Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nienawidzę uncharted z całego serduszka ale po co pyerdolisz głupoty że będzie taki sam gameplay?

Chyba nie liczysz, że gameplay będzie się czymś różnił od poprzednich 3 części co?

Oczywiście że nie licze, słaba seria pozostanie słaba nawet po zmianie konsoli na mocniejszą. :) :) :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Uncharted to wszystko na co klapki czekaja - kapiszony, wyyebana grafa, zagadki (hahahaha), action adventure (hahaha x2). Sony poprostu dobrze celuje w swoj target.

Opublikowano

Zagadki to akurat ta fajniejsza czesc Uncharted.

Opublikowano

Chyba jak masz tylko konsolę Sony, na której nie ma gier.

Opublikowano

Psia kupa>>>>>>>>>>>>>>>>Donald Tusk>>>>>>>>>>>>>>>Uncharted.

Jeśli to nie prowokacja (w co mimo wszystko wątpię), to odpowiadam ci tak:

Opublikowano

Ale klapom żal dupe ściska, że nie mają tak genialnego tworcy gier na swojej konsoli jak ND. Bul dupska klaperskiej podrasy to miód ma moje serce :)

Opublikowano

Psia kupa>>>>>>>>>>>>>>>>Donald Tusk>>>>>>>>>>>>>>>Uncharted.

Jeśli to nie prowokacja (w co mimo wszystko wątpię), to odpowiadam ci tak:

Czy to jest spoiler z Oz? Słabo.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Uncharted 2 to gra generacji.

W generacji, która wydała na świat Dark Souls, GTA IV, GTA V, Bioshocka, The Last of Us, RDR, dwie części Halo (i dwie poboczne), dwie części Super Mario Galaxy, dwie Zeldy, Portala 2, Skyrim, Raymany, trylogię Mass Effect, FEZ, Gearsy, Alan Wake, Batmany, LIMBO, Braid, Borderlands 2 i pewnie jeszcze drugie tyle genialnych tytułów których na oczy nie widziałem...

..grą generacji jest je,bane Uncharted 2. To powyżej to idealny przykład Janusza Gamingu, typowego fana PlayStation. Za to nie cierpię tej seri i tej konsoli. To jest dobra gra, nie zrozumcie mnie źle, ale tak płytka, że głowa mała. Je,bać interaktywe, duże i rozbudowane światy, eksplorację, dynamiczne eventy, rozbudowany system, skomplikowaną i wielopoziomową fabułę, dobrze napisane i reprezentujące coś sobą postacie, gameplay który daje radość przy każdym naciśniętym przycisku, gameplay zaprojektowany tak, by jego przezwyciężanie dawało radość, replayability. Je,bać wszystko, co przeróżne gry osiągały przez ponad 25 lat historii tej "branży". Byle się świeciło, ładnie grało, wybuchało i się strzelało. Do tego niech Nathan rzuca hehe tekstami, pokręci się jakaś ładna du,pa i mamy grę generacji.

A idźcie w ch,uj.

Opublikowano
giphy.gif
Opublikowano

Co to za śmieszna lista w ogóle. GTA IV, które jest chyba najgorszą częścią serii, Skyrim czyli zabugowane guffno, mass Effect które nie wiadomo czy chce być shooterem czy RPGiem. Jedno i drugie mu nie wychodzi, Alan wakem ktory jest chyba jedną z nudniejszych gier generacji. Wiekszych glupot dawno nie czytałem.

Poboczne czesci halo masz na myśli m. in. ODST ? przecież od tego guffna już chyba Legendary czy Duke Nukem Forever jest leszpe.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Dlatego jesteś typowym januszem.

Opublikowano

Kazda z gier wymienionych przez ravena jest lepsza od Uncharted. Maja one tylko jeden, wspolny problem - nie sa exem Sony.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No po trzech setkach i paru piwach, to gra życia. Nie wiem jak bardzo trzeba mieć zyebany gust, aby tę prostą samograjkę w korytarzu, uznać za grę generacji?

Opublikowano

Z tym GTA IV to pojechales raven

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo trzeba mieć zyebany gust, aby tę prostą samograjkę w korytarzu, uznać za grę generacji?

Taaaa, bo Zelda: Skyward Sword z grafą rodem z 2004 roku to pewnie twoja "gra generacji".

Opublikowano

Co to za śmieszna lista w ogóle. GTA IV, które jest chyba najgorszą częścią serii, Skyrim czyli zabugowane guffno, mass Effect które nie wiadomo czy chce być shooterem czy RPGiem. Jedno i drugie mu nie wychodzi, Alan wakem ktory jest chyba jedną z nudniejszych gier generacji. Wiekszych glupot dawno nie czytałem.

