Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dam tysionc i jusz pszelewam pinionszki.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kto chce kupić xboxa

nie wziąłbym nawet jakbyś dopłacał.

Opublikowano

Czekam aż teka zacznie publicznie być fanem Atari Jaguara, tylko żeby pokazać jaki to jest inny i alternatywny. \_@.@_/

ale o czym ty do mnie rozmawiasz? nigdy nie miałem atari. jestem z obozu commodore 64. ja tu poważnie o nowej generacji a ty wyjeżdżasz z jakimś retro.

Po prostu mam z Tobą problem. Zrozumiano?

Opublikowano

Ja z kolei bym wziął chętnie ale po moim trupie!!1

Opublikowano

Czekam aż teka zacznie publicznie być fanem Atari Jaguara, tylko żeby pokazać jaki to jest inny i alternatywny. \_@.@_/

ale o czym ty do mnie rozmawiasz? nigdy nie miałem atari. jestem z obozu commodore 64. ja tu poważnie o nowej generacji a ty wyjeżdżasz z jakimś retro.

nie wiedziałem, że od fanów playstation bije taka zawiść. najpierw mantis nie chce grać ze mną w no man's sky, a teraz ty. mam nadzieje, że chociaż z eyesea (przepraszam jeśli przekręciłem twój nick drogi kologo) sobie w destiny pogram bo będę potrzebował sześciu osób do raidu. chociaż w sumie miliony będą w to zawzięcie młócić jeszcze przez lata więc nie powinno być problemu ze znalezieniem chętnych.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dam tysionc i jusz pszelewam pinionszki.

Ok, czekam. Może być Crystal? Dorzucę gratis Midtown Madness 3.

Opublikowano
Dorzucę gratis Midtown Madness 3.

microsoft ma taką zaje.bistą markę znaną jeszcze ze złotych czasów games for windows w tylnej kieszeni a nic z tym nie robi. no tak, lepiej kupić minecrafa za 2 miliardy :(. nic dziwnego, że ludzie opuszczają ten tonący statek.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

nie wiedziałem, że od fanów playstation bije taka zawiść. najpierw mantis nie chce grać ze mną w no man's sky, a teraz ty. mam nadzieje, że chociaż z eyesea (przepraszam jeśli przekręciłem twój nick drogi kologo) sobie w destiny pogram bo będę potrzebował sześciu osób do raidu. chociaż w sumie miliony będą w to zawzięcie młócić jeszcze przez lata więc nie powinno być problemu ze znalezieniem chętnych.
Z tobą co najwyżej mogę pograć w zgadywanie, jak bardzo gardzę teķą.

Up@ midtown madness 3, wciaz najlepsze ip microsoftu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro ma nick w kursywie na liście "Użytkownicy przeglądający ten temat: 13" :O

Opublikowano

jak bardzo gardze teką

w tej gierce akurat jestem mistrzem więc nie miałbyś żadnych szans :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jeszcze będzie sobie psychologiczne gierki ze mną pogrywał. Boże, zagrzmij.

Opublikowano

w ogóle sprawdziłem sobie na google imydź jak wygląda jamraj pasiasty:

240px-Taxidermied_Bandicoot.jpg

ale słodki szczurek <3. a co jest maskotką microsoftu?

master_chief_costume_helmet_2.jpg

niestety - te dwie firmy dzieli przepaść.

Opublikowano

No Figaro ale plazmę masz w drugim pokoju, w swoim masz crt. Nie raz tak pisałeś. Mam jakeś dziwne przeczucie,że ten drugi pokój to salon gdzie władzę nr 1 nad pilotem mają twoi rodzice, a na święta pozwalają podłączyć Wii abyś w kapciuszach przy choince mógł pograć w Mario. No bo po co szukasz nowego led tv, jak ta plazma tak dobra?

Balon niszczy tęczowego lewaka ! Bombaprawdy CW8!

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Zabijcie mnie.

Dostałem właśnie raka bo przeczytałem bloga jakiegoś typka na poly, który twierdzi, że gry powinny być krótsze (godzina max) bo on ma szkole i czasu na granie nie ma.

Mam ochotę sobie oczy wydlubac.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

smiej sie dalej, wyjdzie kolekcja szefa kuchni to sprzed sie miliard xbonow.

Tylko xbox.

Opublikowano

smiej sie dalej, wyjdzie kolekcja szefa kuchni to sprzed sie miliard xbonow.

Tylko xbox.

śmiej się, wystarczy, że Sony zapowie nowego Crasha od ND albo remaster oryginalnej trylogii i sprzeda się miliard PS4.

Tylko Sony (i Nintendo)

Opublikowano

DRIVECLUB20141001005919.gif

10692237-1530400700540563-2046980667-n.g

141001005919.gif

stormcloudsvmkj7.gif

h8NCa.gif

Opublikowano

Ale nie zapowie.

Cicho, próbuję ratować marną sytuację Sony.

Opublikowano

Ktoś bierze kierownicę pod DC czy jedziecie na DS4?

Opublikowano

Na tym gifie w tunelu martwi pojawiajacy sie zegar doslownie po sekundzie jazdy przy scianie :(

Opublikowano

to w chwili obecnej obsluguje chyba 2 kierownice i kazda ponad tysiaka kosztuje, sony dalo ciala ze wsparciem starych modeli kierownic - trzeba czekac az laskawie w sofcie zwieksza wsparcie, wtedy evolution studio obiecalo, ze zaraz wyda latke

btw i tak nie rozumiem po co kierownica do gry, ktora nie jest simem i ponoc w graniu bardzo modelem jazdy przypomina serie pgr

Opublikowano

No w sumie wywalać teraz 10 baniek specjalnie na kierownicę to trochę dużo. Aż dziwne, że gierka nie wspiera wcześniejszych wersji kółek.

Opublikowano

nie gierka, a konsola, tworcy DC nie maja tu nic do gadania, to sony winne

Opublikowano

Widocznie nie śpieszyło im się skoro dopiero teraz wychodzi pierwsza mocna ścigałka only for PS4. To i tak nie symulator ale z kierownicą przecież zawsze wychodzą lepsze wrażenia z zabawy.

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.