Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No fajna gierka dla dzieci.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czuje ducha PGR w tym DriveClubie, do tego ta grafika  :woot:

Opublikowano

Burnouta w takiej grafie bym ukochał mocno, te autka aż się proszą o siarczyste takedowny.

Mogliby zrobić taką czystą arcadeową petardę jak trójeczka/czwóreczka. Paradise meh.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Tym trolowaniem niektórych zygac juz sie chce:/

rzygać to się chcę do tego twojego różowe avatara.

Opublikowano

W lutym combo driveclub i bloodborne, pozniej the order z wiedzminem, bedzie grane.

Opublikowano

Przesadzili to mało powiedziane :P Do miana Forza killera potrzeba czegoś więcej niż tylko lepszej grafiki i zdecydowanie parę ton więcej contentu niż jest w DC :)

Pomijam już, że cytowaniem tego fragmentu sami stwierdzają, że Forza > GT XD No bo jak znaleźli Forza killera, to GT musiało stać poniżej Forzy, taki PR'owy auto diss.

mi nie chodzi o to która gra jest lepsza bo to oczywiste :D

ale troche to nie gentelmeńskie kopać

Opublikowano

Dlatego pisałem, że im ta głupota czkawką się odbije.

Opublikowano

yeap, możesz mieć racje

Opublikowano

Don, wiem, ze w to ciezko uwierzyć, ale jemu chodzilo o to, ze to driveklap jest lepszy...

Edit huh, moze jednak nie

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Przesadzili to mało powiedziane :P Do miana Forza killera potrzeba czegoś więcej niż tylko lepszej grafiki i zdecydowanie parę ton więcej contentu niż jest w DC :)

Pomijam już, że cytowaniem tego fragmentu sami stwierdzają, że Forza > GT XD No bo jak znaleźli Forza killera, to GT musiało stać poniżej Forzy, taki PR'owy auto diss.

Nie to poprostu oznaczało ze DC zepchnie z 2go miejsca Forze , bo GT jest niezagrożone

Opublikowano

Wiadomo, nie ma co porownywac nextgenowej gry z jakims crossgenem.

Opublikowano

aktualnie gram w gran turismo na playstation żeby się przygotować na premierę gran turismo 7 prologue na ps4 i podoba mi się bardziej niż forza. zresztą gdzie była forza jak na playstation królowało gran turismo? no nie było forzy. co prawda mam problemy ze zrobieniem prawa jazdy kategorii A, ale zanim wyjdzie gran turismo 7 prologue to już ogarnę temat.

Opublikowano

0.jpg

ps4 dostaje dwie wyborne produkcje jak dust oraz spelunky, nic tylko zazdroscić jeśli to prawda a do tego driveclub  :woot: wyborny miesiąc, chciałbym już mieć ps4

To juz oficjalnie?

Opublikowano

aktualnie gram w gran turismo na playstation żeby się przygotować na premierę gran turismo 7 prologue na ps4 i podoba mi się bardziej niż forza. zresztą gdzie była forza jak na playstation królowało gran turismo? no nie było forzy. co prawda mam problemy ze zrobieniem prawa jazdy kategorii A, ale zanim wyjdzie gran turismo 7 prologue to już ogarnę temat.

Wez sie za dwojke, najlepsze wyscigi z szaraka.

Opublikowano

Wez sie za dwojke, najlepsze wyscigi z szaraka.

wolę zaczynać od początku i sukcesywnie piąć się w górę kiedy poznaję nową serię gierek, ale dzięki za rekomendacje. wiedziałem, że pomimo kilku przykładów pozwalających sądzić inaczej można jednak liczyć na życzliwość od fanów playstation

Opublikowano

0.jpg

ps4 dostaje dwie wyborne produkcje jak dust oraz spelunky, nic tylko zazdroscić jeśli to prawda a do tego driveclub :woot: wyborny miesiąc, chciałbym już mieć ps4

To juz oficjalnie?

Nie.

Opublikowano

Tak oficjalne.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

A ja się śmiałem że na xboxie dają 4 letnie bc2 xD

Opublikowano

Dust! Piękna sprawa, czaiłem się dla tej gierki na X360, ale skoro na PS4 ogram sobie w 1080p/60fps, to nie ma gadki. I to za friko! SONY PANY!

Opublikowano

No trochę beka.

Opublikowano

Kolejny gwozdz do trumny Xszrota.

Opublikowano

No to tylko D&D. Ale to dobrze, nadrobie backlog. Swoja droga z batmanem przegieli. Mogli dac Thiefa, Dishonored, Alicje, Castlevanie czy cokolwiek innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.