Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

FM nie umie robić ładnych gier!!1

Szach mat...

Takie rzeczy to tylko boty z bolem dupy pisza i ci co nie dali rady przejsc dark souls.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to wiadome od pierwszego trailera 

Opublikowano

dwie gierki stylizowane na epokę wiktoriańska w przeciągu miesiąca. ale wysyp na początku roku. takie rzeczy tylko na playstation.

Opublikowano

dwie gierki stylizowane na epokę wiktoriańska w przeciągu miesiąca. ale wysyp na początku roku. takie rzeczy tylko na playstation.

Całą poprzednia generację nie dostaliśmy żadnej gry w tym klimacie. Teraz dostajemy dwie w jednym miesiącu. Oba exy od PS4. Bardzo dziwna sprawa.

Opublikowano

45375150242983391813.jpg

12362728625863576076.jpg

Szach mat...

to z ps3?

Gluptasku to wszystko leci na Kinekcie, przeciez jest pod TV

Opublikowano

z c64 , w kolekcjonerce dokladaja wiktorianski srobokret do glowicy

Opublikowano

Szach mat...

to z ps3?

Gluptasku to wszystko leci na Kinekcie, przeciez jest pod TV

xbot, a ja mu jeszcze dalem plusa za te foty ;/

Opublikowano

Całą poprzednia generację nie dostaliśmy żadnej gry w tym klimacie. Teraz dostajemy dwie w jednym miesiącu. Oba exy od PS4. Bardzo dziwna sprawa.

mam nadzieję, że to nowa moda i od teraz większość gierek będzie osadzona w epoce wiktoriańskiej. coś jak regenerujący się pasek życia, cover-system i elementy rpg w każdej gierce.

Opublikowano

Cala generacja bez krasnali? Xboty nie przezyjo.

Opublikowano

Coś jak kiedyś moda na II wojne swiatowa.

Opublikowano

Dishonored byl za darmo w gwg, wiec juz zapomnielismy o tej grze?

Opublikowano

nie było w plusie więc skąd miałbym o niej wiedzieć?

Opublikowano

Nie było mnie 4 dni bo zostałem wysłany na urlop, widać moderacja zaczyna brać do siebie nawet Console Wars :(

Co do Bloodborne, testy na dzisiaj zostały zamknięte, szkoda, za późno wróciłem z pracy by dojść chociaż do bosa, gameplay świetny, next genowa grafika, szału nie ma z klatkami, ale mają jeszcze czas by to naprawić, kupuję w dniu premiery.

Opublikowano

Nie było mnie 4 dni bo zostałem wysłany na urlop, widać moderacja zaczyna brać do siebie nawet Console Wars :(

Co do Bloodborne, testy na dzisiaj zostały zamknięte, szkoda, za późno wróciłem z pracy by dojść chociaż do bosa, gameplay świetny, next genowa grafika, szału nie ma z klatkami, ale mają jeszcze czas by to naprawić, kupuję w dniu premiery.

no już tak nie płacz, ja jak dostałem na dwa dni to nie płakałem. chociaż muszę przyznać, że to był ciężki weekend.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dishonored byl za darmo w gwg, wiec juz zapomnielismy o tej grze?

Fakt, zapomniałem, przepraszam.

Opublikowano

no już tak nie płacz, ja jak dostałem na dwa dni to nie płakałem. chociaż muszę przyznać, że to był ciężki weekend.

nie zdajesz sobie sprawy ile Horizona dzięki temu wyjeździłem :D

Opublikowano

Typ non stop co nie spojrze to gra w Horizon 2 :D

Opublikowano

no ku.rwa - ja z 8h w vagrant story nabiłem. bez sanek na forumie nie do zrobienia taki wynik.

Opublikowano

Wchodzę do tematu Bloodborne i czytam, że eX4ct widzi w gameplay'u spadki o 2-3 FPS. Szkoda, że na dżutubie nie widział różnicy 30 FPS :P

Brakowało nam Ciebie :D

Opublikowano

Nie bez kozery krąży takie stare przysłowie ludowe; jeśli backlog nie maleje, mod chętnie cię wyleje.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

tytan (6gb vram do tekstur xDDDDDDDDDDD) vs Nadkonsola vs gpu za 300zł

The Xbox One version of the game is rumored to be 900p (or sub-1080p) with a locked 30 fps while the PS4 version runs at 1080p with unlocked frame rate, which usually stays above 30 but rarely reaches 60 fps. The comparison shot above are all taken at the
“Very High” quality preset on PC at 1080p.

The comparison shows that the PS4 can hold favorably well against the PC version of the game. The Xbox One version has lower resolution but appears to be similar graphically to the PS4, except for the resolution difference. The game can easily match the “Very High” quality preset on PC, which definitely deserves the developers some praise.

http://gearnuke.com/middle-earth-shadow-mordor-pc-ultra-textures-compared-ps4xbo/

Opublikowano

Jako klapek nawet ja muszę przyznać, że wreszcie jakaś pierwszoligowa multiplatforma wygląda identycznie na Xboxie One i PS4:

Digital Foundry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.