Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tego jeszcze na tapecie nie było... Boty kłócą się z Botami. To chyba ich nowa strategia aby Klapki opuściły CW z braku konkurentów, a wtedy BOOM i Botki opanują forum tylko dla siebie.

ale jakie xboty z xbotami? prosze mnie nie stawiać w jednym rządku z takim mazzeo czy maciomaniakiem. tak ciężko ci uwierzyć że ludzie zaczynają odnajdywać jedyną słuszną drogę? ile raz mam ci to powtarzać? mam nadzieję, że kiedy już spotkamy się na serwerach w no man's sky to nie będziesz taki niemiły i będzie mi dane poczuć to legendarne Community fanów Playstation. co ja mówię? jakie Community? Family. i będziemy mogli ekplorować wrzechświat. razem...

https://www.youtube.com/watch?v=iMUiwTubYu0

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i kupując samochod i tv w tym roku

i co że niby 70'' calową plasmę do tych gierek nintendo kupujesz?

Tego jeszcze na tapecie nie było... Boty kłócą się z Botami. To chyba ich nowa strategia aby Klapki opuściły CW z braku konkurentów, a wtedy BOOM i Botki opanują forum tylko dla siebie.

ale jakie xboty z xbotami? prosze mnie nie stawiać w jednym rządku z takim mazzeo czy maciomaniakiem. tak ciężko ci uwierzyć że ludzie zaczynają odnajdywać jedyną słuszną drogę? ile raz mam ci to powtarzać? mam nadzieję, że kiedy już spotkamy się na serwerach w no man's sky to nie będziesz taki niemiły i będzie mi dane poczuć to legendarne Community fanów Playstation. co ja mówię? jakie Community? Family. i będziemy mogli ekplorować wrzechświat. razem...

Mnie tylko boli jakość gałek i wytrzymałość (w sensie baterii, ale kilku metrowy kabel usb i po kłopocie a nie jakieś baterie z orlenu o 3 w nocy) pada oraz rzadkie konserwację psn, z racji tego, że nie szanowałem ps3 na pewno będą mnie tyczyć częściej niż yetiego czy mendrka.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A proszę cię bardzo. Będziemy grali, ale chyba jak ja kupię jedynego. Chyba, że spotkamy się w pół drogi na WiiU.

Opublikowano

Jak I:SS ma się do 1 i 2? Chodzi mi niech ktoś ustawi od najlepszej do najgorszej.

Lubie serię, a więc

IF 2> IF 1 > IF SS

Klimat, fabuła, design (bardziej mroczny) i ogólnie bardziej ciężki w dwóch pierwszych częściach. Dla mnie znacnie lepsze. W SS wiadomo grafa wymiata części z PS3.

Opublikowano

i co że niby 70'' calową plasmę do tych gierek nintendo kupujesz?

Mario Kart - 720p z dropami

Mario 3Dworld - 720p. Niby żelazne 60, ale jako, że to port z 3DSa, to łaski nie robi

Wind waker - no jest 1080p, ale 30 fpsów xD

Nowa Zelda - miał być unreal engine 5, a znowu jakieś selszejdingowe gów,no obesrane będzie

BEKA. A z xboxa się śmieją.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Plazma Panasonica najlepsza, bo taką mam 8) A tak serio - plazma najlepsza.

Dzięki Figaro, że mi poleciłeś. A sam kupi leda...

Nie ma za co, plejstejszonowy bracie. Musimy sobie nawzajem pomagać w jak najlepszym doswiadczaniu gier od SONY.

Opublikowano

A proszę cię bardzo. Będziemy grali, ale chyba jak ja kupię jedynego. Chyba, że spotkamy się w pół drogi na WiiU.

ale o co chodzi w tym poście? implikujesz, że no man's sky wyjdzie na xbox one i Wii U czy, że nie kupię ps4? nie rozumiem.

Opublikowano

No Figaro ale plazmę masz w drugim pokoju, w swoim masz crt. Nie raz tak pisałeś. Mam jakeś dziwne przeczucie,że ten drugi pokój to salon gdzie władzę nr 1 nad pilotem mają twoi rodzice, a na święta pozwalają podłączyć Wii abyś w kapciuszach przy choince mógł pograć w Mario. No bo po co szukasz nowego led tv, jak ta plazma tak dobra?

Opublikowano

Włączyłem ściąganie Shadow of Mordor. 6 godzin. Tfu steam.

invqzz.gif

Sprawdze jak mi pojdzie ale na wszelki wypadek nie poslucham pierscienia (bo to zawsze sie zle konczy  :teehee:) i biore wersje na jedyna sluszna konsole...

oczywiscie ze PS4, powinniscie to wiedziec bez zagladania w spoiler

ja wiedziałem :P

no szczerze mówiąc ja sie już pogubiłem, jeszcze kilka dni temu wydawało mi sie, że ragus po mnie jedzie, a teraz dostaje plusy od niego

w każdym razie przy niektórych postach jak Boty wychwalają PlayStation to ciesze sie sam do monitora xd

Opublikowano

ale o co chodzi w tym poście? implikujesz, że no man's sky wyjdzie na xbox one i Wii U czy, że nie kupię ps4? nie rozumiem.

