Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Story juz jest?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Story juz jest?

Od marca.

Opublikowano

Ścigałki na PlayStation od zawsze są najlepiej spatchowanymi grami na rynku. Takie Gran Turismo na przykład. Nie dość, że dostajesz kilkadziesiąt GB dobroci na płycie, to po odpaleniu gry musisz dossać sobie jeszcze kilka GB dobra w postaci patchów <3.

Opublikowano

Nikt nie chce wygrac worka orzechow? Zasmucilem sie.

Opublikowano

cotygodniowe podsumowanie sprzedaży:

PS4 - 178,032 (-62%)
3DS - 98,177 (-4%)
XOne - 94,467 (-45%)
PS3 - 46,340 (-20%)
WiiU - 45,070 (+15%)
X360 - 28,909 (-16%)
PSV - 19,692 (-12%)
Wii - 6,067 (-3%)

Opublikowano

Raven, chyba kilkanascie. Na dodatek te cudowne serwery i system. GT5 aktualizowalo mi sie dluzej, niz sciagniecie forzy 5 wazacej 40 kilka gb...

Opublikowano

hav3n taki z ciebie cwaniaczek - idzie raport za prawa autorskie - cytujesz moje posty bez napisania, ze pochodza one ode mnie, mam nadzieje, ze odpoczniesz od forumka i poswiecisz wolny czas na zwalczanie cykad w konsoli

pozdrawiam

Opublikowano

PS4 - 178,032 (-62%)

3DS - 98,177 (-4%)

XOne - 94,467 (-45%)

PS3 - 46,340 (-20%)

WiiU - 45,070 (+15%)

X360 - 28,909 (-16%)

PSV - 19,692 (-12%)

Wii - 6,067 (-3%)

Widać wyraźny spadek zainteresowania PS4.

Opublikowano

xbone by chcial miec spadki do takich ilosci xd 

titanfall mial ruszyc sprzedaz, potem forza, teraz licza na sunset a pozniej na kolekcje szefa kuchni

Opublikowano

PS4 - 178,032 (-62%)

3DS - 98,177 (-4%)

XOne - 94,467 (-45%)

PS3 - 46,340 (-20%)

WiiU - 45,070 (+15%)

X360 - 28,909 (-16%)

PSV - 19,692 (-12%)

Wii - 6,067 (-3%)

Widać wyraźny spadek zainteresowania PS4.

Pomijając fakt, że i tak najlepiej się sprzedaje.

Opublikowano

Trudno pogodzić się z porażką SONY c'nie?

Opublikowano

Raz spadnie, raz wzrośnie. Ważne, że ciągle na pierwszym i to z dużą przewagą. Nie nazwał bym tego porażką.

Opublikowano

normalne u klapów, w gimbazie pewnie też jak mama darła się dlaczego z bioli tylko dostateczny odpowiadali - "no ale reszta klasy dostała 2+!!!111"

Opublikowano

ty lepiej pajgi okresl sie w jakiej druzynie grasz, po wojnie zostana tylko najsilniejsi

Opublikowano

Jaki bol botow ;d  miod na moje serce.

Przepasc miedzy konsolami sie powieksza, dobrze, nic juz tego nie zmieni. 

Opublikowano

normalne u klapów, w gimbazie pewnie też jak mama darła się dlaczego z bioli tylko dostateczny odpowiadali - "no ale reszta klasy dostała 2+!!!111"

Przy obecnych słupkach sprzedaży jeśli jedyny to 2 z plusem, to PS4 jest solidną 4. Mogło być lepiej, ale nie jest źle.

Opublikowano

90k elita, swiadomi gracze kochajacy gry video, szanujacy marke i cala branze vs 170k januszy co zlapali sie na najwiekszy zawod roku - Destiny.

Wszystko sie zgadza, nic sie nie zmienilo.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wiadomo, ze sprzedaż spadła, bo przy premierze Destiny poszło 0,5 mln. Tę wyniki obejmują premierę FH2?

Opublikowano

Gracze wiedza co dobre, kupuja lepszy sprzet. To sie nazywa swiadomy konsument. 

Opublikowano

Wiadomo, ze sprzedaż spadła, bo przy premierze Destiny poszło 0,5 mln. Tę wyniki obejmują premierę FH2?

Nie

Opublikowano

Nie wiedziałem, że to jest aż takie łatwe! Czuję moc!

Opublikowano

przecież teraz przy premierze DriveClub bedzie dwa razy tyle

wczoraj na streamie PlayStation o 23 zrobili świetną promocje

Opublikowano

90k elita, swiadomi gracze kochajacy gry video, szanujacy marke i cala branze vs 170k januszy co zlapali sie na najwiekszy zawod roku - Destiny.

Wszystko sie zgadza, nic sie nie zmienilo.

Że też 90k udało im się nabić w butelkę. Biedni, nieświadomi ludzie, których los musiał aż tak tragicznie doświadczyć. Już ich pewnie rak toczy.

Opublikowano

ale na powaznie, rok przesuniecia premiery a oni nawet replayow nie zdarzyli przygotowac, pogoda w patchu, 3/4 zawodow w dlc, brak aut japonskich - ostre te gra musiala miec perturbacje po drodze :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.