Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

(pipi) klapki jarające się Spelunky dopiero kiedy dają w Plusie, zamiast prawilnie kupić w zeszłe wakacje razem z Rogue Legacy w celu wsparcia niezależnych twórców dobrych gierek, jezu jakim jesteście rakiem

czekamy jeszcze na starbound i pixel piracy.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

#5theplay3rs

starbound, tk___tk, ale uznaję to za literówkę, zresztą baroni i tak nie wiedzą o jakiej grze mówimy, więc im wszystko jedno

Opublikowano

nie mogę się doczekać aż będę mógł pokonać tego pingwina w 1080p/60fps. najpewniej za darmo.

Penguin_UFO.png

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Również czekam na nowy wpis.

to masz zajawkę, zrecenzuję następujące tytuły:

-firebugs (psx)

-guilty gear: advanced edition (gba)

-hatoful boyfriend (pc)

-shadow warrior classic (pc)

-mdk (pc)

whoaaaa pupface.gif Nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Również czekam na nowy wpis.

to masz zajawkę, zrecenzuję następujące tytuły:

-firebugs (psx)

-guilty gear: advanced edition (gba)

-hatoful boyfriend (pc)

-shadow warrior classic (pc)

-mdk (pc)

ani jednej gry z xboxa, czekam.
Opublikowano

trzeba mieć w życiu zasady. jak już deklarujesz się klapem to nigdy nie dotykasz więcej xboksa.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A gdzie dead space

Opublikowano

(pipi) klapki jarające się Spelunky dopiero kiedy dają w Plusie, zamiast prawilnie kupić w zeszłe wakacje razem z Rogue Legacy w celu wsparcia niezależnych twórców dobrych gierek, jezu jakim jesteście rakiem

Jeszcze blacharz będzie wspominał o wspieraniu lol Wy to tak wspieracie twórców torrentami i kupowaniem w humble bundlach 10 gier za dolca, że już w ogóle odpuścili wydawanie eksów AAA na waszą platformę. Gdyby nie gracze konsolowi, to byście na tych swoich tytanach grali tylko w indyki z grafą jak z pegasusa, a tak czasem chociaż wam skapnie jakiś multiplatformowy Crysis 3 czy Project Cars żebyście mogli zobaczyć jak grafika wygląda. A gdyby nie dobroć Sony i przyjęcie indyków typu Spelunky do plusa, to by z tego waszego wsparcia ci indie twórcy już dawno na kasę w biedrze poszli robić. Taka prawda.

Opublikowano

mialo byc:

driveclub-ps4-snapshot-4_1.jpg

po patchu z deszczem ma być:

14581150356_148cd1ed9b_b.jpg

na razie jest tak:

GZFhFm.jpg

Opublikowano

Ficuś przesadzasz bo z video z dziś po pobraniu wygląda to tak

A4cLWTC.jpg?1

Opublikowano

To z 360?

Opublikowano

Mam nadzieje, ze w dzień premiery nie będzie to wyglądało tak jak w Forzy 5.

;)

To z 360?

Xbox One

Dzięki fanek, jesteś najlepszy userem na tym forum. 

Opublikowano

to była ironia ale ok, dzieki

Opublikowano

Fanek czemu tak traktujesz swojego niebieskiego kolege?

Opublikowano

Jeszcze blacharz będzie wspominał o wspieraniu lol Wy to tak wspieracie twórców torrentami i kupowaniem w humble bundlach 10 gier za dolca, że już w ogóle odpuścili wydawanie eksów AAA na waszą platformę. Gdyby nie gracze konsolowi, to byście na tych swoich tytanach grali tylko w indyki z grafą jak z pegasusa, a tak czasem chociaż wam skapnie jakiś multiplatformowy Crysis 3 czy Project Cars żebyście mogli zobaczyć jak grafika wygląda. A gdyby nie dobroć Sony i przyjęcie indyków typu Spelunky do plusa, to by z tego waszego wsparcia ci indie twórcy już dawno na kasę w biedrze poszli robić. Taka prawda.

Project Cars był od początku najpierw na PC więc to wy dostaniecie ochłap z pańskiego stołu Lorda Gabena. Poza tym wymienianie Crysisa jako przykładu pokazuje, że jesteś januszem i nie znasz się na grach więc wylyź.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Poza tym wymienianie Crysisa jako przykładu pokazuje, że jesteś januszem i nie znasz się na grach więc wylyź.

To blacharnia bezustannie wymienia Crysisa 3 jako ostatnią ładną grę na PC (nawet w tym temacie ostatnio). Że to (pipi) 3/10 to wie każdy gracz z gustem, nie moja wina że dla blacharzy ten crap to święty graal i najlepsze co się na ich platformie ukazało, że tak go ciągle przywołują. Na konsolach o tej grze zapomniano dwa dni po premierze, no ale to zrozumiałe, w końcu na konsolach ta gra ma dużo lepszą konkurencje.

Opublikowano

Kto tutaj niby przywołuje Crysisa 3 z blacharzy nazywając go świętym graalem? XD

Bez postów nie wracaj.

Opublikowano

Poza tym wymienianie Crysisa jako przykładu pokazuje, że jesteś januszem i nie znasz się na grach więc wylyź.

To blacharnia bezustannie wymienia Crysisa 3 jako ostatnią ładną grę na PC (nawet w tym temacie ostatnio). Że to (pipi) 3/10 to wie każdy gracz z gustem, nie moja wina że dla blacharzy ten crap to święty graal i najlepsze co się na ich platformie ukazało, że tak go ciągle przywołują. Na konsolach o tej grze zapomniano dwa dni po premierze, no ale to zrozumiałe, w końcu na konsolach ta gra ma dużo lepszą konkurencje.

Nie chce nic mówić, ale zapomnieli po dwóch dniach po chodziła poniżej 20 fpsów więc pewnie nikt w to nie chciał grać 

Opublikowano

W wersji na xbona widoczny kaptur, bo włosów juz nie uciagnie.

Opublikowano

shadow-mordor-3-xbo.png

shadow-mordor-3-pc.png

alarm odwołany, gra wygląda tak samo tylko na XO ma lockniety framerate. Pysznie!

Jeeeest, ależ sukces. Cieszymy się razem z Tobą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.