Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Trochę śmieszne bo przez rok czasu gra miała być piękniejsza niż rzeczywistość i pastgenowe Horizon 2, a tu parę dni przed premierą - gorsze IQ, brak dobrego AA, słabe tekstury?

Obudziłem się w jakiejś alternatywnej rzeczywistości czy faktycznie będzie tak jak pisałem parę dni temu - powtórka z GT5.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Do tego nie trzeba spuszczac nogi z gazu, cnie? ^^

Opublikowano

Graficznie ta gra nawet na tych brzydszych trasach prezentuje sie swietnie, a ze na PS4 poza arcadowym Rivals nie ma nic, bardziej licze na dobry model jazdy. W weekend obczaje pelna wersje i porownam sam, bo ludzie pisza glownie o nierownych graficznie trasach, ale calosc oceniaja bardzo wysoko.

Wyjasnia dlaczego musisz sobie wmawiac ze DC to dobra gra xD.

Juz zaczyna sie damage control by easye, najwiekszego fana Playstation xD Jak tam, juz 6 gier z Plusa ograne?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

LOL, grales juz?

U mnie efekt placebo nie wystepuje, mialbym dzisiaj, ale nie mam czasu podjechac. Zreszta, bardziej zasmucila mnie informacja o kierownicach. Gra prezentuje sie swietnie, graficznie tez jest to najwyzsza polka, do tego poki co wszyscy chwala model jazdy, wiec dlaczego wedlug Ciebie to ma byc slaba gra?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gra nie moze byc slaba, przeciez jest na PS4 gdzie nie ma gier xD Ale spoko, zaraz premiera LBP3 to sobie moze cos zrobicie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

na ps4 wszystko jest lepsze.

Opublikowano

Kolejne bomby prawdy.

Opublikowano

Nie spodziewam sie po Tobie, ze czytales jakiekolwiek moje wypowiedzi na temat exow PS4. W zasadzie czasami sie zastanawiam, czy w ogole umiesz czytac, ale jakbys czesciej zagladal do kacika PS4 zauwazylbys zupelnie inna tendencje oceniania gier.

Opublikowano

Kolejne bomby prawdy.

mam tego jeszcze trochę w zanadrzu: xbox to nawet nie grafika.

Opublikowano

Bo co? Bo rozdzielczosc w wiekszosci tytulow jest taka sama jak na 360tce?

Odszczekasz jak uruchomia chmure!

Poki co 300tys serwerow obsluguje pare tys. uzytkownikow wyswietlajac drivatary uzytkownikow, ktorzy nie maja gry :)

Opublikowano

Obejrzałem trochę nowych filmików z driveklapa i...widoczki są fajne, gra ma swoje momenty ale niebo wygląda tragicznie, ząbki, ostre doczytywanie tekstur/obiektów/ceni, bieda tekstury, samochody raz wyglądają ok raz jak z plastiku. 

https://www.youtube.com/watch?v=hU7_hCMDy6Y

Samochody poduszkowce, po co hamować jak można się odbijać od band...no ale jak na gierke z ps+  do pogrania na 2h może ujdzie   :)

aha i 50eventów w fullu ? 150 w dlc ? WTF

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Beka z drajwklapa i beka z PSN, które znowu padło. Dobry początek dnia, a na jego zakończenie cudowna Forza Horizon 2. Pięknie.

Opublikowano

Czy beka z DriveClub to sie okaże bo jak czytac opinie grających to sa same mega pozytywy. I chyba wyszla akcja co Motorstormem co tez mial podkrecana grafe.

