Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsze X360 (takie jak moje) mają dodatkowo dwa stadia głośności - stadium gier odpalonych z HDD (w trakcie gry konsoli nie słychać) i F16 mode = gra odpalona z DVD ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale pisanie ze Ps4 jest tak glosne jak pierwsze X360 chyba wieje chu.jem.

Wieje ;) W tej generacji najcichszy jest xbone,potem ps4,a wii u wypada najgłośniej.

Głośniejszej konsoli od pierwszych 360 to chyba nie ma.(pipi)e odkurzacze.

Ostał mi się jeden taki, z 2006 roku. Dwa razy na wyjazdach gwarancyjnych. Musiałem kupić slimkę, bo jak sukinsyna w biurze odpaliłem, to ludzie z drugiego pokoju pytali czy klimatyzację włączyłem.

Z kolei jak odpalałem w mieszkaniu, to sąsiedzi tłukli mi po rurach od kaloryfera.

Opublikowano

Pierwsze X360 (takie jak moje) mają dodatkowo dwa stadia głośności - stadium gier odpalonych z HDD (w trakcie gry konsoli nie słychać) i F16 mode = gra odpalona z DVD ;)

Dobrze, że wprowadzili możliwość zrzucania gier na dysk bo wycie 360tki było okrutne. PS4 natomiast wyje w zależności od tego jaką grę się odpala. Konsola wyje przy Killzonie, Tomb Raiderze, Infamous czy TLoU, ale przy Metro Redux, ACIV, Knacku jest cicha.

Opublikowano

No ale premierowa PS4 jest strasznie głośna

Khe? Moja chodzi cichutko, śmiało mogę ja porównać z pracą ps3 slim, a może jest nawet i cichsza. Po dłuższym graniu słychać tylko głośniejszą prace, gdzie po kilku minutach wszystko wraca do normy.

Opublikowano

PS4 jest głośniejsze od Xbona. W nowej konsolce Sony daje po uszach głównie źle umiejscowiony napęd który dostaje dziwnych drgań. 

Opublikowano

Moja PS3 slim była cichutka. Prawie wcale jej nie było słychać. PS4 jest okrutnym wyjcem w porównaniu do niej. Na początku jest ok, ale po 10 minutach już hałasuje i przeszkadza (w zależności od gry).

Opublikowano

A jak udowodnie to co ?

Nie udowodnisz bo to bzudy. Mam ps4 i miałem dwa rozne egzemplarze pierwszego modelu X360, i wszystkie byly nieporownywalnie glosniejsze od PS4.

PS4 chodzi glosniej u mnie jak zrzuca gry na dysk, potem cisza. Z tlou tak miałem.

Opublikowano
W tej generacji najcichszy jest xbone,potem ps4,a wii u wypada najgłośniej.

Bomba prawdy ONE najcichsza konsola na rynku !

Opublikowano

PS4 natomiast wyje w zależności od tego jaką grę się odpala. Konsola wyje przy Killzonie, Tomb Raiderze, Infamous czy TLoU, ale przy Metro Redux, ACIV, Knacku jest cicha.

chyba faktycznie duzo zalezy od sztuki i w ogole wentylacji wokol konsoli - ja mam dwie gry na plycie - second son i ac4 i obie chodza tak samo - slychac ze w czasie gry wentylatory wchodza na wyzsze obroty, konsola robi sie letnia od gory na partiach nie blyszczacych ale po wroceniu do dasha po chwili znowu jest praktycznie bezszelestna i chlodna.

nawet odpalone z dysku resogun czy oddwolrd na moje oko rozruszaja moja konsole na poziom porownywalny z grami na plycie - trzeb atez pamietac, ze troche szumu robi tez sama obracaja sie plyta

Opublikowano

Najcichsza bo nie wlaczana z braku gier.

Opublikowano

PS4 jest głośniejsze od Xbona. W nowej konsolce Sony daje po uszach głównie źle umiejscowiony napęd który dostaje dziwnych drgań. 

tu sie zgodze - bluray w ps3 chodzil bardziej kulturalnie wg mnie

Opublikowano

Dobrze, że wprowadzili możliwość zrzucania gier na dysk bo wycie 360tki było okrutne. PS4 natomiast wyje w zależności od tego jaką grę się odpala. Konsola wyje przy Killzonie, Tomb Raiderze, Infamous czy TLoU, ale przy Metro Redux, ACIV, Knacku jest cicha.

U mnie wyje przy Metro Redux a przy TLoU cisza, konsola nie jest premierowa, jest po rewizji, watch dogs bundle :). Szumi jakby odrzutowiec startowal.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ostatnio porównywałem sobie obie konsole i powiem Wam że Xbox jest wykonany staranniej a same materiały wyglądają na solidniejsze.
Szkoda że dopiero teraz Sony dopłaca tego symbolicznego dolara żeby dostać lepszej jakości gumę i plastik bo pierwsze modele wyglądały jak chińskie zabawki. 

Opublikowano

Kumpel przezucil juz chyba z 8 PS4ek i pierwsze egzemplarze chodza po prostu roznie. Jedne sa glosniejsze, inne cichsze, zdarzylo sie, ze sam plastkik na napedzie jest zle dokrecony itp.

Opublikowano

najcichsza bo przy 720p co tam może się spocić?

Opublikowano

U mnie PS4 cichutka, startuje dosyć głośno - trwa to może z 15 sekund a potem nic nie słychać. Oczywiście jedyna i prawilna biała wersje z rewizji 4C( 4X CISZEJ).

Opublikowano

sa nawet przypadki, ze ona jest tak zle zlozona, ze polozenie jej powoduje staly nacisk na guzik eject i konsola w czasie gry potrafi sama z siebie wypluc plytke :D

Opublikowano

sa nawet przypadki, ze ona jest tak zle zlozona, ze polozenie jej powoduje staly nacisk na guzik eject i konsola w czasie gry potrafi sama z siebie wypluc plytke :D

dywersja xbockich studentów z foxconnu

Opublikowano

Nic dziwnego, że źle leży - ma trzy nóżki:

rIUV0BH.jpg

Opublikowano

A jak udowodnie to co ?

Nie udowodnisz bo to bzudy. Mam ps4 i miałem dwa rozne egzemplarze pierwszego modelu X360, i wszystkie byly nieporownywalnie glosniejsze od PS4.

PS4 chodzi glosniej u mnie jak zrzuca gry na dysk, potem cisza. Z tlou tak miałem.

Nagram wieczorem to wycie. Mam PS4 i miałem 3 rózne 360tki (uprzedzając, żadna nie padła). PS4 jest cichsze tylko od modelu z 2005 roku. 

Opublikowano

Ja tam cisną w 1080p (destiny, horizon 2)

Opublikowano

Ja tam cisną w 1080p (destiny, horizon 2)

super gry z xboxa 360 to wiesz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.