Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mamę oszukasz, tatę oszukasz, kolegę klapa oszukasz, ale laptopowego gpu za 350zł nie oszukasz. Po wycięciu grafiki z driveklapa to nawet nie jest gra.

Opublikowano

ja z osadem grafy zaczekam do patcha z pogoda - wg mnie na 100% stonowali oprawe by final build z pogoda trzymal 30fps, wczesniejsze pokazywane buildy w ogole w swoim kodzie nie uwzglednialy przyszlego bajeru co moze np tlumaczyc to ze nagle na trasach w norwegii zniknely kaluze z drogi (bo po prostu bedzie pogoda wiec po co kaluze teraz)

o ile alliasing przeboleje bo duzo zalezy od tv, a moj sie swietnie z nim radzi to zawiedziony jestem teksturami - shadow fall czy ogrywany przeze mnie second son urzeklay mnie next genowymi teksturami co krok, tutaj widze co chwile tesktury made in ps3

Opublikowano

Alliasing nie zależy od TV, tylko od suwaczka ostrości i wielkości tv względem siedzącej osoby.

Opublikowano

Beka z drajwklapa i beka z PSN, które znowu padło. Dobry początek dnia, a na jego zakończenie cudowna Forza Horizon 2. Pięknie.

Przed chwilą skończyłem grac na nadkonsoli, PSN działał cały czas.

Opublikowano

Alliasing nie zależy od TV, tylko od suwaczka ostrości i wielkości tv względem siedzącej osoby.

Oczywiście, że zależy. Niektóre modele sobie lepiej z tym radzą i tyle. Znafca ...

Beka z drajwklapa i beka z PSN, które znowu padło. Dobry początek dnia, a na jego zakończenie cudowna Forza Horizon 2. Pięknie.

Przed chwilą skończyłem grac na nadkonsoli, PSN działał cały czas.

No to fajnie, ale PSN nawet Mendrkowi padł, a to już coś znaczy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oczywiście, że zależy. Niektóre modele sobie lepiej z tym radzą i tyle. Znafca ...

Nie
Opublikowano

Nie

a jaki trzeba mieć monitor i w jakiej odległości od niego siedzieć żeby widzieć spadki fpsów na jutube?

Opublikowano

Na konsolach wygląda to śmiesznie słabo, nie wspomnę o ilości klatek czy rozdziałce.

Opublikowano

Nie

Przerobiłem sporo odbiorników i wiem jak jest. Jak zwykle znasz się na niczym.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie

a jaki trzeba mieć monitor i w jakiej odległości od niego siedzieć żeby widzieć spadki fpsów na jutube?

Słabe prowo
Opublikowano

Nie

Mam wrażenie że nie wiesz o czym piszesz i mieszasz oglądanie tv z wyświetlaniem obrazu fhd
Opublikowano

alez oczywiscie ze rozne tv roznie radza sobie z alliasingiem

Opublikowano

Czytam to CW i czytam i co mnie śmieszy to jaki bul dupki xboty mają o tego DC. Co chwilę jakiś komentarz, co chwilę pisanie, że gra będzie słaba, co chwilę teksty, że downgrade graficzny, co chwilę, że samochody pływają, co chwilę, że FH2 będzie lepsze.

Co was boli, że aż tak was to boli, że DC ma szansę być fajnym racerem?

Opublikowano

pierw byla beka ze grafa super, ze graficzna wydmuszka ale gameplay pewnie bedzie tragiczny

teraz w swietle informacji, ze jednak gameplay jest swietny i ludzie chwala zaczela sie beka ze grafa jednak nie jest tak kosmiczna jak miala byc

beka byla jest i bedzie

Opublikowano

Do ostatnich materiałów ukazujących downgrade graficzny to ta gra była oceniana jedynie jako benchmark graficzny PS4. Teraz nagle ludzie mają oceniać inne aspekty gry wyścigowej niż grafika? Nie wymagasz za dużo? :P

Opublikowano

Lepiej niech bedzie dobry model jazdy i fun z gry niz kosmiczna grafika. Beka tylko z ludzi co zachwycali sie tylko strona wizualna.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie

Mam wrażenie że nie wiesz o czym piszesz i mieszasz oglądanie tv z wyświetlaniem obrazu fhd

W przypadku FHD telewizor odbiera obraz w natywnej rozdziałce i tutaj być może dużo nie pomoże w kwestii aliasingu. Natomiast jeżeli chodzi o poprzednią generacje to już inna bajka. Gry w ledwo 720p chodzące na TV 1080p sporo rożniły się jeżeli chodzi o IQ na różnych modelach. Prawdopodobnie chodzi o skalery w telewizorach. Jedne są lepsze, inne gorsze. No ale po co ja dyskutuje z osobą, która widzi 60 klatek w materiale 30 klatkowym xD

PS. Już lepiej odsunąć się od telewizora by mniej dostrzegać ząbki, niż robić sobie paćkę na ekranie zmniejszając ostrość na 0.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie spodziewam sie po Tobie, ze czytales jakiekolwiek moje wypowiedzi na temat exow PS4. W zasadzie czasami sie zastanawiam, czy w ogole umiesz czytac, ale jakbys czesciej zagladal do kacika PS4 zauwazylbys zupelnie inna tendencje oceniania gier.

Czego?

Opublikowano

Chcialem odpalic mordor i boom, konsola zaczela mi wypluwac plyty, tak jakby przycisk byl non stop wcisniety (konsola oczywiscie po rewizji).

#4theplayers

kur.wa

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

alez oczywiscie ze rozne tv roznie radza sobie z alliasingiem

Czemu więc jak szukałem tv to nikt o tych rewelacjach nie pisał.

Oczywiście mowa o lcdekach, nie plasma/lcd

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Chcialem odpalic mordor i boom, konsola zaczela mi wypluwac plyty, tak jakby przycisk byl non stop wcisniety (konsola oczywiscie po rewizji).

#4theplayers

kur.wa

No ale wkladasz i grasz

XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Trzeba było kupić wersje z pss za 300zł xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.