Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

gralem tylko w jedynke i dwojke i tam przynajmniej byl guzik skok z tego co pamietam, a nie to co tutaj gdzie z automatu bohater wspina sie na wszystko co go otacza jesli znajdzie sie w jego otoczeniu

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

autoskoku*.

w zyciu nie kupie AC, CHYBA ZE:

- japonski setting

- system wspinaczki ulegnie zmianie, bedzie normalny skok, grab i pasek staminy.

jesli nie, to seria moze umrzec. plakac nie bede, jedynie level designerow bedzie mi szkoda, ale pewnie znajda sobie lepsza robote.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

gralem tylko w jedynke i dwojke i tam przynajmniej byl guzik skok z tego co pamietam, a nie to co tutaj gdzie z automatu bohater wspina sie na wszystko co go otacza jesli znajdzie sie w jego otoczeniu

jednak jest ta recka, jedyna rzecz, która jest dobra w serii AC to muzyka Jespera Kyda (której już dawno nie komponuje dla ubi) reszta to damski ch.uj

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

autoskoku*.

w zyciu nie kupie AC, CHYBA ZE:

- japonski setting

- system wspinaczki ulegnie zmianie, bedzie normalny skok, grab i pasek staminy.

jesli nie, to seria moze umrzec. plakac nie bede, jedynie level designerow bedzie mi szkoda, ale pewnie znajda sobie lepsza robote.

w season passie do unity masz pekin ! oczywiście jedyną platformą na jakiej warto zagrać w tą grę jest playstation 4 bo tam gierka będzie wyglądać prawdziwie next-genowo.

Opublikowano

co, no ty chyba se zartujesz O_O co za smiecie! mam nadzieje ze to jakis przedsmak, bo jak nie to im bude wysadze.

Opublikowano

Mam pytanko, jak to jest z polskim wydaniem Second Son? Jest tam mix pl+ang?

gra chyba dostosowuje się do ustawień języka w konsoli, bo za cholerę nie mogę odszukać w opcjach ustawienia sobie napisów PL i dźwięku ENG

Opublikowano

jednak jest ta recka, jedyna rzecz, która jest dobra w serii AC to muzyka Jespera Kyda (której już dawno nie komponuje dla ubi) reszta to damski ch.uj

Akurat AC 2 to była naprawde kozak gierka jak na tamte czasy. I przyznaje sie ze napewno top 5 tamtej generacji wg mnie. No o dalszych czesciach lepiej juz nie wspominac to fakt. Choc Black Flag tez był spoko.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

co, no ty chyba se zartujesz O_O co za smiecie! mam nadzieje ze to jakis przedsmak, bo jak nie to im bude wysadze.

"Then there's Assassin's Creed Chronicles: China, which is a brand new downloadable game for Season Pass holders. Apparently spawned from a single sketch of 16th century China, this soon became something bigger. You play as Shao Jun, and traverse a 2.5D world inspired by traditional brush paintings."

Klon Temple Run na komórkwi xd.gif

Opublikowano

gra chyba dostosowuje się do ustawień języka w konsoli, bo za cholerę nie mogę odszukać w opcjach ustawienia sobie napisów PL i dźwięku ENG

w opcjach masz - cos trzeba odznaczyc - wylacz sciezke audio zlokalizowana czy jakos tak, jak bede w domu to dokladnie napisze

Opublikowano

w opcjach masz - cos trzeba odznaczyc - wylacz sciezke audio zlokalizowana czy jakos tak, jak bede w domu to dokladnie napisze

Potwierdzam. Jedno playthru robiłem z dubbingiem, drugie z oryginalnymi VO. Gra z polskiej dystrybucji.

Opublikowano

http://uk.ign.com/articles/2014/09/22/assassins-creed-unity-dlc-includes-new-story-in-china

ubi <3

ufff kamien spadl mi z serca - ten chinski dlc to przeciez jakis zart. do tego z dupaką. boze, co oni wpie.rdalaja na sniadanie ze takie slabe pomysly maja.  jesli natomiast wyjdzie jakis japonski AC w 3D, i beda mieli te gowniane kolorowe szaty, to bedzie to ostateczny dowod, ze Ubisoft wie, jak spie.rdolic kazdy pomysl.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Za jaranie się AC, obojętnie którą częścią powinny być bany.

nie wiem o co ci chodzi. niektórzy lubią po ciężkim dniu rozłożyć się na kanapie i przeżyć magiczną przygodę wcielając się w pirata albo średniowiecznego zabójcę wciskając głównie R2. wracaj dalej do swoich alternatywnych gierek zrobionych przez 2 osoby w garażu i daj normalnym ludziom żyć w spokoju.

Opublikowano

No, ja jak się rozłożę na kanapie, to od razu zasypiam, więc tego R2 za długo bym nie wciskał Co, nie zmienia faktu, że bany powinny być i to surowe.

Opublikowano

to wymień mi swoje ulubione gierki mistrzu jak masz czelność krytykować asasyny i jeszcze wnioskować o bany dla ich fanów.

Opublikowano

ta gra to nie jest nawet grafika.

Opublikowano

27tys sztuk Fatal Frame poszlo w premierowym tygodniu w KKW :(

Opublikowano

ahahahha, sprawdziłem z ciekawości co to:

1269147584.jpg

tak jak można się było spodziewać. grafika jak z komórek, gierka pewnie robiona przez trzech brodatych typów w piwnicy.

Opublikowano

new low - minusuje te same posty co iras. w co ja się wpakowałem? :confused:

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jak co druga osoba trolluje to juz nie jest zabawne :(

Opublikowano

new low - minusuje te same posty co iras. w co ja się wpakowałem? :confused:

Być w tej samej grupie co iras to grzej niż mieć raka. :/

Opublikowano

Jak co druga osoba trolluje to juz nie jest zabawne :(

możesz sobie coś tam konfabulować o trollowaniu, ale mi serio ten post otworzył oczy:

Masz ultra jarające mnie Bloodborne, fajny klimatycznie The Order, Wiedźmina w 1080p (chyba), Evolve, Arkham Night, Let it Die od Sudy51, Mad Maxa, No Man's Sky, Not a Hero od twórców OlliOlli, Persone 5, Rime, TitanSouls, Hotline Miami 2 (chociaż to będzie w 2014, ale ch.uj), Volume, UntilDawn i Uncharted 4. Dla mnie to jest KO dla bonera bo 6 Forza mnie już średnio jara, Halo 5 po kolekcji szefa kuchni to też nie będzie grzać, Fable wygląda jak crap, QB jest ok, ale nie przekonało mnie po pokazie, Screamride i Scalebound to nie wiadomo co z tego wyjdzie. TR poprzedni to słabizna.

no jak z czymś takim w ogóle dyskutować?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.