Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Odpialem konsole z pradu na 3 minuty i pomoglo, ale czytam juz ze jak raz sie stalo to pies pogrzebany, no swietnie, bylebym tylko zdazyl ograc mordor i niech zabieraja mi to gow.no z domu.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Znudziło mi się granie a tym bardziej pisanie o grach. Powoli mam już dość tej branży, od ponad roku nie wyszła żadna wyk.urwista gra.  Co sie stało z naszym hobby, gdzie się podziali prawdziwi gracze? Sony nie potrafi zagonić swoich najlepszych devów do pracy, Kaz jeździ po świecie zamiast robić Gran turismo 7, microsoft  kupuje twórców Minecrafa za 2 miliardy $, zamiast porządnych exów dostajemy indie pierd.oly z grafa jak na pegasusie, Watchdogs a następnie Destiny zostaje najlepiej sprzedającym się ip w historii  :confused:

Bez jaj, mam podobne odczucia. Nie mam czasu nawet by usiąść przed konsolą, ale nie mam też takiego parcia, że muszę to zrobić, żeby koniecznie w coś pograć. Dopiero Horizon 2 może być dla mnie powrotem do "codzienności" sprzed paru miesięcy. Drażnią mnie powoli te wszystkie branżowe perypetie, zaślepione klapki i ogromne parcie na 1080p/60fps, a przy tym odświeżanie kotletów.

Opublikowano

Odpialem konsole z pradu na 3 minuty i pomoglo, ale czytam juz ze jak raz sie stalo to pies pogrzebany, no swietnie, bylebym tylko zdazyl ograc mordor i niech zabieraja mi to gow.no z domu.

Bansai jako jeden z nielicznych dostales sprawnego Xboxa, teraz takie rzeczy sie dzieja z PS4, wiesz co to oznacza? Przemiana w Xbota postepuje, mimo ze nie masz Kinecta to Spencer na Ciebie spoglada z kumulusa, widzi twoje szlachetne, gamingowe serce i potrzebe dobrych gier. Juz widze masz odciski na palcach po jezdzeniu po burakach, nastepnie przemalujesz wlosy na fioletowo, zalozysz rurki, dzinsowa kurtke i przeprowadzka do Sunset City, a skonczy sie na strzelaniu do krasnali ogrodowych. Tego juz nie zatrzymasz, pogodz sie z tym ze juz za niedlugo wstapisz do Zielonego Ktolestwa jako poddany Krola Spencera.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@up

Ok XD... Cos w tym jest :P.

A teraz ide grac w mordor na PS4 poki jeszcze konsola nie uznala ze jej nie smakuje ta plyta.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

na necie jest sporo przypadkow tego ze czworka sama wyrzuca plyty - sa tez tutki jak to naprawic, probowales?

jaki model btw?

Opublikowano

na necie jest sporo przypadkow tego ze czworka sama wyrzuca plyty - sa tez tutki jak to naprawic, probowales?

jaki model btw?

Probowalem ten patent z odpieciem od pradu na 3 minuty i pomoglo, ale czytalem ze to tylko tymczasowy fix jest i predzej czy pozniej problem wroci z coraz wieksza czestotliwoscia.

Watch Dogs bundle, czyli ten rzekomo po rewizji :pinch:

Opublikowano

Oczywiście, że zależy. Niektóre modele sobie lepiej z tym radzą i tyle. Znafca ...

Nie
Przerobiłem sporo odbiorników i wiem jak jest. Jak zwykle znasz się na niczym.
Mam wrażenie że nie wiesz o czym piszesz i mieszasz oglądanie tv z wyświetlaniem obrazu fhd

W przypadku FHD telewizor odbiera obraz w natywnej rozdziałce i tutaj być może dużo nie pomoże w kwestii aliasingu. Natomiast jeżeli chodzi o poprzednią generacje to już inna bajka. Gry w ledwo 720p chodzące na TV 1080p sporo rożniły się jeżeli chodzi o IQ na różnych modelach. Prawdopodobnie chodzi o skalery w telewizorach. Jedne są lepsze, inne gorsze. No ale po co ja dyskutuje z osobą, która widzi 60 klatek w materiale 30 klatkowym xD

PS. Już lepiej odsunąć się od telewizora by mniej dostrzegać ząbki, niż robić sobie paćkę na ekranie zmniejszając ostrość na 0.

Jeśli nie masz więc pojęcia o czym mówisz to nie dyskutuj, owszem skalery mają znaczenie w tv, są lepsze Bravie i gorsze Samsunga, jednak ja nie mówiłem o wyświetlaniu obrazu w 720p,przepraszam że nie uwzględniłem tego bardziej szczegółowo, zapomniałem że botki mając next gena muszą to mieć na uwadze mając 234864 rozdzielczości, typu 792p.
Opublikowano

Bez jaj, mam podobne odczucia. Nie mam czasu nawet by usiąść przed konsolą, ale nie mam też takiego parcia, że muszę to zrobić, żeby koniecznie w coś pograć.

