Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak samo i FC 3.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

teraz z innej beczki, tak na poważnie, co sądzicie o Far Cry 4 będzie next-genowo czy bardziej pośrednio jak w Shadow Mordor i przyjdzie poczekać na FC5 ?

Discuss

gardzę, po prostu gardzę. Nieważne czy dobra gra, ważne czy graficzka będzie. Ja yebie wypjerdol tą konsolę przez okno i won do blacharni.

Opublikowano

Yebac Ubi

Opublikowano

raymany sa super 

Opublikowano

yebać ubi 2x

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

MealyDistantDotterel.gif

Opublikowano

btw troche podniecenie zakupem ps4 i gier w full hd opadlo i jednoznacznie stwierdzam, ze na dzien dzisiejszy

vita>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ps4

wiekszy i ciekawszy repertuar gier, nawet intuicyjnosc menu lepsza, po prostu tylko vita

Opublikowano

Ale to exact pisał a on jest klapkiem

rozumiem że jak wkleje zdjęcie Xboxa One, tak jak kubson zdjęcie Vity, to będziecie się ze mną zgadzali?

MealyDistantDotterel.gif

prawie jak na moim filmiku z Forzy

i ten kąt skrętu kierownicy w Forzie wynoszący 90 stopni XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nawet intuicyjnosc menu lepsza, po prostu tylko vita

A jakiej trzeba intuicji do obsługi jednego paska gier na środku ekranu?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

tez jestem zaskoczony tym gifem, zreszta zewszad padaja stwierdzenie ze model jazdy w driveclub jest na prawde rajcowny, jeszcze niech szybko daja ta zmienna pogode i juz calkiem bedzie fajnie robic przejazdzki na nocnych nieoswietlonych trasach w norwegii czy gesto padajacym sniegu

Opublikowano

xjkamk.gif

773957810.png?1369385899

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

COMING 2013 XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no przecież wyszło ps4 w 2013, nie łap go za obrazki.

Opublikowano

Apostoł Dudrys potwierdza dobrą nowinę.Po aktualizacji dasha konsola przestała bzyczeć .

no i po kłopocie a u klapów co ps4 nadal wypluwa poranną owsiankę?

Opublikowano

btw troche podniecenie zakupem ps4 i gier w full hd opadlo i jednoznacznie stwierdzam, ze na dzien dzisiejszy

vita>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ps4

wiekszy i ciekawszy repertuar gier, nawet intuicyjnosc menu lepsza, po prostu tylko vita

Aż taka bieda na tym ps4:(.
Opublikowano

Ten gif z DC od Ficusia z dachowaniem rozkur.via, ale urwał...

Opublikowano

Przed chwilą wyczytałem na PPE (tak, wiem ...) że w niektórych krajach cena plusa wzrosła o 50% xD

Sonytakiedobre.

PS. No chyba, że to znowu jakiś wymysł, niepełnosprytnego redaktorzyny.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ponoc zwiazek ma to z walutami, w krajach gdzie cena wzrozla od 1 pazdziernika kurs waluty byl na tyle niski, ze roczna subskrycja byla znaczaco tansza niz gdzie indziej, oczywiscie nikt nie zagwarantuje, ze za chwile zrobia to dla reszty swiata i plus bedzie kosztowal 300zl :P

Opublikowano

Rownali chyba ceny z reszta swiata?

Opublikowano

Dzien dobry, witam szanowny forumek. Mamy piatek, trzeci pazdziernika roku Panskiego 2014, ostatni dzien tygodnia. Wiem ze juz wiekszosc z was nie moze sie doczekac az skonczy prace i zacznie weekend ze swoja ulubiona konsola ale pozwolcie ze pobudze wasze szare komorki malym, growym quizem. Wiec, zgadnijcie jaka to gra:

nie wiedzialem, ze full nie ma replayow, wlasnie czytam na twitterze ze pracuja by dodac je w jakims przyszlym patchu

Nagroda za prawidlowa odpowiedz jest worek orzechow i miesiac konta Premium.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

podpowiedź: beta, stary build, nowy build, grafika, deszcz w paczu, śnieg w paczu, fotomode w paczu

Opublikowano

Nie wiem jaka to gra, ale z pewnością powalczy o miano najlepiej "spaczowanej" produkcji roku. 

Opublikowano

killer instinct?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.