Poboczne czesci halo masz na myśli m. in. ODST ? przecież od tego guffna już chyba Legendary czy Duke Nukem Forever jest leszpe.

janusze bronią swojego januszostwa

sam jesteś śmieszny, każda z tych gier to coś nowego, coś nietypowego, czego nie było

GTA IV niższa klasa nie docenia (za mało hehe misji pewnie), w du,pie to mam, gierka 10/10 i przydałoby się z tym pogodzić

Mass Effect nie jest idealne, ale na pewno jest dużą, rozbudowaną sagą na wiele godzin, które można przejść przynajmniej dwa razy

Skyrim zabugowane, na PS3 pewnie tak, trudno by gra z ogromnym, otwartym i dynamicznym światem miała mniej błędów od korytarzyka, gdzie wszystko zawsze dzieje się tak samo

Alan Wake - bez komentarza

problem w tym, że Uncharted prócz muh graphix nie ma NIC co by tą grę wywyższała

nie, ta gra celowo jest na pierwszym miejscu, sto razy już pisałem długie posty dlaczego, jak ktoś chce to może sobie kopać w temacie o tej grze i poprzednich edycjach console wars

proponuję też zwrócić uwagę w którym roku wyszła ta gra

Opublikowano

Kazda z gier wymienionych przez ravena jest lepsza od Uncharted. Maja one tylko jeden, wspolny problem - nie sa exem Sony.

Czytanie ze zrozumieniem to nie jest to nie jest to atut zdecydowanie. Wymienił też TLOU, uwaga to jest ex Sony.

Dlatego jesteś typowym januszem.

Czyli dlaczego ? bo nie rozumiem. Zresztą raven to taki Pecetowiec a gdzie na tej liście jego pecetowe exy. No własnie, nie ma.

Opublikowano

Taaaa, bo Zelda: Skyward Sword z grafą rodem z 2004 roku to pewnie twoja "gra generacji".

chciałbym wierzyć, że to jest prowo, tak bardzo bym chciał

Czyli dlaczego ? bo nie rozumiem. Zresztą raven to taki Pecetowiec a gdzie na tej liście jego pecetowe exy. No własnie, nie ma.

nie ma bo już wymienianie gier Nintendo czy multiplatform wywuje kosmiczny ból du,py, jakby do listy dorzucił jeszcze Civ V, EU3/4 czy choćby piksele jak Rogue Legacy to nie wiem czy to forum wytrzymałoby największy w swojej historii dupościsk

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo trzeba mieć zyebany gust, aby tę prostą samograjkę w korytarzu, uznać za grę generacji?

Tak, bo to co definiuje grę generacji to grafika. Idź Janusz sprawdź promocję Tyskiego w Biedronce z okazji mundialu.

Opublikowano

janusze bronią swojego januszostwa

sam jesteś śmieszny, każda z tych gier to coś nowego, coś nietypowego, czego nie było

GTA IV niższa klasa nie docenia (za mało hehe misji pewnie), w du,pie to mam, gierka 10/10 i przydałoby się z tym pogodzić

Mass Effect nie jest idealne, ale na pewno jest dużą, rozbudowaną sagą na wiele godzin, które można przejść przynajmniej dwa razy

Skyrim zabugowane, na PS3 pewnie tak, trudno by gra z ogromnym, otwartym i dynamicznym światem miała mniej błędów od korytarzyka, gdzie wszystko zawsze dzieje się tak samo

Alan Wake - bez komentarza

problem w tym, że Uncharted prócz muh graphix nie ma NIC co by tą grę wywyższała

nie, ta gra celowo jest na pierwszym miejscu, sto razy już pisałem długie posty dlaczego, jak ktoś chce to może sobie kopać w temacie o tej grze i poprzednich edycjach console wars

proponuję też zwrócić uwagę w którym roku wyszła ta gra

GTA IV - 90% misji to dogoń typa i go zabij. Dodatki zjadają ten syf bez popity, nie mówiąc o częściach typu VC czy SA.

Mass Effect - Mała ilość misji pobocznych, znikome elemeny RPG. W jedynce jeszcze troche tego było, 2 i 3 to już właściwie shootery, na dodatek kiepskie. Ekploracja innych planet dosyc uboga, W takiej jedynce każda planeta nie zwiazana z fabułą wygląda wręcz identycznie. Pusta przestrzeń plus mała baza na srodku. Dodatkowo framerate na konsolach to śmiech na sali.

Skyrim nie ma nawet startu do wcześniejszych części z tej serii. W tej części nie możemy chyba nawet zabić łupiego NPC'a, no ale smoki, wielkie mi halo.

Alan Wake, korytarzowie gówienko z kapiszonami, w którym poziom strzelania jest gorszy od Uncharted, Po za fajna fabułą i klimatem gra sie niczym nie wyróznia. Grałeś godzinę, grałeś całą grę.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kruku, przecież to jest ewidentny troll więc po co się produkujesz :P

Uncharted 2 grą generacji...

dla kogoś kto przez całą generację nie grał w nic innego :P

Opublikowano

Kruku, przecież to jest ewidentny troll więc po co się produkujesz :P

Uncharted 2 grą generacji...

dla kogoś kto przez całą generację nie grał w nic innego :P ...

... oprocz exow na Xboxa :P

Opublikowano

Bo nie zgadzam się z jego opinią to od razu troll ? gratuluje logiki :)

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.