Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

to mi przypomina jak jechałem specjalnie do kolegi na drugi koniec miasta z karteczką z napisem "xboty do miecza" żeby wam udowodnić, że posiadam silent hill 2 na półce.

No i co sie stalo? Gdzie popelniles blad?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

YETI; plus za całokształ, a zwłaszcza za Portable Ops w kolekcji - bardzo sympatyczna, ale niedoceniana część.

Opublikowano

przestańcie, jest zbyt śmiesznie

Gdzie się podziewałeś tyle czasu? Kisiłeś ogóra?

Opublikowano

ping ile Ty masz tych konsol w domu?

wrzuć jakieś zdjęcie, już sie chyba na tyle znamy

Opublikowano

Sorry, że do wieczora musieliście czekać na obiecane fotki najlepszej serii ever, ale nie wiecie jak trudno w dzisiejszych czasach dostać te gry. Podzwoniłem trochę po kumplach i oto jest, moja kolekcja MGS.

yx1puzeujpmk.jpg

azsghdj8ie66.jpg

Coś dla nintendozboczków

gw6v8c182mcb.jpg

Kilka innych gier leży u wuja.

Wszystkie skarby trzymam w dwóch torbach, to jest jedna z nich. Wiecie, jak laski przychodzą, to trochę siara trzymać tyle gierek.

wh0q4d1le4qo.jpg

Oczywiście te z PS3, X360 i PS4 dumnie stoją na półce, nie mam tyle reklamówek w domu.

Jeden wielki spust. :)

Opublikowano

Czy istnieje gorszy dashboard niż ten w XO? Nie sądzę. Co za gów,no. Bez trollowania, najgorsze UI jakie widziałem na konsolach. Niby ładne, ale człowiek bierze pada do ręki i nie wie o co chodzi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

przestańcie, jest zbyt śmiesznie

Gdzie się podziewałeś tyle czasu? Kisiłeś ogóra?

Znudziło mi się granie a tym bardziej pisanie o grach. Powoli mam już dość tej branży, od ponad roku nie wyszła żadna wyk.urwista gra.  Co sie stało z naszym hobby, gdzie się podziali prawdziwi gracze? Sony nie potrafi zagonić swoich najlepszych devów do pracy, Kaz jeździ po świecie zamiast robić Gran turismo 7, microsoft  kupuje twórców Minecrafa za 2 miliardy $, zamiast porządnych exów dostajemy indie pierd.oly z grafa jak na pegasusie, Watchdogs a następnie Destiny zostaje najlepiej sprzedającym się ip w historii  :confused:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

na piecu masz divinity, a na wii U bayonettę. dwie wyku.rwiste gierki. ale spokojnie na nadkonsolę też przyjdzie czas. the agent, the last guardian, nowa gierka davida cage'a. musimy tylko jeszcze troszeczkę poczekać.

Opublikowano

Przypominam że w tym roku wychodzi interstellaria i hotline miami 2. Choć w sumie jeśli chodzi o Söderströma to bardziej czekam na jego całkiem nową grę, uwielbiam jego niszowe tytuły z poczatkowego okresu twórczości i nie mogę się doczekać jego kolejnego "ip".

Opublikowano

przypominam również o tytułach takich wewnętrznych studiów jak naughty gods, santa monica, media molecule czy guirella games.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

przypominam również o tytułach takich wewnętrznych studiów jak naughty gods, santa monica, media molecule czy guirella games.

Mógłbyś przybliżyć ich twórczość Panie użytkowniku tk___tk? Nigdy o nich słyszałem, a jestem mistrzem gier video.

Opublikowano

Mógłbyś przybliżyć ich twórczość Panie użytkowniku tk___tk? Nigdy o nich słyszałem, a jestem mistrzem gier video.

No właśnie.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

naughty gods to przede wszystkim seria crash bandicoot. biegasz lisem i zbierasz jabłka. jak jeszcze nie miałeś okazji to gorąco polecam ściągnąć sobie za pośrednictwem usługi playstation network. na pewno nie pożałujesz. santa monica to przede wszystkim hohokum - gierka w której latasz plemnikiem po kolorowych planszach. na przyszły rok szykują niezwykle pasjonujący symulator chodzenia - everybody's gone to the rapture. media molecule to przede wszystkim seria little big planet. gierki w których zrobisz sobie każdą gierkę jaką sobie zamarzysz. już niedługo unannounced project od nich. guirella games to chyba nie muszę przedstawiać. to oni stworzyli serię killzone. konsolowe fpsy które mogą spokojnie stawać w szranki z takimi gigantami jak halo czy timesplitters.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jakim lisem? Panie toć to koczkodan, wiem bo czytałem na fejbuku.

Opublikowano

To jest jamraj pasiasty, robisz to specjalnie żeby oczernić naughty gods Teka?

Opublikowano

Ehh, muszę zmienić wreszcie role-play w CW bo już nudzi mi się ten co mam teraz. Raven już chyba 5 razy zmieniał. Niech będzie, że od teraz jestem fanem sony.

Post insidera z neogafa:

My sources have confirmed that xbone fuckin sucks and ps4 is your best choice. fuck m$, let's suck sony's dick

Opublikowano

Post bez linka, poszedł report. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ehh, muszę zmienić wreszcie role-play w CW bo już nudzi mi się ten co mam teraz. Raven już chyba 5 razy zmieniał. Niech będzie, że od teraz jestem fanem sony.

Post insidera z neogafa:

My sources have confirmed that xbone fuckin sucks and ps4 is your best choice. fuck m$, let's suck sony's dick

baw się w co chcesz dzieciaku, ja tylko bronię zdrowego rozsądku i jedynej słusznej konsoli do gier. martwi mnie los osób trzecich które po lekturze tego tematu mogłyby popełnić karygodny błąd jakim jest zakup xbox one albo co gorsza, tfu, wii U. jak później będziecie zmuszeni grać w metal gear solid: phantom pain w 720p, final fantasy XV ze skaczącym frameratem czy watch_dogs bez znakomitego dodatku fabularnego bad blood to wspomnicie moje słowa. nie idźcie tą drogą !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Wreszcie jesteśmy tutaj jak jedna, wielka Sony'owska rodzina :):) Tylko tego Mazzeo fana, tfu, xboxa, tfu trzeba zbanować. ;)))))))))))))))

TYLKO SONY pope.gifpope.gifpope.gif

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Dla mnie spoko.

Opublikowano

Czekam aż teka zacznie publicznie być fanem Atari Jaguara, tylko żeby pokazać jaki to jest inny i alternatywny. \_@.@_/

Opublikowano

Czekam aż teka zacznie publicznie być fanem Atari Jaguara, tylko żeby pokazać jaki to jest inny i alternatywny. \_@.@_/

ale o czym ty do mnie rozmawiasz? nigdy nie miałem atari. jestem z obozu commodore 64. ja tu poważnie o nowej generacji a ty wyjeżdżasz z jakimś retro.

@mate: jutro dam ci plusika za goty emotki z papieżem z backloggery.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Kto chce kupić xboxa

Opublikowano

Ja

Nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.