Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co do tekstu Chmielarza to zabrakło mi na końcu "jak się wam nie podoba to sami zróbcie lepszą"

No, ale powiedz szczerze czy ten ból dupy polskiej prasy nie jest żałosny? Sam siebie zacytuje z tematu o Ethanie 

no, ale pomyśl sam, gra dostaje gorszą ocenę bo jest krótka przecież to jest jakiś absurd, battlefield bad company 2 to jest gra 10/10 bo zagrałem w multiplayer jakieś 40h albo left4dead2 to jest gra na 11/10 bo przegrałem w nią 420h, moim zdaniem to dobrze, że wchodzi w polemikę to jest jego zadanie, zrobienie szumu w okół gry, dyskusja z recenzentami, graczami bo on jest po prostu dobrym pijarowcem, ale oczywiscie wchodzi jano i pisze, że Chmielarz ma ból du.py bo zechciał się wypowiedzieć na temat jego gry. Zresztą gra jest na około 4-6h i kosztuję 60zł za tyle pójdziesz 2 razy do kina na film po 2h więc nie mów mi, że to zły deal.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież ta gra kosztuje $15, a nie $60. 5 godzin rozrywki dobrej jakości to odpowiedni czas na taką kwotę. Do CoDów w pełnej cenie się o to nie d(pipi)ją.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Panowie spokojnie, chyba nie chcemy, żeby się tu nam wywiązała merytoryczna dyskusja.

A tak na serio to się z nim zgadzam w tej sprawie akurat

Opublikowano

Przecież ta gra kosztuje $15, a nie $60. 5 godzin rozrywki dobrej jakości to odpowiedni czas na taką kwotę. Do CoDów w pełnej cenie się o to nie d(pipi)ją.

Za $15 mam pierwszy sezon D4, który zapewnia jakies 12 godzin zabawy.

Opublikowano

niestety ping, stanałes juz po złej stronie i zaden głupie argumenty nie zmienią faktu ze tak jest.

Opublikowano

Za darmo na dysku 360 jest hexic HD, który oferuję nieliczoną ilość godzin zabawy. To co 10/10?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Adrian Chmielarz zachowaniem przypomina inną prima balerinę. Człowiek wyda raptem grę i już nie wolno jej skrytykować. 

PhilFish1.jpg

Edytowane przez ussr

Opublikowano

ale, ussrany, on jej broni bo ma inne spojrzenie na "dobrą grę".

Opublikowano

Włączyłem tę grę Chmielarza na 30 minut i wyłączyłem. Chu,jnia z grzybnią.

Opublikowano

super walking simulator.

Opublikowano

Nie no jeszcze wciskasz A czasami.

Opublikowano

Chyba jak przejdziesz co najmniej dwa-trzy razy ;)

Opublikowano

Chyba jak przejdziesz co najmniej dwa-trzy razy ;)

calaczek musi być. typowy xbot - męczy się z każdym szrotem dla tych paru punkcików.

Opublikowano

Chmielarz zawsze taki był. Ale brawo za to, że robi coś innego niż wszyscy. Póki co oceny w sieci są dobre.

Opublikowano

Nie no jeszcze wciskasz A czasami.

no super, czyli dokładnie to na czym z grubsza polegały piecowe point & clicki w latach 90'. jeśli zagadki i eksploracja są dobre i nie prowadzą za rękę, taka mechanika przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie.

Opublikowano

Za darmo na dysku 360 jest hexic HD, który oferuję nieliczoną ilość godzin zabawy. To co 10/10?

Celowo napisałem o grze D4, która tak jak Ethan, jest przygodówką skupiającą się na fabule.

Próbuj dalej.

Opublikowano

Radze Wam sluchac pinga, bo przeszedl tyle gier co wszystkie najglosniejsze klapki razem wziete, wiec sie zna.

Xbox ma pinga, ktory jest prawdziwym fanem gamingu, a klapy maja Yetiego i waldka, ktorzy graja tylko w battlefielda. Najs, widac, ktora konsole wybieraja prawdziwi gracze.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Celowo napisałem o grze D4, która tak jak Ethan, jest przygodówką skupiającą się na fabule.

Próbuj dalej.

Przygodowka na 5h, to tam pewnie zagadek nie ma tylko sie chodzi?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Chmielarz zawsze taki był. Ale brawo za to, że robi coś innego niż wszyscy. Póki co oceny w sieci są dobre.

gone homedear esther i masa ich klonów nie zgodziłyby się z tym stwierdzeniem.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Próbuj dalej.

Walking Dead albo Wolf Among Us każdy epizod max 2h i kosztuje conajmniej piec dolarów. The Walking Dead zostało wybrane goty 2012 i co teraz?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A na dniach wychodzi nowy Sherlock Holms. Niedługo po nim jego współtwórcy mają zrobić Call of Cthulhu.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Próbuj dalej.

Walking Dead albo Wolf Among Us każdy epizod max 2h i kosztuje conajmniej piec dolarów. The Walking Dead zostało wybrane goty 2012 i co teraz?

Edycja pudełkowa WD zawiera wszystkie 5 epizodów. Kosztuje 20 dolarów. 2h x 5ep = 10h zabawy. 2$ za godzinkę - powiem teraz, że całkiem nieźle!

Choć gier Telltale nie trawię, są strasznie 'kartonowe', fabularnie nie zachwycają i mają tragiczne animacje.

D4 to właśnie taki WD, tyle że bardzo japoński (nie każdemu to przypasuje), ale dzięki temu człowiek czuje się tak, jak za czasów kiedy japońscy devowie wiedli prym w produkcjach nasączonych fabułą. D4 jest nasiąknięte tym klimatem jak gąbka, z której spijasz każdą kropelkę niczym spragniony wędrowiec na rozpalonej pustyni.

Opublikowano

Wiedziałem, że Drivatary to lipa. Gram se w Horizon 2 (6/10), a tam śmigają niby Drivatary znajomych, którzy nie grali w pełną wersję.

#gdzietachmura

Forza Motorsport 5

Przeprowadziłem "profesjonalny test". Na nowym koncie zagrałem trzy wyścigi w FM5 żeby zsynchronizować drivatara. Jechałem powoli, zygzakiem, obijałem się od ścian itp. Wróciłem do gry w FH2 na swoim koncie i po jakimś czasie ten Drivatar się pojawił w wyścigach. Kończył 9, 8, 8 i za każdym razem był przed Drivatarami Insa i Bansaia. A gdy do niego podjechałem we free roamie, to miał napisane "Highly skilled drivatar".

Taa... to zwykłe AI z nazwą osób, które wcześniej grały w Forze.

Opublikowano

ale nie bedziesz plakal ?

Opublikowano

Nie wazne czym jest drivatar - wazne jak to sie nowoczesnie nazywa

Edytowane przez Niewidoczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.