Opublikowano

Czy wy wszyscy już graliście w tego drivecluba? Czy ot tak opinie z tyłka po obejrzeniu filmów na youtube? Dajcie grze wyjść i wtedy zaczniecie krytykować:)

Opublikowano

Czy wy wszyscy już graliście w tego drivecluba? Czy ot tak opinie z tyłka po obejrzeniu filmów na youtube? Dajcie grze wyjść i wtedy zaczniecie krytykować :)

Zapominasz chyba ze jestesmy w console wars kolego.

j24T5Os.jpg

Opublikowano

Grafika jest mega szczegółowa, widać AA, a klatki spadają do około 20, gra chodzi w jakichś 28

Kolejny mega fail i o czym my mamy z tobą dyskutować ??? najpierw widzisz 60 FPS na youtubie, Banasai piszę, że czasami gra chodzi w 5 fps no nic jest to alpha nie istotne, pora przejść do wisienki na torcie, widać AA znaczy widać ząbki :teehee::teehee::teehee::teehee::thanks::ninja:

Cieszymy się że się tym z nami podzieliles, za tydzień zapraszamy na kolejne zebranie.
Opublikowano

ta jakość jest dla was zadowalająca?

jak pisze game dircetor jest to final build

jeszcze 3dni :)   wierze, że z pogodą ta gra będzie wyglądać tak

xusnyj.gif

yfmzve.gif

Opublikowano

jaki final build? przecież ta gierka wychodzi jako early acces. wiadomo, że będzie super, ale evolution jednak dawkuje content. za dużo to i świnia nie chce jak rzecze stare ludowe porzekadło.

Opublikowano

Ok, zabrzmi to tak jakbym bronił DriveCluba rękami i nogami ale prawda jest taka że jest to najgorsza lokacja w grze, od samego początku na betach była ta lokacja, w dodatku jest w środku dnia, co więcej hejt mówiące o downgrade grafiki dotyczą właśnie tej właśnie lokacji.

Ja poczekam do pełnej wersji gry i wtedy ocenie.

Opublikowano

Ciekawe jak niby z 1 państwem i 10 samochodami będzie można wbić platyne, coś wydaje mi się, że to porzucą.

Opublikowano

Mam argumenty dla każdego z Was, możecie sobie kopiować gotowe rozmówki:
ROZMOWA O GRACH:
PC: "Na konsolach wygląda to śmiesznie słabo, nie wspomnę o ilości klatek czy rozdziałce."
PS4: "Gra wygląda najlepiej bo jest na PS4"
X1: "Przynajmniej możemy grać online, jak tam klapki działa już PSN?!"
ARGUMENTY 1go STOPNIA:
PC: "Nadal płacicie pół wypłaty za jedną grę xD"
PS4: "Takie dobre exy tylko u Sony #4Players"
X1: "Pokaż mi gdzie tak napisałem"
ARGUMENTY 2go STOPNIA:
PC: "To już nie te czasy, kupujesz kompa za pół wypłaty i wszystko śmiga w FullHD"
PS4: "Stać mnie to mam konsole, nie będę jak dałn piracił na kompie i nazywał się gejmerem."
X1: "Wyjdzie nowe Halo to inaczej pogadamy."

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano
Bo co? Bo rozdzielczosc w wiekszosci tytulow jest taka sama jak na 360tce?

A nie jak na PS2???

Cieszymy się że się tym z nami podzieliles, za tydzień zapraszamy na kolejne zebranie. 

A już na kolejne nie idę, mam dość. 

Opublikowano

Fanek - wierzysz devom czy tym co ogrywaja wlasnie fulla albo gamersyde co wkleja filmiki z fulla albo recenzetom co zgodnie twierdza ze gra wyglada gorzej niz na obrazkach i gifach - stonowali efekt blur, slabe antyalliasing, mocno przecietne tekstury asfaltu i na poboczach, chmury tez wydaja mi sie gorzej wykonane niz na prezentacjach - dalej jest super bo oswietlenie robi robote ale jest gorzej.

i tez uwazam ze to wlasnie grafa miala byc najwiekszym znakiem rozpoznawczym gry - to mial byc pierwszy true next gen i pokaz mocy ps4 i powod by wysmiewac cross-ganowego horrizon2 - z tego co widze wcale tak nie jest

Opublikowano

jakim recenzentom? są już recenzje?

Ficuś zobaczymy za 3 dni

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

no na tym francuskim portalu byl stream na zywo przeciez i redaktorzy/recencenci na zywo komentowali to co widza - ocen nie wystawiali bo na recki embargo jest do 7 pazdziernika ale plotki glosza, ze gra bedzie dobrze oceniana bo model jazdy jest rajcowny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.