Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nawet jak połowa to revers, to i tak 26 tras vs jedna w Forzy.

CW tu człowiek zawsze dowie się czegoś nowego :teehee:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w forzy przejedziesz ze dwa razy to pole w te i we wte i już nuda się wkrada do rozgrywki. a tutaj solidna ilość tras i to jeszcze dostępnych w wersji odwróconej. żyć nie umierać. taki dostatek tylko u sony. nie pogadasz.

Opublikowano

A trzeba pamiętać o całym kalendarzu update'ów (w tym darmowych) a forza co? Jeden darmowy samochód na miesiąc a reszta paczki za prawdziwy hajs (a i tak modele wycięte z forzy 5). Do tego grałem teraz w Horizona pierwszego i dali darmowy update, który nazywał się 1000 club w którym nic nie dodawali do gry oprócz tego, że mogłeś zdobywać medale dla każdego oddzielnego auta za jakieś tam zadania (przejedź jakiś odcinek daną predkością itp) no i cwele sobie sprytnie wymyślili dając to pseudo dlc za free plus 250 gamescore do zdobycia, ale nie zdobędziesz ich póki nie kupisz kilku aut za prawdziwy hajs (bo były takie osiągniecia, że zdobądź ileś tam medali w ferrari, albo ileś tam w bmw itp). ŻAL i wyciąganie hajsu.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak tak mazzeo, moźesz to sobie tak tłumaczyć.

Opublikowano

już od dawna nie jestem xbotem. wkroczyłem na jedyną słuszną drogę. drogę playstation. poza tym to żadna ironia. czysta brudna prawda. te wasze desperackie próby obrony xbona to z kolei gwałt na zdrowym rozsądku.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Włączyłem ściąganie Shadow of Mordor. 6 godzin. Tfu steam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

na playstation 4 miałbyś już dawno ściągnięte.

Opublikowano

Ja też nie ironizuje, pier.dole ten szajs 720p i brak fajnych gier w przyszłym roku. Granie w 10letnie halo może jest fajne dla ludzi, którzy się na tym wychowali, ale ja wole sobie znaznać nową generację przy takich grach jak Bloodborne czy No Man's Sky i mówie to 100 procent szczerze.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Do mazzeo:

I chociaż pewnie nie tego chcesz

Gaśnie zapałka ostatnia w deszcz

To czysta brudna prawda

To jest brudna prawda...

Opublikowano

Ja też nie ironizuje, pier.dole ten szajs 720p i brak fajnych gier w przyszłym roku. Granie w 10letnie halo może jest fajne dla ludzi, którzy się na tym wychowali, ale ja wole sobie znaznać nową generację przy takich grach jak Bloodborne czy No Man's Sky i mówie to 100 procent szczerze.

lepiej bym tego nie ujął. co prawda kurde trochę żal mi tego halo. ale w combat evolved grałem jak byłem nastolatkiem. wtedy jarało mnie strzelanie do krasnali z kolorowych laserków. teraz kiedy już jestem dorosłym mężczyzną pragnę dorosłych i dojrzałych przeżyć. takich jak chociażby w infamous: second son.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

pedal w rurkach to wydmuszka, sliczna ale wydmuszka - jestem przy koncu i niestety na chwile obecna dalbym tak 7+/10, strasznie zmarnowany potencjal - moc nenow super ale inne blech, niemozliwosc uzywania wwszystkich mocy na raz, oklepana fabula, a raczej jej namiastka by pokazac co pewnien czas custceny z mega super wykonanymi postaci i ich mimika i by miec pretekst by przesunac rozpierduche w inna dzielnice miasta

resogun - jedyny prawdziwy swietny ex na chwile obecna, no i oddworld ale on jest na pc i chyba zaraz bedzie tez na xone

Opublikowano

Ty no Ficuś 7+ to dobra ocena.

Opublikowano

Tak, tak, xboty ironizuja xD kiedy w rzeczywistości chcą niby dla żartu wejść chociaż na chwilę w rolę zwycięskiego, blekitnego barona gamingu.

Opublikowano

pedal w rurkach to wydmuszka, sliczna ale wydmuszka - jestem przy koncu i niestety na chwile obecna dalbym tak 7+/10, strasznie zmarnowany potencjal - moc nenow super ale inne blech, niemozliwosc uzywania wwszystkich mocy na raz, oklepana fabula, a raczej jej namiastka by pokazac co pewnien czas custceny z mega super wykonanymi postaci i ich mimika i by miec pretekst by przesunac rozpierduche w inna dzielnice miasta

resogun - jedyny prawdziwy swietny ex na chwile obecna, no i oddworld ale on jest na pc i chyba zaraz bedzie tez na xone

pokaż mi gierkę na xbona chociaż zbliżoną do poziomu second sona. nie pokażesz bo taka nie istnieje.

Opublikowano

invqzz.gif

Sprawdze jak mi pojdzie ale na wszelki wypadek nie poslucham pierscienia (bo to zawsze sie zle konczy  :teehee:) i biore wersje na jedyna sluszna konsole...

oczywiscie ze PS4, powinniscie to wiedziec bez zagladania w spoiler

Opublikowano

Oddworld obecnie jest tylko na ps4.
Opublikowano

Nawet jak połowa to revers, to i tak 26 tras vs jedna w Forzy. Jakbyś miał sportową furę to byś wolał ją wypróbować na najlepszych trasach wyścigowych swiata, czy na 3 kilometrach kwadratowych pól uprawnych pod Radomiem? Dla fana wyścigów odpowiedź jest jasna.

trasy mogą mieć po kilka wersji, bo w Forzie 5 jak tak liczyć to wyjdzie nawet więcej. Lepiej poczekać z tą wojenką do premiery DC.

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Tak, tak, xboty ironizuja xD kiedy w rzeczywistości chcą niby dla żartu wejść chociaż na chwilę w rolę zwycięskiego, blekitnego barona gamingu.

przecież ty nie jesteś baronem, grasz na szrocie ps3 nawet nie masz lcd

#bumhedszot

Opublikowano

Jak I:SS ma się do 1 i 2? Chodzi mi niech ktoś ustawi od najlepszej do najgorszej.

Opublikowano

Tego jeszcze na tapecie nie było... Boty kłócą się z Botami. To chyba ich nowa strategia aby Klapki opuściły CW z braku konkurentów, a wtedy BOOM i Botki opanują forum tylko dla siebie.

Opublikowano

kolo gra w srakę na PS3 i narzeka na rozdziałkę w XO?... czekajcie... on nawet nie ma LCD? o (pipi)  :turned:

Opublikowano

kolo gra w srakę na PS3 i narzeka na rozdziałkę w XO?... czekajcie... on nawet nie ma LCD? o (pipi)  :turned:

przyznał się ostatnio, że zbiera na LCD

Opublikowano

kolo gra w srakę na PS3 i narzeka na rozdziałkę w XO?... czekajcie... on nawet nie ma LCD? o (pipi) :turned:

Oczywiście że nie mam LCD.

#tylkoplazma

Bluber, ją ci dobrze radzę.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Plazma Panasonica najlepsza, bo taką mam 8) A tak serio - plazma najlepsza.

Dzięki Figaro, że mi poleciłeś. A sam kupi leda...

Edytowane przez Mantis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.