Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No tak, bo Xbotom wystarczy średnia erkejdówka, kolejny szuterek i pifpaf z laserków do krasnali sprzed 10 lat <3 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No jakbym był Januszem, to pewnie kupował bym next gena dla Halo czy innego Destiny. Bloodborne i MGS V awaits.

Opublikowano

dla samego multi z halo:combat evolved z dedykowanymi serwerami xbone jest wart zakupu

Opublikowano

Zestaw z Halo i Sunsetem nie jest dla Januszy. Sam z chęcią przygarnąłbym takie coś, a jak wiadomo jestem koneserem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dlatego Ci wybaczamy to nagłe przyćmienie gustu :potter:

Opublikowano

Skoro MS nauczył się że ich główny target z lat 2011-2013 to nie wdzięczna su.ka, odmiennych exów nie powinno im zabraknąć do końca generacji. Więc i warto będzie wziąść go za grosze wraz z Halo 1-4 i kilkoma innymi ip (pewnie znowu większości pif pafy i scigałki, no ale jest potencjał).

Opublikowano

Więc i warto będzie wziąść go za grosze wraz z Halo 1-4 i kilkoma innymi ip (pewnie znowu większości pif pafy i scigałki, no ale jest potencjał).

Przecież zapowiedzieli tę grę od Japońców jako ex na X1. Wszyscy mają gdzieś czy co ?

Opublikowano

Skoro MS nauczył się że ich główny target z lat 2011-2013 to nie wdzięczna su.ka, odmiennych exów nie powinno im zabraknąć do końca generacji. Więc i warto będzie wziąść go za grosze wraz z Halo 1-4 i kilkoma innymi ip (pewnie znowu większości pif pafy i scigałki, no ale jest potencjał).

Na casualach przejechało się zarówno Nintendo, jak i MS. Na szczęście wzięli się za gry dla prawdziwych graczy i są efekty.

Opublikowano

Na casualach przejechało się zarówno Nintendo, jak i MS. Na szczęście wzięli się za gry dla prawdziwych graczy i są efekty.

Jeśli mówimy o sytuacji past gen/current gen to jest zupełnie odwrotnie. Wii U zleciało na samo dno, a X1 jak do tej pory sprzedaje się lepiej niż x360 i to mimo wszystkich wtop MS. Np. w pierwszym miesiącu sprzedaży PS4 sprzedało się - biorąc pod uwagę dłuższą obecność na rynku - tylko trochę słabiej.

Można nie lubić Xbona, ale jednak sytuacja sprzedażowa Wii U przypomina najgorsze czasy w branży gier wideo. Xbone jest 100 lat przed nimi. No ale jak się nie ma multiplatform i indyków to wychodzi na to że nowe premiery są co 2 3 miesiące.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Podobno w USA sprzedaż Xone w czerwcu w Gamestop skoczyła powyżej PS4 po wprowadzeniu do sprzedaży wersji bez Kinecta. Zobaczymy co NPD za czerwiec pokaże.

Opublikowano

Bardzo możliwe, dużo ludzi czekało :whistling: , pytanie czy się utrzyma.

To nie było preorderowe szaleństwo, więc są realne szanse, że gdzieś w okolicach PS4 się utrzyma.

Opublikowano

@Mazzeo

Ehe sugerowanie że xboty nie jarały by się tak dużą wyprzedażą jakby miały coś takiego na tym swoim straganie.

Wiesz czemu takich przecen na konsolach nie ma? Bo posiadacze konsol to nie biedowe cebularstwo, co to każdy grosz odkłada na nową kartę graficzną i na nic ich nie stać. Jak czują potrzebę i chęć to potrafią płacić po 30-60$ za grę i to w kilku/kilkunastu milionach sztuk. A rycerz blachy jak zobaczy taką cenę to COOO KOOORWA nie po to wydałem całą pensję na dżiforsa żeby jeszcze za gierki płacić. I dlatego steam organizuje takie wyprzedaże bo wiedzą dobrze, że tytuł w normalnych cenach to idze w 5-10% nakładu jaki się sprzedaje na konsolach. Dopóki gra nie kosztuje tyle co paczka Monster Munchów to nawet nie zerkną.

bit.ly/gs-xbox-one

Wystarczy wejść, wpisać maila i dostanie się kod na 5$ :) uwaga wymaga konta na fejsbuku.

Działa tylko na kontach US więc jak ktoś nie ma takiego regionu w konsoli to niech przestawi sobie.

PS. Jest jakieś ograniczenie tych kodów co do konta Xbox Live?

