Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To tylko pokazuje, że wszystko zależy na jaki model się trafi. Ja też zaraz mogę nagrać jak chodzi moja PS4, a chodzi o wile ciszej niż modele na tych filmikach, ale szanuje się markę.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To tylko pokazuje, że wszystko zależy na jaki model się trafi. 

Ty popatrz, to zupełnie jak z Xone i jego brzęczeniem. SZOK!!

Pomijając, że brzęczenie Xone zniknie za jakieś 2 tygodnie razem z nową aktualizacją.

Opublikowano

Nom ale w przypadku Xbona to same chrabąszcze nie ? Oj klapy.

Opublikowano

Pomijając, że brzęczenie Xone zniknie za jakieś 2 tygodnie razem z nową aktualizacją.

tylko ze problem z glosnym ps4 ma w polsce mniej osob niz z chrabaszczem, z ktorym problem ma praktycznie kazdy kto kupil konsole z polskiej dystrybucji - z uporaniem sie z tym problemem z nowa aktualizacja tez radzilby sie wstrzymac az ona faktycznie wyjdzie, sam dobrze wiesz, ze w necie rozne glupoty pisza

Opublikowano

Patrząć na te 50 sztuk sprzedanych w naszym kraju i czytając fora, to 3/4 to chrabąszcze.

Opublikowano

auta w infamous lepiej wymodelowane niz w niejednej grze wyscigowej?

infamousfirstlight_2053ju3.jpg

Opublikowano

nie 3/4 tylko 2/4 czyli 5 osób xD mowa o forum Pe.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

tylko ze problem z glosnym ps4 ma w polsce mniej osob niz z chrabaszczem, z ktorym problem ma praktycznie kazdy kto kupil konsole z polskiej dystrybucji - z uporaniem sie z tym problemem z nowa aktualizacja tez radzilby sie wstrzymac az ona faktycznie wyjdzie, sam dobrze wiesz, ze w necie rozne glupoty pisza

Na gaffie posiadacze Xone pisali, że po updacie brzęczenie zniknęło, na forum Xone gdzie zgłaszali usterkę podobno też, więc...

Opublikowano

Mam pytanko, jak to jest z polskim wydaniem Second Son? Jest tam mix pl+ang?

Opublikowano

Nie wiem, ale nie kupuj tego. Dostaniesz raka.

Opublikowano

jest - gram angielski dub, polskie napisy

Opublikowano

Tak, sa napisy i sciezka po angielsku/polsku.

Guernici nie sluchaj, chlopaczek sie nie zna.

Opublikowano

Nie wiem, ale nie kupuj tego. Dostaniesz raka.

Ale, ale ja lubię tę serię. :(

Opublikowano

Nie (pipi)ales ostatnio na assassins creed ze nuda i ze powtarzalne?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

No bo AC to nuda i powtarzanie albo jak kto woli ci.pa i chvj, ale przy Infamous 1 i 2 spędziłem bardzo miłe godziny czyszcząc mapę z misji, a w 2 nawet zebrałem wszystkie odłamki!

Opublikowano

Różnica jest taka, że w Infamousie przyjemnie się porusza po lokacjach a w Asassynach nie.

Opublikowano

Dla mnie jedynka ac i infamous to jeden pies, obie tak samo powtarzalne, ciagle te same subquesty. Dwojka byla lepsza, ale tak samo bylo z ac.

No ale wiadomo, gusta, sa nawet tacy co wielbia Uncharted, a ja mimo ze szanuje Sony to nie moge tej serii pochwalic.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

AC4 dwa poprzednie infameusy wciąga nosem i wysrywa dupą -_-, ale to taki mały szczegół. 

Opublikowano

Na pewno nie w kwestii misji i poruszania się postacią Soul.

Opublikowano

AC4 gniecie second son klimatem, rozbudowaniem, iloscia subquestow, zadan pobocznych i ich zroznicowania, fabula, bohaterem itp ale ma jeden wielki dramatyczny minus - sterowanie - bieg,skoki,akrobacje,wspinanie wcisniete pod jeden guzik R2 - kto na to wpadl powinien dozywotnie miec zakaz pracy w branzy. Chcemy isc ulica, jestemy blisko muru - bohater zaczyna sie automatycznie na niego wspinac itp. Infamous pod tym wzgldem jest wzorcowo wykonany - biega sie fajnie, wspina fajnie i parkour w miescie sprawia przyjemnosc nie frustracje choc calosciowo dalej uwazam, ze second son to wydmuszka z mega zmarnowanym potencjalem i super grafa

Opublikowano

Sterowanie w ac s(pipi)one bylo od poczatku, najgorzej mi sie gralo w ac3, jak ac4 jest jeszcze gorzej to masakra.

black flag kupilem tylko dla statkow ;/

Opublikowano

No właśnie od AC3 seria ma zaimplementowany ten chvjowy system o którym pisze Ficuś. Jak mnie to w(pipi)wiało.

Opublikowano

Dla mnie jedynka ac i infamous to jeden pies, obie tak samo powtarzalne, ciagle te same subquesty. Dwojka byla lepsza, ale tak samo bylo z ac.

No ale wiadomo, gusta, sa nawet tacy co wielbia Uncharted, a ja mimo ze szanuje Sony to nie moge tej serii pochwalic.

Również szanuje sony, ale infamous i uncharted też mi się nie podobają, ale to tylko kropla w morzu dostępnych ekskluzywnych gier na ich konsole. AC IV to straszne gó.wno, ale każualom się podoba bo ładne widoczki.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No właśnie od AC3 seria ma zaimplementowany ten chvjowy system o którym pisze Ficuś. Jak mnie to w(pipi)wiało.

w ac3 jeszcze mnie w(pipi)ialo ze wystarczylo potracic straznika i przez pol miasta bylo trzeba (pipi)c, postacia ktora nie robi tego co chcesz. Trylogia Ezio to bylo najlepsze co spotkala serie i gralo mi sie w to z przyjemnoscia, nie wstydze sie tego napisac.
Opublikowano

AC4 gniecie second son klimatem, rozbudowaniem, iloscia subquestow, zadan pobocznych i ich zroznicowania, fabula, bohaterem itp ale ma jeden wielki dramatyczny minus - sterowanie - bieg,skoki,akrobacje,wspinanie wcisniete pod jeden guzik R2 - kto na to wpadl powinien dozywotnie miec zakaz pracy w branzy. Chcemy isc ulica, jestemy blisko muru - bohater zaczyna sie automatycznie na niego wspinac itp. Infamous pod tym wzgldem jest wzorcowo wykonany - biega sie fajnie, wspina fajnie i parkour w miescie sprawia przyjemnosc nie frustracje choc calosciowo dalej uwazam, ze second son to wydmuszka z mega zmarnowanym potencjalem i super grafa

Ale sterowanie w tej serii jest zje.bane od samego początku, była fajna recka Eda Peduzziego na YT, ale usunął w ktorej punktował idiotyczność systemu jaki ubisoft stworzył. Prawdziwy rak branży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.