Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Deliberowanie o niewysublimowanych konfabulacjach :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dokładniej to z tym Evolve, Batmanem i Mad Maxem to gwoli scisłosci chodzi o lepszą jakość, ja po prostu nie chce mieć konsole nowej generacji, która ma takie same gierki co na ps4, ale rozdziałkę z past genów. Nie i ch.uj, pier.dole taką firmę.

w ogóle czajcie co boner dostaje w tym miechu gwg

kontra to

DRIVECLUB4.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD z czym do ludzi

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no ja doskonale wiem co miałeś na myśli bartezoo i takie argumenty do mnie przemawiają. ms przyzwyczaił nas do jakości, ale jak teraz wypuścili takiego technologiczneog bubla to sory, ale ja zmieniam obóz. nie chcę grać w gierki bez trawy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no ja doskonale wiem co miałeś na myśli bartezoo i takie argumenty do mnie przemawiają. ms przyzwyczaił nas do jakości, ale jak teraz wypuścili takiego technologiczneog bubla to sory, ale ja zmieniam obóz. nie chcę grać w gierki bez trawy.

dokładnie tyle lat beki z 640p i 20fpsów GTA IV żeby teraz być na tej samej pozycji? Oj nie, klapersy przynajmniej ładne eksy mieli a na bonerze SO w 900p i 30 fpsów smiech na sali.

Opublikowano

Dokładniej to z tym Evolve, Batmanem i Mad Maxem to gwoli scisłosci chodzi o lepszą jakość, ja po prostu nie chce mieć konsole nowej generacji, która ma takie same gierki co na ps4, ale rozdziałkę z past genów. Nie i ch.uj, pier.dole taką firmę.w ogóle czajcie co boner dostaje w tym miechu gwghttp://youtu.be/lycT_P-AJ1Akontra to DRIVECLUB4.jpgXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD z czym do ludzi

Ale porażka. To już jawne plucie w twarz. A, ja głupi się Meat boyem jarałem, zamiast delektować się geniuszem Psiaków z Sony.

Opublikowano

Zwracam honor, nowy dashboard nie jest jednak taki zły. Po prostu nawigowanie nim w stanie po użyciu alkoholu jest złym pomysłem.

Opublikowano

Jestem bardzo zawiedziony apka Skype i funkcja Snap. Ostatnio chcialem porozmawiac z mama, wlaczylem Skypa w snapie podczas siekania TitanFalla. Matula zauwarzyla ze jakos dziwie wygladam, czerwone, wylupiaste oczy, headset na glowie i co chwile "k*rwa ty (pipi)u za(pipi)any jak Ciebie znajde w realu to juz nie bedziesz taki kozak s(pipi)ysynie, cheaterze, kamperze". Po czym rozmowa na Skype sie urwala i teraz juz nie dostaje zadnych przelewow od rodzicow na koks i dziffki :(

Na PS4 nie ma takich problemow bo nie ma Snapa, nie ma Skype i nie ma TitanFalla.

Wniosek jest prosty - Tylko Playstation.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wchodze do tematu o Driveclubie i autentycznie zbiera mi sie na rzyg.

Kazdy post o jakis buildach (jakby to ku*wa pcowa gierka z kickstarera byla), o grafice i gifach, no litosci, jakbym na PC laba wszedl, brakuje jeszcze tylko "jakiego masz riga ?". Ani slowa o grze, zawartosci (hehe) tylko grafika, build, gif i tak w kolo macieju.

O grze dowiedzialem sie tyle ze na gamersydzie beda filmiki z grafika, gif X jest z 3ego filmiku, oraz ze jakis typ na neogafie gra CHYBA w bete build a nie final build, super. A no i bylbym zapomnial: MILJON DŻEFFF !!

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A jak mówiłem, że nowe konsole będą jak pecety, to nikt nie wierzył... 8)

Opublikowano

A jak mówiłem, że nowe konsole będą jak pecety, to nikt nie wierzył... 8)

To nie nowe konsole są jak piecety, tylko klapki są jak blacharze  :sweat:

Opublikowano

Ja myślałem że nintendo cholera jasna :/

Opublikowano

Ja myślałem że nintendo cholera jasna :confused:

HELOOOŁŁŁ!!! Na WiiU wchodzi update, że możesz sobie FOLDERY robić!! ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Sorry boty, prasa przemówiła:

y5n8ZE.gif

nie powinni tego dawać do trailera

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ja myślałem że nintendo cholera jasna :confused:

HELOOOŁŁŁ!!! Na WiiU wchodzi update, że możesz sobie FOLDERY robić!! ;)

zły wpływ ms, najpierw zaraziło się sony, teraz nintendo. :<

Opublikowano

Sorry boty, prasa przemówiła:

y5n8ZE.gif

nie powinni tego dawać do trailera

Oj odbije im się to czkawką po wyjściu wszystkich recenzji :)

Opublikowano

są w ogóle jakieś relacje o jakości gameplayu, modelu jazdy, ai? wiem że w obliczu miljona drzef to kompletnie nie ważne, ale jestem ciekaw.

Opublikowano

niebieski i zielony samochód, chyba przesadzili troche z tym Forza killer :)

trzeba poczekać na jakieś recenzje

Opublikowano

Przesadzili to mało powiedziane :P Do miana Forza killera potrzeba czegoś więcej niż tylko lepszej grafiki i zdecydowanie parę ton więcej contentu niż jest w DC :)

Pomijam już, że cytowaniem tego fragmentu sami stwierdzają, że Forza > GT XD No bo jak znaleźli Forza killera, to GT musiało stać poniżej Forzy, taki PR'owy auto diss.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Paweł, nowe konsole nie licząc bonera, który jest prawdziwą ostoją konsolowego gamingu.

Może i ma Windowsa 8 na pokładzie, ale i tak go kocham.

Dopiero wczoraj odpaliłem PS4, pierwszy raz od dwóch tygodni. Tylko po to, żeby pobrać Pier Solar, bo na łoniewskiego jeszcze nie ma :(.

Opublikowano

0.jpg

ps4 dostaje dwie wyborne produkcje jak dust oraz spelunky, nic tylko zazdroscić jeśli to prawda a do tego driveclub  :woot: wyborny miesiąc, chciałbym już mieć ps4

Opublikowano

Uwaga, nadlatuje Forza Killer:

DriveClub--5-claves.gif

XDDDDDD

Opublikowano

dust: the elysian tail o_O. piękna gierka. i do tego za darmo !

Opublikowano

Tym trolowaniem niektórych zygac juz sie chce:/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.