Nie nie ma #CebulaFTW  :D

Można więcej kodów na konto, mam już 10$ :P

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Poszły już blaszki które graja w indyczki z grafą z PS2 i wymogiem i5 do nich ? xD

Opublikowano

Tekst o Entwined mnie rozmontowal xD

Troche nowego gameplayu z Sunset Overdrive.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ubi doszło do biznesowo logicznego wniosku, że nie dla psa kiełbasa, i żaden moder-cwaniak nie będzie im psuł polityki, która mówi że konsole szlachta, a pc pies przy nodze czekający aż coś skapnie z pańskiego stołu. 

http://rage-quit.pl/news/2014/06/patch-do-watch_dogs-blokuje-mod-graficzny/

Użytkownik GipsyKrlos na forum STEAM poinformował dzisiaj, że patch, o którym pisaliśmy wcześniej poza wprowadzaniem kilku zmian do gry, blokuje możliwość uruchomienia modyfikacji poprawiającej wygląd gry – a konkretniej blokuje możliwość uruchomienia efektów, które były dostępne w grze, ale zostały zablokowane przed premierą. Póki co, nie wiemy do końca dlaczego wersja PC Watch_Dogs została obcięta, a teorii jest wiele. Jedna z nich mówi o tym, że efekty te nie zotały wprowadzone, bo nie były wystarczająco stabilne (przykładowo, w odblokowanej wersji pojawiają się problemy z dynamicznymi cieniami, a głębia ostrości wygląda dobrze, ale przeszkadza w grze). Fakt, że gra została przesunięta o pól roku wydaje się mówić przeciw tej teorii. Inna popularna opinia sugeruje, że Ubisoft nie chciał, żeby wersja PC wyglądała diametralnie lepiej, żeby nie zmniejszać sprzedaży na konsolach. Dwa lata temu dali się poznać z negatywnej strony (przynajmniej dla graczy PC) sugerując, że ponad 90% graczy PC piraci ich gry. Ta teoria wydaje się mieć swoje potwierdzenie w niedawnej informacji o tym, że FarCry 4 będzie hulało na konsolach w jakości odzwierciedlającej ultra na PC – co oczywiście znaczy, że ultra na PC nie będzie zbyt ultra. Kolejną wersją teorii spiskowej jest umowa pomiędzy Ubisfotem a Sony i/lub Microsoftem – również, aby nie sugerować graczom, że wersja PC jest lepsza, a tym samym zwiększać sprzedaż na konsolach. Nie wiemy jaka jest prawda, a Ubisoft nabiera wody w usta (obrazek poniżej), natomiast jedno jest pewne - teraz nie wywiną się od komentarza.

Beka z PC-ta jak zwykle, i jak zwykle odradzamy kupowanie go jako priorytetową platformę do grania ;)

Opublikowano

Zablokowali modyfikacje na PC, żeby konsole nie czuły się ułomne, a ich użytkownicy wyruchani, so sweet.

Opublikowano

Zablokowali modyfikacje na PC, żeby konsole nie czuły się ułomne, a ich użytkownicy wyruchani, so sweet.

Zablokowali modyfikacje, by PC czuły się drugą ligą, a ich użytkownicy ruchani, so sweet.

Opublikowano

Twoja logika tak bardzo twoja.

Opublikowano

Sugerowałem się Twoją, więc Twoja logika to jednocześnie moja? ;)

Opublikowano

Ja w ogóle nie wiem co ta gra robi na pańskim stole, to po pierwsze. Mogłaby zostać konsolowym exclusivem, szkoda czasu na gry Ubisoftu. No i po oficjalnej zapowiedzi GTA V na PC (bo że wyjdzie na komputry to było 100% pewne, chciałem się założyć ale Mendrek wiedział co się święci :)) to już naprawdę, trzeba być januszem baronem gamingu, by w ogóle się interesować tą grą.

Czyste GTA V > W_D z modyfikacjami, a przypominam prawilnie, rasa Panów będzie miała dostęp do modów, które będą wnosić świeżość do GTA V przez kolejne 5 lat.

Opublikowano

Jak PC-towcy moga czuć się ruchani, względem kogo, skoro gra i tak wygląda lepiej niż na twojej atrapie?

Opublikowano
Czyste GTA V > W_D z modyfikacjami, a przypominam prawilnie, rasa Panów będzie miała dostęp do modów, które będą optymalizować przeportowany nieudolnie kod GTA V przez kolejne 5 lat.

Fixed! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.