Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@hav3n

a bo sie zasiedziałem...

mrbuj4.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zielony = legia

niebieski = ruch

i jak ja hanys z chorzowa mam poczuc miete do xboxa? no jak?!

Opublikowano

Odpalic forze horizon?

Opublikowano

Odpalic forze horizon?

ja jak chce zobaczyć średniowieczną grafike to ide do galerii sztuki ale jak chcesz...

Opublikowano

Kermit, mowisz ze Albania krajem Playstation? A botki mowily ze premiera w Jugoslawii, Austro-Wegrzech i Imperium Osmanskim podniesie sprzedaz.

Mumbai: Within a day after the much-awaited launch of Microsoft's gaming console Xbox One, Amazon said it has delivered 200 units which were booked pre-launch.

http://m.ibnlive.com/news/amazon-delivers-200-microsoft-xbox-one-units-within-a-day-of-launch/501448-11.html

200

200

200

200

XDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nie bylo jeszcze premiery w burkina faso wobec tego vgchartz i inne rankingi nikogo

Opublikowano

jeszcze premiera w kosmosie, autoboty grają na playstation a deceptikony na xboxie

mysle że dane z alpha centauri zmienią świat

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Witam, moi wszyscy znajomi mają PS4,ja jednak doświadczony jakością usług sieciowych na ps3 wybrałem Xbona. I co? I znajomi jak pograli u mnie w Forze i KI to stwierdzili, że sprzedają swoje zabawki z odpustu i kupują Xbona za jakość wykonania i jakość usług sieciowych/systemu. Różnicy jako zwykli obywatele pomiędzy 1080p a 900p nie widzą, zapowiedzi Dc też nie oglądają. Dla nich liczy się tu i teraz. A tu i teraz wygrywa bezapelacyjnie Xbone.

Opublikowano

Witam, moi wszyscy znajomi mają PS4,ja jednak doświadczony jakością usług sieciowych na ps3 wybrałem Xbona. I co? I znajomi jak pograli u mnie w Forze i KI to stwierdzili, że sprzedają swoje zabawki z odpustu i kupują Xbona za jakość wykonania i jakość usług sieciowych/systemu. Różnicy jako zwykli obywatele pomiędzy 1080p a 900p nie widzą, zapowiedzi Dc też nie oglądają. Dla nich liczy się tu i teraz. A tu i teraz wygrywa bezapelacyjnie Xbone.

z mojego miasta a tak grzeszysz - idzie raport

Opublikowano

Spoko, za jakiś czas będzie i PS4. Jednak tak jak w poprzedniej generacji główną konsolą będzie Xbox.

Opublikowano

Wszyscy moi znajomi maja PS4 a ja jako dobry kolega chcialem ich zaprosci i pokazac moc Xboxa. Jak tylko przekroczyli prog mojej chaty to zaczal sie armagedon - pierwszy znajomy potknal sie o zasilacz i rozkwasil nos na framudze, drugiemu spadl na glowe Kinect, trzeciego wciagnal wiatrak od ESRAMU a ostatni jak to zobaczyl to chcial sie powiesic na kablu HDMI. Od tamtej pory nikt mnie nie odwiedza, jestem samotny, rodzice do mnie nie dzwonia, a co najgorsze jak podlaczylem Xboxa to tak zaczal trakotac ze az wystraszyl mojego rasowego kota oragiF, kupionego na tagrach w Arabii Saudyjskiej i ten biedaczek wpadl pod rozpedzone na polu burakow Ferrari :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

xbone glowna konsola xd co ja czytam.

Kupic tego szrota pod koniec generacji, ograc te trylogie halo, gow i 6 czesci forzy i potem sprzedac dalej.

Opublikowano

Lada moment premiera w nibylandi i atlantydzie, jakie konsole kupi Król Tryton i Kapitan Hak?

Opublikowano

Baroni jeszcze 8 dni...

Mercedes-AMG-GT---Driveclub.gif

tym czasem u zielonej konkurencji...

lotus.png

Opublikowano

tak jak szanuje horze horizon co nie zmienia faktu, ze technicznie obie traca myszka

Opublikowano

Ficus

Gra na XO widac juz geste chmury, pewnie zaraz zacznie padac deszcz i zmienia sie warunki na drodze a #DC co? Trzeba czekac do pacza? Haha #thisisczekanie xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

zacytuje barona xbotow " po co komu zmienna pora dnia i pogoda w wyscigach, ktore trwaja 5min"

Opublikowano

Masz racje, tylko Sony.

Opublikowano

Wole poczekac na dobry produkt, niz zadowolic sie byle crossgenowym guwnem.

Opublikowano

Baroni jeszcze 8 dni...

Mercedes-AMG-GT---Driveclub.gif

tym czasem u zielonej konkurencji...

"W oczekiwaniu na demo" xDDDDDDD.

12757031523_740d1539c0_o.jpg

MERCENARY-KINGS-1.jpg

91058.jpg

003810.jpg

Sportsfriends-Coming-PS4.jpg

MMMMMMMMMMMMMHHHHHH 1080P!

Opublikowano

Konami Working With Microsoft To Increase PES 2015 XOne Resolution, But says "720p Still Very High"

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

preorder na full dawno zlozony, wino dawno kupione, drewno do kominka dawno kupione

w miedzy czasie ogrywam:

1377025843-infamous-second-son-delsin-ro

20131031191922.jpg

Resogun-gameplay.png

oraz demo:

2585711-pes2015_munu_player_01_140437815

wiec grzecznie wypraszam sobie

Opublikowano

preorder na full dawno zlozony, wino dawno kupione, drewno do kominka dawno kupione

w miedzy czasie ogrywam:

[screeny gier z grafiką]

oraz demo:

wiec grzecznie wypraszam sobie

Tymczasem:

punisher85_pl.png

Run-N-Gun.png

Opublikowano

indyki i gry w stylistyce retro ogrywam na jedynym slusznym systemie przeznaczonym do tego - Playstation Vita

btw velocity x2 polecam - idealne na szybka partyjke przed spaniem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.