Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Średni ten Mordor jeżeli chodzi o grafike, jak to nie pójdzie na xbonie w full hd, to... [*], zwłaszcza, że wersja na PS4 śmiga w 1080/60.

NA PC na Ultra ta gra wymaga 6GB VRAM, wiec jezeli na PS4 chodzi w 1080p60fps to wiadomo z kogo najwieksza beka xD

Nie od dziś wiadomo, że blacharze dostaje szybkie porty z konsol i kosmicznymi jak na oprawę wymogami. W końcu tytany muszą się sprzedawać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ktoś z forumka?

NE4lqqi.jpg?1

co za typ o_O. 26 lat w zakłamaniu. dobrze, że w porę się ogarnąłem...

Opublikowano

Mordor przypomina AC. Kierunek-->piec.

W sensie że Asisyna? Bo z tego co widzę to w ogóle.r

Opublikowano

Dla mnie kalka batmana+ac. Ussr wrzucił kanał tego typka a tam takie bomby, patrzcie xboty nie dla psa kiełbasa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Za poruszanie się postacią/wspinanie się itp odpowiada typ od asasyna(zresztą widać to na filmikach), sorry nie dla mnie, poza tym niezbyt odpowiadają mi klimaty gierki.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dla mnie kalka batmana+ac. Ussr wrzucił kanał tego typka a tam takie bomby, patrzcie xboty nie dla psa kiełbasa

jaka masarka w tym filmiku. megatona megatonę pogania. to powinno być przyklejone na każdej stronie na górze żeby xboty pomyślały kilka razy zamiast rozpoczną swoje desperackie próby obrony tego budżetowego magnetowidu. jak wjechało no man's sky to prawie się posikałem. jak to wygląda !

Opublikowano

Teka kupujesz MGSA MESJASZA na NADKONSOLE?

Opublikowano

Gdzie oficjalnie producenci sie wypowiedzieli ze rozdzialka na XO jest gorsza?

na youtubie, nie widzisz? ty zaślepiony fanboju!

Inna sprawa, że nie ma co żyć wspomnieniami - ostatnio przypominałem sobie Shenmue jedynkę i niestety obecnie się to do grania średnio nadaje

średnio to Ty się nadajesz nie powiem Ci do czego  :verymad:

Kiedy ostatnio grałeś w Shenmue? Gra owszem, była genialna, ale na premierę. Teraz wiele patentów niestety odrzuca, między innymi to, że czasami trzeba odejść od konsoli na godzinę zostawiając ją włączoną, by pchnąć akcję do przodu.

W ogóle kocham to niedowierzanie botow, że ich kochany system może być AŻ tak słaby xD "ja wiem, że xbone ma gorsza specyfikacje, ale piłka w 720p?! Nie... Ja... Ją nie wierzę....". Fox Engine to po prostu zbyt next genowy silnik na Xboxa i tyle.

We wtorek przyjdzie prawda, że Mordor w połowie klatek i rozdzielczości co na PS4, to też będzie wina devow? Dziesiątki innych gier w gorszych rozdzialkach, też wina twórców. Broń boże pomyśleć, że to MS s(pipi)il sprawę wydając tego szrota. To wszystko wina lenistwa devow xD

Licz klatki i pixele dalej, ja idę grać.

Konsolowcy teraz to już gorzej niż największa zaraza - blacharze.

Figaro pluska, tobie minuska... W naturze nic nie ginie. Na każdą brzydką grę na jedynego przypada ładna wersja na PS4.

Mi to akurat zwisa i powiewa, ba, docelowo wybieram gry na jedynego ze względu na porządnie wykonanego pada (nie muszę się martwić, że gałka się zedrze, że pad się rozładuje po 4h - na jedynym gram około 40-50h przy jednym ładowaniu bateryjek). Jak by mi faktycznie rozdziałka na PS4 robiła dużą różnicę, to olałbym ciepłym sikiem konsole i bawił się na dopasionym tytanie w rozdziałce 4k.

Opublikowano

MGSV na Xbona w 720p.

Przykro mi :confused:

Czemu ma ci być przykro ludzi, którzy sami kupili upośledzoną konsole? 

Opublikowano

Fanek najgorszy typ gracza, nie widziałem żeby się jarał jakąkolwiek grą z innego powody jak grafika. Gardzić to za mało.