Przesiadka na Xboxa zabiła w tobie miłość do gier.

Opublikowano

Czytam to CW i czytam i co mnie śmieszy to jaki bul dupki xboty mają o tego DC. Co chwilę jakiś komentarz, co chwilę pisanie, że gra będzie słaba, co chwilę teksty, że downgrade graficzny, co chwilę, że samochody pływają, co chwilę, że FH2 będzie lepsze.

Co was boli, że aż tak was to boli, że DC ma szansę być fajnym racerem?

Ale przecież to samo działa w drugą stronę, więc czego Ty chcesz??

Opublikowano

znalazłem nowe logo psn 

141224700658.jpg

przykre to jest jak ludzie płacą a i tak nie dostają jakości 

Bez jaj, mam podobne odczucia. Nie mam czasu nawet by usiąść przed konsolą, ale nie mam też takiego parcia, że muszę to zrobić, żeby koniecznie w coś pograć.

Raczej ogólnie nowa generacja patrząc po grach wypuszczonych do tej pory. 

Opublikowano

TLOU remaster i GTAV remaster - dwie epokowe gry z srednia ponad 90% na metacrticic w pierwszym roku trwania nowej generacji - jaka inna miala taki start z grami z taka srednia? no jaka?!

Opublikowano

Takie życie ale jedziesz w 900p albo nie jedziesz wcale xD

Opublikowano

znalazłem nowe logo psn 

141224700658.jpg

przykre to jest jak ludzie płacą a i tak nie dostają jakości 

Raczej ogólnie nowa generacja patrząc po grach wypuszczonych do tej pory. 

Na oficjalnej stronie Sony jest już właściwe, zaktualizowane:

iixDKS2.jpg

Opublikowano

TLOU remaster i GTAV remaster - dwie epokowe gry z srednia ponad 90% na metacrticic w pierwszym roku trwania nowej generacji - jaka inna miala taki start z grami z taka srednia? no jaka?!

zapominasz o sleeping dogs. 81 na metacriticu. no poziom infamous: second son to to nie jest, ale i tak konkretny tytuł.

Opublikowano

jeszcze tomb raider remaster - tez chyba cos grubo ponad 80% - najlepsza generacja ever!!!!!!!!!!a jaki byl pierwszy rok na ps3? lair, warhawk, nigga please

Opublikowano

remastery> nowe gry

Opublikowano

Z PSN ubaw, ale ze online w Forzie Horizon 2 nie istnieje bo serwery nie dają rady to nikt nie pisze XD

Nie ma forum na świecie w którym jest tyle hipokryzji co tym.

Opublikowano

Z PSN ubaw, ale ze online w Forzie Horizon 2 nie istnieje bo serwery nie dają rady to nikt nie pisze XD

Wejdź na forum pssite czy jak się ta stronka z kolekcją grafomańskich tekstów nazywała xD.

Opublikowano

jeszcze tomb raider remaster - tez chyba cos grubo ponad 80% - najlepsza generacja ever!!!!!!!!!!a jaki byl pierwszy rok na ps3? lair, warhawk, nigga please

no może ps3 tak, ale xbox360 dawał radę. 

Opublikowano

jaki model btw?

Probowalem ten patent z odpieciem od pradu na 3 minuty i pomoglo, ale czytalem ze to tylko tymczasowy fix jest i predzej czy pozniej problem wroci z coraz wieksza czestotliwoscia.

Moja PS4 kupiona tydzień po premierze, też na 3 dzień wypluła płytę, po odłączeniu od sieci była ok. Potem po 4 dniach znowu wypluła. Potem był jakiś update. I od tamtego czasu (czyli połowa grudnia 2013) chodzi bez zarzutu. Sama się wyleczyła czy jak :D

Może grypę złapała czasowo...

Opublikowano

Dreamcast.

Opublikowano

Wejdź na forum pssite czy jak się ta stronka z kolekcją grafomańskich tekstów nazywała xD.

Nie szanuje pssite, polygamii też, został mi tylko jeden foremek.

jaki model btw?

Moja PS4 kupiona tydzień po premierze, też na 3 dzień wypluła płytę, po odłączeniu od sieci była ok. Potem po 4 dniach znowu wypluła. Potem był jakiś update. I od tamtego czasu (czyli połowa grudnia 2013) chodzi bez zarzutu. Sama się wyleczyła czy jak :D

Może grypę złapała czasowo...

Czyli Sony też umie naprawiać updatem.

#sonytakiedobre

Opublikowano

Dreamcast.

Dreamcast sie nie liczy bo nie zaczyna sie na literke P lub X ;)

Opublikowano

Ps4 wybredne jak Ryan Gosling, nie będzie łykać byle czego

tumblr_mmkk82ivm61qm44gao7_250.gif?w=245

Opublikowano

Po ciężkim dniu w robocie, siadasz na kanapie, zapalsz cygaro, wkładasz płytę i grasz. Zero problemów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.