Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale żeby nie było, że tylko miłośnicy Sony są dymani - kupiłem wczoraj nieświadomie to gó.wno:

website-shot-8.png

Za 25zł. Gów.niany klon Pac-Mana, w którego nie da się grać, do tego widać ewidentnie po menu, że to konwersja z telefonu komórkowego. Za 25zł to mógłbym mieć grę triple A na past gena.

Do tego gra się wykrzacza w trakcie 'zabawy' - jest pisana w javie i czasami coś nie zatrybi, wywala błąd, pauzuje grę i tyle. Ciekawe czy Microsoft da mi refund jak się po niego zgłoszę.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

indyki i gry w stylistyce retro ogrywam na jedynym slusznym systemie przeznaczonym do tego - Playstation Vita

PC kolego.

Opublikowano

Ale żeby nie było, że tylko miłośnicy Sony są dymani - kupiłem wczoraj nieświadomie to gó.wno:

website-shot-8.png

Za 25zł. Gów.niany klon Pac-Mana, w którego nie da się grać, do tego widać ewidentnie po menu, że to konwersja z telefonu komórkowego. Za 25zł to mógłbym mieć grę triple A na past gena.

Do tego gra się wykrzacza w trakcie 'zabawy' - jest pisana w javie i czasami coś nie zatrybi, wywala błąd, pauzuje grę i tyle. Ciekawe czy Microsoft da mi refund jak się po niego zgłoszę.

czasem sie wydajesz za(pipi)iscie madry, a czasem nie
Opublikowano

ale ze po tych wszystkich perypetiach, kasowaniach, wzniowieniach, drewnianych gameplayach, "nie spelnianiu oczekiwan wobec gry", klapy nadal sie ludza, ze bedzie z tego dobry szpil...

Naprawde jestescie januszami.

Opublikowano

Po co płacić pieniądze za gry 2\10 ?

Nie wiem czy kupować ps4 na święta czy jeszcze poczekać...Dużo będzie  zależeć od jakości pesa. Raczej nie mam co liczyć na obniżkę ceny np w lutym\marcu ?

Opublikowano

Wiedziałem, że Drivatary to lipa. Gram se w Horizon 2 (6/10), a tam śmigają niby Drivatary znajomych, którzy nie grali w pełną wersję.

#gdzietachmura

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Po co płacić pieniądze za gry 2\10 ?

Nie wiem czy kupować ps4 na święta czy jeszcze poczekać...Dużo będzie  zależeć od jakości pesa. Raczej nie mam co liczyć na obniżkę ceny np w lutym\marcu ?

Luty/marzec Bloodborne, The Order i Wiedzmin. Mozna jeszcze poczekac.
Opublikowano

Po cichu liczę na jakieś nowe bundle. Chociaż w ostateczności wziąłbym z killzone albo destiny. Z drugiej strony nie chcę kolejnej generacji shooterów. Wiem że to nieuniknione ale dajcie pożądne rpgi.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Wiedziałem, że Drivatary to lipa. Gram se w Horizon 2 (6/10), a tam śmigają niby Drivatary znajomych, którzy nie grali w pełną wersję.

#gdzietachmura

Beka 100%. Caly Drivatar sprowadzili do wyswietlen nickow znajomych.  :thumbsup:

ale ze po tych wszystkich perypetiach, kasowaniach, wzniowieniach, drewnianych gameplayach, "nie spelnianiu oczekiwan wobec gry", klapy nadal sie ludza, ze bedzie z tego dobry szpil...

Naprawde jestescie januszami.

Bo opinie po samej becie, modelu jazdy, rozgrywce sa mega pozytywne ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja wiem że ta konsola będzie najlepsza, ale to ciągłe czekanie...Przecież jest już tyle czasu na rynku i muszę czekać jeszcze pół roku, żeby faktycznie opłacało się ją kupić. Tak bardzo wolne rozwijanie skrzydeł wcale nie jest 4 the players. Z drugiej strony wreszcie jest ten driveclub.

Opublikowano

Jak odpale Bloodborne, to wszystkie zle wspomnienia pojda w zapomnienie.

