Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Driveclub 52 wyścigi, 50 aut, 60$

Horizon 2 700 wyścigów, ponad 200 aut, 60$

dyskutujmy

DriveClub next genowa grafika, deszcz jakiego jeszcze nie było w gierkach telewizjnych za darmo w ps+

Horizon 2 grafika gorsza niż w grach na telefon za 3$ a kosztuje 60$

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wybacz YETI, ale zaczynam dostrzegać pewne prawidłowości i muszę się zapytać: grałeś wcześniej w jakąkolwiek część MGS?

W coś tam grałem, jutro jak wrócę do domu to wrzuce zdjęcie mojego zbioru najlepszej serii ever.
Opublikowano

Cos tam gralem xD no, yeti znowu wrzuci fote z konsoli jak z dragons crown i nigdy nie zagra xD

Czy to Mendrek byl? W sumie jeden kij, porownywalna znajomosc gier.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

dyskutujmy

Liczba wyścigów jest nieskończona = tryb online. Chyba, że chcesz grać z komputerem 200h. Ja w tym nie widze nic ciekawego.

Liczba aut w DriveClub, prawda, mogłaby być większa. Forza Horizon 2 sobie pewnie zapożycza z Forzy 5 (ten sam silnik), Evolution robi grę od podstaw.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

ch.uj mnie obchodzi że evolution robi gre od podstaw. A horizon 2 też ma multi.

Ale trzeba mieć abonament GOLD żeby działała gra online! Głupie boty muszą płacić za coś co jest darmowe xD.

Oh wait...

Opublikowano

kto ma w ogóle czas na te prawie 3 tysiące wyścigów? zanim zrobię te wszystkie z drivecluba to już dojdą kolejne w paczce od evolution. jak całe popołudnie możesz jeździć po burakach, a mama jeszcze gorący obiadek przyniesie to rozumiem, ale dorośli ludzie mają jeszcze inne rzeczy do roboty.

Opublikowano

Boty chyba jeszcze nie zdają sobie sprawy, że Driveclub ma tak że dwa i pół razy głębszy model jazdy od Forzy Buraczanej 2. Co jest dosyć ważne w... No wiecie. Grze wyscigowej.

Opublikowano

Lubię gry, które szanują to, że mam życie i inne zajęcia. Niczym prawdziwy baron gamingu muszę mieć czas na dziwki, koks, imprezy i wygrywanie życia. Im mniej mi gra zrzuca na głowę tym lepiej. DriveCLUB > Forza Horizon 2

#4playstation

Opublikowano

kto ma w ogóle czas na te prawie 3 tysiące wyścigów? 

Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem długich karier w racerach. Kiedyś mi się to podoało w Gran Turismo 3, ale stwierdziłem, że to strata czasu. Maksymalnie powinno to być 35h. Resztę czasu wolę spędzić w online. To żywy gracz musi być przeciwnikiem, tak jak w FIFE drugi gracz musi operować przeciwną drużyną.. 

Forza 4/GT5 wymagają od gracza 150/200h by je zaliczyć w 100%. Tyle czasu ludzie spędzają w MMO. Pytanie czy część tych 200h nie lepiej przeznaczyć właśnie na online, zamiast na nudne wyścigi z komputerem, z którym i tak się wygrywa nawet w trybie symulacji? A tym bardziej w Forzy. która miała zawsze świetne multi.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Boty chyba jeszcze nie zdają sobie sprawy, że Driveclub ma tak że dwa i pół razy głębszy model jazdy od Forzy Buraczanej 2. Co jest dosyć ważne w... No wiecie. Grze wyscigowej.

Sorry, jak jaram się #dc tak tutaj pleciesz głupoty, albo nie grałeś w FH bez asyst.

Opublikowano

dyskutujmy

52 wyścigi na 52 różnych trasach zbudowanych z myślą o wyścigach vs 700 wyścigów w kółko na jednej i tej samej mapce zbudowanej z myślą o symulatorze farmy. 

Opublikowano

Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem długich karier w racerach. Kiedyś mi się to podoało w Gran Turismo 3, ale stwierdziłem, że to strata czasu. Maksymalnie powinno to być 35h. Resztę czasu wolę spędzić w online. To żywy gracz musi być przeciwnikiem, tak jak w FIFE drugi gracz musi operować przeciwną drużyną..

dla mnie optymalna długość to tak od pięciu do dziesięciu godzin.

Opublikowano

Tak powinien wyglądać AC

:wub: a nie jak to coś czym ubi zalewa co roku rynek gierek.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem długich karier w racerach. Kiedyś mi się to podoało w Gran Turismo 3, ale stwierdziłem, że to strata czasu. Maksymalnie powinno to być 35h. Resztę czasu wolę spędzić w online. To żywy gracz musi być przeciwnikiem, tak jak w FIFE drugi gracz musi operować przeciwną drużyną..[/size]

dla mnie optymalna długość to tak od pięciu do dziesięciu godzin.[/size]

Tak a potem ból du.py w internecie bo gra jest za krótka i przez to oceny są niższe.

Opublikowano

Zebys sie nie przeliczyl z tymi 52 ROZNYMI trasami. Pewnie reverse to juz druga trasa itd.

Widać ewidentny bol dupki o wysokie oceny horizona 2 i sranie po nogach, ze driveclub bedzie gorszy.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem długich karier w racerach. Kiedyś mi się to podoało w Gran Turismo 3, ale stwierdziłem, że to strata czasu. Maksymalnie powinno to być 35h. Resztę czasu wolę spędzić w online. To żywy gracz musi być przeciwnikiem, tak jak w FIFE drugi gracz musi operować przeciwną drużyną..[/size]

dla mnie optymalna długość to tak od pięciu do dziesięciu godzin.[/size]

Tak a potem ból du.py w internecie bo gra jest za krótka i przez to oceny są niższe.

ja nie mam bólu du.py. preferuje sam kupić gierkę, przejść i ocenić. tobie radzę robić to samo :).

Opublikowano

Formalnie jakaś tam gra wyścigowa może mieć tryb kariery na 5h, ale co z tego, jak ja mogę w multiku spędzić 100h, robiąc to samo, co w karierze, tylko z lepszymi przeciwnikami? Wtedy gra jest na 5h czy 105h?

Opublikowano

Horizon wypada słabo przy Hasztag DiSi i taka jest czysta brudna prawda.

Opublikowano

Formalnie jakaś tam gra wyścigowa może mieć tryb kariery na 5h, ale co z tego, jak ja mogę w multiku spędzić 100h, robiąc to samo, co w karierze, tylko z lepszymi przeciwnikami? Wtedy gra jest na 5h czy 105h?

Ale ja do teki pisałem nie do ciebie.

Opublikowano

dyskutujmy

52 wyścigi na 52 różnych trasach zbudowanych z myślą o wyścigach vs 700 wyścigów w kółko na jednej i tej samej mapce zbudowanej z myślą o symulatorze farmy. 

52 różne trasy xD ok

Opublikowano

Nawet jak połowa to revers, to i tak 26 tras vs jedna w Forzy. Jakbyś miał sportową furę to byś wolał ją wypróbować na najlepszych trasach wyścigowych swiata, czy na 3 kilometrach kwadratowych pól uprawnych pod Radomiem? Dla fana wyścigów odpowiedź jest jasna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.