Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie, beka nadal z xbona i gier w 720 i 900. Możesz wracać do swoich zajęć.

ehh, no to wracam do niegrania w gierki na STEM

Dziękuję, niebieski przyjacielu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widze juz sie klapki zlecialy robic damage control o DriveKlapa. Dobrze, pomagajcie sobie, sam Fanek na forumku nadkonsoli nie obroni xD.

Opublikowano

Przepraszam, bo ostatnio mało czasu mam, więc mogę być lekko do tyłu. Beka z Drivecluba już oficjalnie czy czekamy na jakąś konkretną datę, żeby świat sobie uzmysłowił, że prawdziwe PS4 nie potrafi uciągnąć świecidełek z dopakowanych PC (tj. dev-kitów)?

niestety trzeba poczekać jeszcze 3 dni

Hav3n niebieski przyjacielu licze na Twoją pomoc!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

bomby prawdy tez w temacie o horizon2

horizon1 > horizon2

pole burakow rozpikselowane, tekstury w nicei z c64, oswietlenie w tunelach jak w lotusie z amigi, brak praktycznie ruchu ulicznego bo skrypt gry wstydzi sie jezdzic na takim szrocie itp

Opublikowano

nie zapominajmy o wielkiej ściemie z tymi całymi drivatarami.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A ja głupi podejrzewałem że demage control było udawanie przez boty klapków, po kolejnej aferze 900p Gate.

Opublikowano

i nawet reklamy Sony w 1080p 60fps, wiem bo potrafie rozróżnić 60 klatek na jutube!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

neogaf przekoty - cykaja fote w realu by obalic teze, ze na niektorych gameplay z driveclub auta "plywaja" bo to po prostu zasluga niesamowicie realistycznego oswietlenia

floatingCar.jpg

na pierwszy rzut oka wygląda jak fotoszopka, ale zobaczcie że to czerwone światło po prawej na dole rzuca cień

Opublikowano

i nawet reklamy Sony w 1080p 60fps, wiem bo potrafie rozróżnić 60 klatek na jutube!

bije z tej reklamy takie poczucie wspólnoty. widać że fani playstation to jedna wielka szczęśliwa międzynarodowa rodzina.

Opublikowano

Świetna, genialna reklama. Gdybym nie miał PS4 to poleciałbym do sklepu kupić. DC wyścigi mojego życia. Za tydzień DC stanie się moim życiem. Oczywiście czekam na plusową edycję. A botki co ciągle w tych burakach między swymi?

Opublikowano

bije z tej reklamy takie poczucie wspólnoty. widać że fani playstation to jedna wielka szczęśliwa międzynarodowa rodzina.

dokładnie!  nie ważne czy jesteś czarny czy zbierasz ryż na polu, pod koniec dnia, gdy już zaświeci sie ten biały pasek wszyscy jesteśmy rodziną!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

dokładnie!  nie ważne czy jesteś czarny czy zbierasz ryż na polu, pod koniec dnia, gdy już zaświeci sie ten biały pasek wszyscy jesteśmy rodziną!

No chyba, że jestes Xbotem.

Opublikowano

FH2 przynajmniej, jako jedna gra z niewielu dostała upgrade, względem  tego czym nas karmili devi.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nie ważne czy jesteś czarny czy zbierasz ryż na polu, pod koniec dnia, gdy już zaświeci sie ten biały pasek wszyscy jesteśmy rodziną!

nawet dla rudych jest miejsce !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Maskotka pierwszego playstation była ruda. Ellie jest ruda. Czarodziejka ze Smoczej Korony jest ruda. Sony szanuje Cię takim jakim jesteś i czyni z tego powód do dumy. <3

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

FH2 przynajmniej, jako jedna gra z niewielu dostała upgrade, względem  tego czym nas karmili devi.

A dalej wygląda jak z zeszłej generacji.

Opublikowano

pierw byla beka ze grafa super, ze graficzna wydmuszka ale gameplay pewnie bedzie tragiczny

teraz w swietle informacji, ze jednak gameplay jest swietny i ludzie chwala zaczela sie beka ze grafa jednak nie jest tak kosmiczna jak miala byc

beka byla jest i bedzie

Ten świetny gameplay to wymysł klapków, którzy muszą mieć kolejna linie obrony gdy okazało się że DC zaliczył downgrade jak WD xD wiec teraz wszędzie bedzie głośno o super modelu jazdy hahah ale w sumie co im zostało jak jedynie porównanć to mogą z NFS Rivals

Piekny dzień

Beka z playstation i niszcząca wszystko Forza Horizon 2 <3

Opublikowano

kubson, weź już skończ bo te twoje posty są żałosne.

Opublikowano

Beka z grafiki Horizon 2 - botki bronią się, że gameplay zayebisty.

Beka z i tak zayebistej grafiki DC - botki bekuja z opinii, że gameplay zayebisty.

Dat hipokryzja.

Opublikowano

Beka z i tak zayebistej grafiki DC - botki bekuja z opinii, że gameplay zayebisty.

Dat hipokryzja.

To są jeszcze jakieś boty w temacie?  Myślałem, że wszyscy już przyjęli jedyną słuszną prawdę.

Opublikowano

kubson, weź już skończ bo te twoje posty są żałosne.

proponuje spojrzec w lustro wtedy zobaczysz kto tak naprawde jest zalosny :sorcerer:

Dat hipokryzja.

ty w ogole nie powiniene sie wypowiadac bo jestes najwiekszym hipokryta na forumku! rozumiesz ? ROZUMIESZ ?

Opublikowano

Możesz kubson płakać i klepać puste posty ile tylko chcesz, ale to i tak nie zmieni faktu, że na konsolach nie było ładniejszego wyścigu od DC, a FH2 w tym aspekcie jest daleko w tyle. A jak się okazuje, DC jest też bardzo grywalne. Więc to chyba obóz Sony powinien świętować nietak?

Opublikowano

Kubson to chyba najbardziej żałosny i smutny bot, to pod jego klawiatury wychodziły takie kwiatki jak, "mam nadzieję, że TLG będzie skasowany". Trolling, trollingiem, ale ten człowiek naprawdę pawa nienawiścią do kawałku plastiku.

A tu macie downgrade

final bulid vs ten hiszpański materiał z przed kilku dni

http://s5.photobucket.com/user/nchoudhury/media/DriveclubSuperSampledvsGameplay.jpg.html

Kupiło się zacofanego technologicznie szrota, utopiło 2tys, to trzeba jezdzic po burakach i kopać piłkę w 720p, ale widziały gały co brały.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.