Opublikowano

Ja wiem że ta konsola będzie najlepsza, ale to ciągłe czekanie...Przecież jest już tyle czasu na rynku i muszę czekać jeszcze pół roku, żeby faktycznie opłacało się ją kupić. Tak bardzo wolne rozwijanie skrzydeł wcale nie jest 4 the players. Z drugiej strony wreszcie jest ten driveclub.

a po (pipi) czekać? ja też miałem czekać w czerwcu do pazdziernika na DriveClub, ale mi sie nie chciało i kupiłem

cena i tak nie spadnie, chyba że 100zł robi Ci różnice

Opublikowano

a po (pipi) czekać?

a po (pipi) kupować? żeby kurz zbierało?

Opublikowano

no niestety pierwszy rok ps4 jest slaby dla kogos kto mial wczesniej ps3 ale dla smarkow + ludzi dla ktorych ps4 to pierwsza konsola wcale ten pierwszy rok taki zly nie jest/byl - oni dokladaja do lineupu min last of us, tomb raider, gta5 czy dwie czesci metro, jeszcze jak lubia grac w fps'y to juz w ogole jest wypas

tgs mi pokazalo, ze wcale ta generacja taka stracona byc nie musi - japonczycy sie budza co mnie niesamowicie cieszy - silent hills, mgs5, pes2015, persona5, kh3, ff type-0 hd, ff vx - bedzie dobrze

Opublikowano

#gdzietachmura

Forza Motorsport 5

Opublikowano

Jak I:SS ma się do 1 i 2? Chodzi mi niech ktoś ustawi od najlepszej do najgorszej.

Lubie serię, a więc

IF 2> IF 1 > IF SS

Klimat, fabuła, design (bardziej mroczny) i ogólnie bardziej ciężki w dwóch pierwszych częściach. Dla mnie znacnie lepsze. W SS wiadomo grafa wymiata części z PS3.

IMO

2>SS>1

Jedynka była strasznie monotonna, no i to miasto. Każda dzielnica wyglądała identycznie. Jedno z gorzej zrobionych miast w sand-boxach.

Odpaliłem dzisiaj PS4.

wQyvXUc.jpg

Velocity, misie i drzewka, super...

To już wolę grać w Peggle 2 na Xbone. Mam nadzieję, że w przyszłym roku pojawią się jakieś killery, bo póki co z konsoli jedynie kurz ścieram, zamiast grać.

A ktoś ci kazał ściągać te misie i drzewka ??

Zresztą te drzewka to demo nowego Silent Hills, którego nigdzie indziej po za nadkonsolą nie zagrasz.

A Peggle 2 niedługo też na PS4

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

oraz demo:

2585711-pes2015_munu_player_01_140437815

wiec grzecznie wypraszam sobie

to jest ta nextgenowa grafa? beka z console gamingu chyba wciąż obecna.

Opublikowano

dla mnie tez jedynka najgorsza, choc twist fabularny na koniec jest mega

Opublikowano

zakonczenie spoko, najwiekszy minus ze trzeba do niego najpierw dojsc.

Opublikowano

No jedynka to fabularnie najlepsza część, co do tego nie ma wątpliwości.

Opublikowano

ponoć 100k sprzedanych Xbox w Chinach na premiere, dobry wynik

a wiadomo kiedy PS4 uderza w Chiny?

Opublikowano

zakonczenie spoko, najwiekszy minus ze trzeba do niego najpierw dojsc.

true true :P

Opublikowano

Lada moment premiera w nibylandi i atlantydzie, jakie konsole kupi Król Tryton i Kapitan Hak?

xDDDD

Łap plusa, bo to zacne było i jakże prawdziwe.

ponoć 100k sprzedanych Xbox w Chinach na premiere, dobry wynik

a wiadomo kiedy PS4 uderza w Chiny?

Jak uda im się wyprodukować kilka milionów Nadkonsol na premierę.

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj PS4.

wQyvXUc.jpg

Velocity, misie i drzewka, super...

To już wolę grać w Peggle 2 na Xbone. Mam nadzieję, że w przyszłym roku pojawią się jakieś killery, bo póki co z konsoli jedynie kurz ścieram, zamiast grać.

A ktoś ci kazał ściągać te misie i drzewka ??

Zresztą te drzewka to demo nowego Silent Hills, którego nigdzie indziej po za nadkonsolą nie zagrasz.

A Peggle 2 niedługo też na PS4

Ustaliliśmy już, że misie i drzewka to przegenialne Road Not Taken, które pobrałem bo było ZA DARMO w PLUSIE.

Opublikowano

Nikt ci nie kazał tego robić tym bardziej w to grać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.