Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mnie tylko boli jakość gałek i wytrzymałość (w sensie baterii, ale kilku metrowy kabel usb i po kłopocie a nie jakieś baterie z orlenu o 3 w nocy) pada oraz rzadkie konserwację psn, z racji tego, że nie szanowałem ps3 na pewno będą mnie tyczyć częściej niż yetiego czy mendrka.

dla mnie to nie problem bo i tak mam dość słaby wzrok i siedzę bardzo blisko telewizora.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Plazma bardzo dobra, fakt. Ale nie na moje oczy że względu na zbyt mocną czerń. Odczuwam dyskomfort podczas grania.

Wut xD

Opublikowano

Jak można kupić LEDa nie będącym LCD?

Wiadomo o co chodzi, taknie.

Opublikowano

cała prawda

Opublikowano

Szukaj ekranu z podświetleniem bezpośrednim, omijaj ramowe, FullHD, dobra matryca i niskim input lagem. Ekran gracza. 

Opublikowano

Szukaj ekranu z podświetleniem bezpośrednim, omijaj ramowe, FullHD, dobra matryca i niskim input lagem. Ekran gracza.
Tak uczynię. Niski input lag to mus :3 za to kocham crtki.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

cała prawda

tak będę się czuł jak już pod moim telewizorem zagości Nadkonsola.

Opublikowano

cała prawda

tak będę się czuł jak już pod moim telewizorem zagości Nadkonsola.

Czyli że pogramy w listopadzie w Master Chief Collection? Mapa = patelnia, ta z dwójki.

Opublikowano

nie ma opcji paweł. czasy gejlo dawno za mną.

Opublikowano

Na dobranoc wypada skomentować politykę MS, do czego wykorzystam komentarz nowego usera PPE, niejakiego pepikosa:

"przeciez ten minecraft to zwykle (pipi) co towogole jest"

Otóż to.

Opublikowano

Na dobranoc wypada skomentować politykę MS, do czego wykorzystam komentarz nowego usera PPE, niejakiego pepikosa:

"przeciez ten minecraft to zwykle (pipi) co towogole jest"

Otóż to.

do tej pory nie rozumiem tej decyzji microsoftu, przecież za ten hajs można było sfinansować tyle exów... ale nie - lepiej co roku nowa forza, halo i girsy. i tak do us.ranej śmierci. ehh...

Opublikowano

Smutny los botow, te nieudolne proby obrocenia w zart faktu ze xbone to przestarzaly szrot.

Gdzie ta nowa jakosc? Exy w 720p, multiplatformy duzo slabsze, a bedzie jeszcze gorzej bo sprzedaja sie slabiej niz na ps4 i na (pipi) sie wtedy starac z wersja na podkonsole?

Po co to w ogole jest? Najwieksze megatony wg botow jak titanfall, forza czy halo mozna ograc w podobnej jakosci na 360.

Czesc sie nawroci popremierze Bloodborne, The Order i najladniejszej wersji Wiedzmina, reszta dalej bedzie sie oklamywac i grac na szrocie.

Opublikowano

Dokładnie, PS3 mógł się obronić przed brakiem trawy takimi exami jak Uncharted 2 Among Thieves, Lair oraz 3D Dot Heroes. Żeby się nimi rozkoszować - potrzebujesz PS3.

Aby rozkoszować się exami na Xbonie - potrzebujesz PC.

Pytanie nasuwa się samo. Po co takie coś w ogóle żyje?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dead Rising 3 wygląda całkiem dobrze w 720p, lepsze to niż nic. :)

btw. zaraz na PC 4k stanie się standardem, rozumiem że klapki już przygotowane do zmiany platformy?

//edit

Pytanie nasuwa się samo. Po co takie coś w ogóle żyje?

a po co ty żyjesz? nie masz nawet currentgena, a najwięcej tu jęczysz o grafikę

Aby rozkoszować się exami na Xbonie - potrzebujesz PC.

what  :turned:

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Dead Rising 3 wygląda całkiem dobrze w 720p, lepsze to niż nic. :)

btw. zaraz na PC 4k stanie się standardem, rozumiem że klapki już przygotowane do zmiany platformy?

4K standardem? Może wklej ktoś te statystyki ze Steama, ile pecetowcow używa tych super ustawień komputera, lol.

Opublikowano

a może ktoś wklei twoje statystyki z gierkami w 1080p?

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Lair XD

Opublikowano

Jaki ból du.py o to, że ktoś powiedział złe słowo na jego konsolkę, lol

Swoją drogą, tak wychwalane przez pinga Peggle 2 już za chwileczkę na PS4. Miejmy nadzieję, że bez spadków animacji.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

XO się też broni za pomocą Ryse, które wyszło w dniu premiery konsoli i jest obecnie najładniejszą grą, a nie jak U2 ponad dwa lata po premierze PS3.

a Lair to był rzyg, tam nawet 4k by nie pomogło.

Opublikowano

Osobiście nie mam problemu z akceptacją 720p w KI i BF4 na loniaku, ale takiej rozmazanej kupy w pastaci nowego pesa moje oczy dawno nie widziały. Pierwsza gra w której dokucza mi ten feler. Jak żyć?

Opublikowano

Osobiście nie mam problemu z akceptacją 720p w KI i BF4 na loniaku, ale takiej rozmazanej kupy w pastaci nowego pesa moje oczy dawno nie widziały. Pierwsza gra w której dokucza mi ten feler. Jak żyć?

Podobno i framerate jest gorszy niż na ps4. Skisłę.

Opublikowano

ostateczna prawda

TEARAWAY
YAKUZA ISHIN
LITTLE BIG PLANET 3
KNACK
ORDER

SILENT HILLS
ODDWORLD
NO MAN SKY
YAKUZA 0

albańscy rolnicy, skrecona noga żony w dance central, budzacy terkot xszrota o 3 w nocy i 720/30 po wycisnieciu ostatnich sokow osiagniete przez mistrzow kodu konami w pilce bogów otworzylo mi zielone od microsoftowego hajcu oczy

#czterygracze
Opublikowano

Pewnie Kermit, a ja mam takie pytanie: gdzie byles jak boty zalewaly forum? Gdzie sie podziewales przez ostatnie dwa tygodnie jak niektorzy forumowicze, uwazajacy sie za elite (XDDDDDDDDDD) kupowali Xboxa i gardzili PS4? PS4 smutne, przykryte cerata od kuchennego stolu, a Xbox chodzi 24h na dobe? Pytam sie ja gdzie byles w obronie niebieskiej krwi, niebieskiego nieba i niebieskim koktajlow alkoholowych servowanych na Teneryfie?

A, ze wygrzewales tylek na urlopie w Jugoslawi? Ja tez xDDD

High five baronie!

200.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.