli, że na Xboxa będzie "slighty" niższa rozdziałka, ale nie powiedzieli ile

nie moge teraz tego znalezc

troche screenów z PS4

shadow-of-mordor-ps4-1.jpg

shadow-of-mordor-ps4-3.jpg

shadow-of-mordor-ps4-8.jpg

http://www.psxextreme.info/topic/104664-middle-earth-shadow-of-mordor/?p=3205631

Opublikowano

Z tego co pamietam to tak sie wypowiadali ale tworcy PCARS.

Opublikowano

jeśli znajde podam, bo widze że zależy Ci na tej grze

wracam do Metro

Opublikowano

Średni ten Mordor jeżeli chodzi o grafike, jak to nie pójdzie na xbonie w full hd, to... [*], zwłaszcza, że wersja na PS4 śmiga w 1080/60.

Opublikowano

Pograłbym w to SoM, wiem że niektórzy od pierwszej zapowiedzi mówią, że to kalka AC, ale po tym co ja widziałem tytuł wygląda interesująco. Kto wie czy jak będę kupował kiedyś ps4 to nie dokupię sobie tej gry, używanej kopii z allegro za 40zł.

Opublikowano

Z tego co pamietam to tak sie wypowiadali ale tworcy PCARS.

Uważałbym jednak na te liczby. Twórcy mogą nagle powiedzieć, że PCARS na X1 działa w 1080p, ale wszyscy przemilczą inne liczby, takie jak ilość polygonów przypadających na samochód. Rozdziałka jest strasznie popularnym tematem, a nie powinna tylko ona, jeśli chodzi o kwestie techniczne. 

Opublikowano

Średni ten Mordor jeżeli chodzi o grafike, jak to nie pójdzie na xbonie w full hd, to... [*], zwłaszcza, że wersja na PS4 śmiga w 1080/60.

NA PC na Ultra ta gra wymaga 6GB VRAM, wiec jezeli na PS4 chodzi w 1080p60fps to wiadomo z kogo najwieksza beka xD

Opublikowano

I te foty robione funkcją share więc na żywo jest jeszcze ładniej!!11

Opublikowano

Też mnie ten Mordor nie jaralł ale odkąd usłyszałem, że na PS4 jest w 1080p/60fps, a na xboxie mniej, gra od razu wskoczyla na mój radar, powodując nagły przypływ krwi w okolice mego przyrodzenia.

Opublikowano

Mordor przypomina AC. Kierunek-->piec.

Opublikowano

Tez ide grac w Metro

W 912p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.