Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PS PLUS PAŹDZIERNIK
Rozpiska CROSS BUY

PS 4:

-Drive Club Plus Edition
-Pix the Cat
-Spelunky
-Dust: AET

PS 3:
-Spelunky
-Batman: AA
-Dungeons & Dragons: CoM
-Rainbow Moon

PS VITA:
-Rainbow Moon
-Spelunky
-Pix the Cat

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sony dzis niczym wlodarczyk w moskwie - na dzien dobry okazalo sie ze full drivecluba jest brzydszy niz wczesniejsze buildy, teraz najgorszy miesiac ps plusa w historii...

wspominalem ze zawsze szanowalem microsoft i xboxa?

Opublikowano

Dali driveclub, budzet sie wyczerpal.

Opublikowano

Ciekawe co będą rzucać po podwyżce plusa.

Opublikowano

przecież batman: arkham asylum to doskonała gierka. piękny prezent dla posiadaczy playstation na pięciolecie tego goty tytułu. sony jak widać wychodzi na przeciw potrzebom graczy bo jak dowodzi temat o gierce w dziale ps3 istnieją jeszcze osoby które jej nie ograły.

Opublikowano

Teka, wszyscy ograli batmana poza Mendrkiem.

Opublikowano

Może nowy wpis na ppe'owym blogu by wypadało napisać teka? Nie traktuj fanów jak to robi koleś od gry o tron i nie każ czekac tyle czasu na nastepną publikację.

e: Suteq, jeszcze ja nie ograłem. Jak batman to tylko nesowy.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Może nowy wpis na ppe'owym blogu by wypadało napisać teka? Nie traktuj fanów jak to robi koleś od gry o tron i nie każ czekac tyle czasu na nastepną publikację.

e: Suteq, jeszcze ja nie ograłem. Jak batman to tylko nesowy.

cały czas szlifuje. tym razem będzie aż pięć gierek ! propsy za batka z pegasusa. bardzo fajnie skakało się w nim po ścianach.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Teka wyprzedziles mnie w ilosci postow w CW, wiesz ze jest to karane upuszczeniem Xboxowego zasilacza na glowie 30 batow kablem od Kinecta?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

cel zatem osiągnięty. jak to się sprawdza?

wygrałem.

Opublikowano

Również czekam na nowy wpis.

Opublikowano

Najlepszy Batman na nesa, to adaptacja Batman Returns Burtona. Mam nadzieję że nie jest to zbyt mainstreamowa opinia.

Opublikowano

sony dzis niczym wlodarczyk w moskwie - na dzien dobry okazalo sie ze full drivecluba jest brzydszy niz wczesniejsze buildy, teraz najgorszy miesiac ps plusa w historii...

wspominalem ze zawsze szanowalem microsoft i xboxa?

Kolejną edycję CW sponsoruje:

g1385467563296262609.jpg

Opublikowano

może jestem dziwny ale szczerze cieszę się z Dungeons & Dragons bo chciałem to ostatnio kupić :D Chcę sobie przypomnieć młodość i automat w wypożyczalni video. 

Dodatkowo Dust i spelunky na pewno sprawdzę bo mam na steamie ale nigdy nie uruchomiłem :P

Driveclub do przetestowania i tak pełnej nie zamirzam kupować (wyścigi to tylko forza horizon lub PGR)

Reszta do bani

Opublikowano

cel zatem osiągnięty. jak to się sprawdza?

wygrałem.

Remember, with great power comes great responsibility.

Opublikowano

Również czekam na nowy wpis.

to masz zajawkę, zrecenzuję następujące tytuły:

-firebugs (psx)

-guilty gear: advanced edition (gba)

-hatoful boyfriend (pc)

-shadow warrior classic (pc)

-mdk (pc)

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

MDK bitte.

Opublikowano

moje wrażenia dawno opisałem w temacie "właśnie ukończyłem".

Opublikowano

MDK super ale ostatnio ktos propsowal devil inside a do mnie to przereklamowana ostro gierka, tak samo mesiah czy jak to sie tam pisalo mi jakos nie podpasowal

Opublikowano

- GRA: Ocena na Metacritic

-Spelunky: 90%

-Dust: AET: 85%

-Batman: 91%

-Dungeons & Dragons: 83%

-Rainbow Moon: 70%

Więcej wysokoocenianych gier Sony rozdaje za darmo, niż dotychczas wyszło na Xbonie. :teehee: Do tego niszczący wszystko graficznie Driveclub i jakaś zręcznościówka od twórców ostatniego Raymana - obie to premiery, a nie jak w GWG gry sprzed 5 lat (w tym natłoku nowości jednego Batmana można wybaczyć). Sony znów zniszczyło konkurencję.

Opublikowano

MDK super ale ostatnio ktos propsowal devil inside a do mnie to przereklamowana ostro gierka, tak samo mesiah czy jak to sie tam pisalo mi jakos nie podpasowal

mnie bardziej jara sam koncept niż wykonanie w the devil inside. podejrzewam, że jakby dzisiaj w to zagrał to zrewidowałbym opinię. no ale nie mam jak się o tym przekonać bo jeszcze nie wyszło na gogu.

Opublikowano

xbox terkocze wylacznie w dashu dajac uzytkownikowi sygnal "ej jestem konsola do grania wez kur.wa w koncu odpal jakas gierke" - po odpaleniu jakiejkolwiek gry nastaje bloga cisza aby delektowac sie tytulem na najlepszym padzie swiata

Taka to konsola do grania, że MS przez 10 miesięcy zamiast gier wypuszczał patche z aplikacjami i pozwalał na podłączenie Xo do dekodera i oglądanie tv :)

Opublikowano

tymczasem na playstation i super gierki i telewizja. już się jaram na samą myśl o ekranizacji znakomitego komiksu powers briana michaela bendisa. fx tego nie chciało, ale sony odratowało projekt. tutaj pierwszy fotos:

1410884362000-XXX_POWERS-W2W-JY-2605-_67

tak, dobrze kojarzycie. to ten gość z hollywoodzkiego hitu dystrykt 9.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

(pipi) klapki jarające się Spelunky dopiero kiedy dają w Plusie, zamiast prawilnie kupić w zeszłe wakacje razem z Rogue Legacy w celu wsparcia niezależnych twórców dobrych gierek, jezu jakim jesteście rakiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.