Jestem człekiem małej wiary, oraz trudno przychodzi mi zaufanie. Liczą się czyny, nie słowa.

Opublikowano

No Figaro ale plazmę masz w drugim pokoju, w swoim masz crt. Nie raz tak pisałeś. Mam jakeś dziwne przeczucie,że ten drugi pokój to salon gdzie władzę nr 1 nad pilotem mają twoi rodzice, a na święta pozwalają podłączyć Wii abyś w kapciuszach przy choince mógł pograć w Mario. No bo po co szukasz nowego led tv, jak ta plazma tak dobra?

No gdybym mieszkał z rodzicami, to miałby to jakiś sens. Ty chyba masz małą obsesję na punkcie mojego życia...

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj PS4.

wQyvXUc.jpg

Velocity, misie i drzewka, super...

To już wolę grać w Peggle 2 na Xbone. Mam nadzieję, że w przyszłym roku pojawią się jakieś killery, bo póki co z konsoli jedynie kurz ścieram, zamiast grać.

Opublikowano

a wy sie z pedaua w rurkach śmieliście

jA2r6fn.jpg

Opublikowano

no szczerze mówiąc ja sie już pogubiłem, jeszcze kilka dni temu wydawało mi sie, że ragus po mnie jedzie, a teraz dostaje plusy od niego

w każdym razie przy niektórych postach jak Boty wychwalają PlayStation to ciesze sie sam do monitora xd

Bo na koniec dnia, po tych wszystkich bojach stoczony tutaj na forum, po setkach wklejonych gifów, dla tych którzy dniami nocami przekopują metacritic w poszukiwaniu ocen eksów, dla tych którzy przechodzą gry po 6 razy, tych którzy oszukują sami siebie mówiąc, że grafika się nie liczy nadal jesteśmy wszyscy jedną wielką rodziną graczy

#4theplayers

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Marne prowo xbocie, gdyby wasz gatunek nie był na wymarciu to nie byłbym taki miły, hehe.

w sensie do pinga to było taknie

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Marne prowo xbocie, gdyby wasz gatunek nie był na wymarciu to nie byłbym taki miły, hehe.

w sensie do pinga to było taknie

co

Ale nie nazywaj mnie Xbotem dobra? Mam też PS4 i Wii U.

Opublikowano

Jestem człekiem małej wiary, oraz trudno przychodzi mi zaufanie. Liczą się czyny, nie słowa.

ale ja się wychowałem na playstation. popatrz sobie na moje top25 - najwięcej gierek na szaraku. zbłądziłem na dwie generacje, ale teraz to już przestaje mieć sens. ile można żyć w zakłamaniu?

Opublikowano

czy tylko mnie ciekawi jak ping zainstalował DC ?

Opublikowano

Plazma Panasonica najlepsza, bo taką mam 8) A tak serio - plazma najlepsza.

Dzięki Figaro, że mi poleciłeś. A sam kupi leda...

Gówno prawda. Mówi to posiadacz Panasonica P50GT60.

Opublikowano

Oczywistym jest, że Photoshopem CS2.

Opublikowano

No gdybym mieszkał z rodzicami, to miałby to jakiś sens. Ty chyba masz małą obsesję na punkcie mojego życia...

Przesadzasz, nawet nie wiem ile masz lat. Co do TV to było szczere pytanie. Pisałeś, że masz w swoim pokoju CRT, plazma taka dobra, a szukasz LCD za jakieś małe pieniądze, więc zadaję pytanie odpowiednie do formy CW.

Opublikowano

wersja przed-premierowa dla kadry zarządzającej sieci restauracji kfc.

Opublikowano

Widzisz jaki z Ciebie hipokryta, mowisz ze licza sie czyny, nie slowa, a dalej karmisz sie zapowiedziami sony na 2016 rok. Dla mnie to duza wiara.

Opublikowano

wersja przed-premierowa dla kadry zarządzającej sieci restauracji kfc.

takie też były moje podejrzenia

Opublikowano

Przesadzasz, nawet nie wiem ile masz lat. Co do TV to było szczere pytanie. Pisałeś, że masz w swoim pokoju CRT, plazma taka dobra, a szukasz LCD za jakieś małe pieniądze, więc zadaję pytanie odpowiednie do formy CW.

No to odpowiem. Plazma bardzo dobra, fakt. Ale nie na moje oczy że względu na zbyt mocną czerń. Odczuwam dyskomfort podczas grania.

I podkreślam, nie szukam LCD, tylko LED. Z LCD mam podobny problem jak z plazmą. Za to LED jest przyjemnie oświetlony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.