że jaram sie Mordorem? nie jaram sie nawet nie kupie tej gry o czym już pisałem, nie moge sie przekonać do tego tytułu

a co do grafiki, to kto nie lubi pograć w tytuł z ładną oprawą, nie po to kupujemy duże tv, aby grać pozniej w 720p

wiec nie dopowiadaj sobie

MGSV na Xbona w 720p.

xddddddddddddd

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Teka kupujesz MGSA MESJASZA na NADKONSOLE?

taki jest plan. chociaż nie wiem. jak do premiery nie dorobię się jeszcze ps4, a mój xbox360 arcade przeżyje (chociaż nie wiem jak to będzie bo microsoft nie jest znany z wytrzymałości swoich konsol) to będę zmuszony zagrać na tym bublu :(.

Opublikowano

a tam takie bomby, patrzcie xboty nie dla psa kiełbasa

Plus to w co chciałbym zagrać:

- The Witness

TheWitness.jpg

- Rime

rime-1377021421.png

- Until Dawn

until_dawn_5.jpg

- SOMA (tez na PC)

maxresdefault.jpg

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

MGSV na Xbona w 720p.

Bo MGS to magiczna seria i życzę każdemu aby ograł piątą część w glorius 1080/60.

Opublikowano

Ło yeti nie wiedziałem że jesteś fanem mgsa. xD

Opublikowano

Wybacz YETI, ale zaczynam dostrzegać pewne prawidłowości i muszę się zapytać: grałeś wcześniej w jakąkolwiek część MGS?

Opublikowano

Czyli co 720p to już nie jest magiczna seria ? logika Yetiego..

Kiedy ostatnio grałeś w Shenmue? Gra owszem, była genialna, ale na premierę. Teraz wiele patentów niestety odrzuca, między innymi to, że czasami trzeba odejść od konsoli na godzinę zostawiając ją włączoną, by pchnąć akcję do przodu.

Tydzień temu skończyłem epicką dwójeczkę, chcesz dalej rozmawiać na ten temat?

Opublikowano

Czyli co 720p to już nie jest magiczna seria ? logika Yetiego..

Tydzień temu skończyłem epicką dwójeczkę, chcesz dalej rozmawiać na ten temat?

Tak.

Dwójkę trochę poprawili, bo dało się już przewijać czas, ale wciąż była to gra o chodzeniu po mieście i gadaniu z ludźmi. Ja bym w trójkę zagrał, Ty byś w trójkę zagrał, ale miliony graczy by nie dało faka - pro bono SEGA tego nie zrobi.

Opublikowano

Ło yeti nie wiedziałem że jesteś fanem mgsa. xD

ale od yetiego to się łaskawie odczep. sony nie dyskryminuje. nie grałeś w żadną grę z serii souls? nie ma problemu - mamy dla ciebie bloodborne. jeśli mechanika się spodoba to zawsze można wrócić do poprzednich produkcji from (za jakiś czas pewnie w atrakcyjnej cenie dzięki usłudze Playstation Now). nie grałeś w żadnego mgsa? co stoi na przeszkodzie wskoczyć na głęboką wodę i zacząć od phantom pain. jestem pewien, że fabuła będzie jak to mówią nasi przyjaciele zza wielkiej wody "self contained". dajcie ludziom żyć w spokoju i cieszyć się grami. czasem mam wrażenie, że wy utraciliście radość z grania i tylko prowadzicie do niczego nie prowadzące wojenki w internecie... :/

Opublikowano

Wybacz YETI, ale zaczynam dostrzegać pewne prawidłowości i muszę się zapytać: grałeś wcześniej w jakąkolwiek część MGS?

Przeciez Yanusz gra tylko w battlefielda, reszte oglada na gifach.

Opublikowano

Driveclub 52 wyścigi, 50 aut, 60$

Horizon 2 700 wyścigów, ponad 200 aut, 60$

dyskutujmy

przecież i tak wsiądziesz tylko w 3 do 5 z tych 200. no i driveclub przynajmniej nie wygląda jak asphalt 8 z iOSa. poza tym jest za darmo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Driveclub 52 wyścigi, 50 aut, 60$

Horizon 2 700 wyścigów, ponad 200 aut, 60$

dyskutujmy

Driveclub - grafika

Horizon 2 to nie jest nawet grafika

#makaopomakale

Opublikowano

Horizon 2 to nie sa nawet wyscigi tylko wesole skakanie po polach. Prawdziwy fan wyscigow kupuje tylko DriveClub, tylko na Nadkonsole.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@tk__tk ja się po prostu cieszę że yeti jeden z najwspanialszych wojowników sony playstation jest oddanym fanem serii mgs. :) :) :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.