Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jednak ciagle beda dodawac nowe rzeczy, gra wystarczy na dluzej.

W killer instinct nie bylo nawet trybu story na premiere. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapki to jednak maja poczucie humoru, driveklap system sellerem xD

Tej gry nie kupuja nawet posiadacze ps4, a co dopiero kupic dla niej konsole.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

ale byl jest i bedzie lektor mowiacy COMBO BREAKER!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jednak ciagle beda dodawac nowe rzeczy, gra wystarczy na dluzej.

W killer instinct nie bylo nawet trybu story na premiere w 2013.

Opublikowano

Za to w Horizon 2 boty będą doświadczać replaye bez przerwy.

Podczas przewijania czasu.

Opublikowano

przecież teraz przy premierze DriveClub bedzie dwa razy tyle

wczoraj na streamie PlayStation o 23 zrobili świetną promocje

Jaka promocje ?

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Nikt nie chce wygrac worka orzechow? Zasmucilem sie.

DriveClub! Ale zabawa jest w obie strony.

Jak nie wyślesz worka orzechów to musisz się zbanowac na forum.

A ja wracam do replayow w Horizonie 2,by podziwiać piękna okolice i brudzące się samochody.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jaka promocje ?

Buy one, get the rest in pacz.

Opublikowano

Hav3n powinien wszystkim klapkom wyslac po workow orzechow, zeby mieli w co lupac jak sie driveklap skonczy po 5 minutach.

Opublikowano

generalnie to xboxów do domów trafiło więcej niż 94,467 sztuk, niektórzy zwracali chrabąszcze po 2-3 razy

może padł nieoficjalny rekord, dobry tydzień dla xboxa

tyle konsol trafiło do domów, to prawie jak za dobrych dni sprzedaży PS4

xbox daje rade

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nieoficjalny rekord mimo 45% spadku, fuck logic.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Jaka promocje ?

zrobili rozmowe z producentem gry, który cały czas nawijał o technologiach zastosowanych w grze, o przyszłości DLC, itd

stream trwał chyba ze 2h, Rusty wspomniał też o CDProject, pokazał figurke Wiedzmina, powiedział, że chłopaki z Polski robią świetną robote

Opublikowano

Tak w ogóle, developerowie powoli opuszczają tonący, zielony statek. Last Tinker, gra która oczywiście już wyszła na PS4, nie zostanie jednak wydana na XB1. Powód usunięcia prac nad tą wersją brzmi, cytuje developera, mała ilość zielonych podgraczy.

Zaczyna się.

Opublikowano

i ten stream ogladalo wczoraj 5mln ludzi i kazdy z nich poleci teraz do sklepu....Fanek tys sie serio z choiki urwal, ale i tak nic nie pobije twojej teorii, ze ps4 wypluwa plyty bo wczoraj byla awaria psn

Opublikowano

Figaro, tak się przejąłem, że nawet nie chciało mi się sprawdzać co to za indyk (zgadłem?).

PS. Moja PS4 też wypluła 3 razy płytę, zmieniłem jej ustawienie troszeczkę i nie ma problemu. Super sprzęt xD

Opublikowano

Bardzo dobrze, ze m$ dostaje w dupe w tej generacji. Po tych ich genialnych pomyslach i wizjach dotyczacych xone, zanim gracze rozpoczeli cala krucjate przeciw nim, jak by teraz byl liderem, to na bank by nie mieli juz zadnych oporow przy nastepnej generacju, albo moze i tej na wprowadzenie swoich glosnych pomyslow, o ktorych boty widocznie zapomnialy

Opublikowano

Figaro, tak się przejąłem, że nawet nie chciało mi się sprawdzać co to za indyk (zgadłem?).

Głęboka, kolorowa platformowka, więc w sumie nie dziwota. Boty nie doceniają takich perełek.

A PS4 wypluwajaca płyty to tylko subtelny komentarz nadkonsoli na temat gry. Jeśli jest to jakiś szrot, to wiadomo że wypluje, sugerując delikatnie by włączyć coś lepszego.

Opublikowano

PS. Moja PS4 też wypluła 3 razy płytę, zmieniłem jej ustawienie troszeczkę i nie ma problemu. Super sprzęt xD

pewnie wkladales coda albo innego bf - ps4 jest szlachecka i sie szanuje, byle co buzi nie wlozy, nie to co xbox one, ktory nawet cykady polyka i wypluc nie chce

Opublikowano

Wypluło Killzone Shadow Fall więc wasza teoria się zgadza, gówna konsola nie chce przełknąć.

Opublikowano

ale na powaznie, rok przesuniecia premiery a oni nawet replayow nie zdarzyli przygotowac, pogoda w patchu, 3/4 zawodow w dlc, brak aut japonskich - ostre te gra musiala miec perturbacje po drodze :confused:

Wystarczy ze gra jest grafiką, wiecej do szczescia 3/4 "graczy" nie potrzeba.

@Ins

MOJA teoria :P

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No wlasnie. A teraz przeproś nadkonsole, pocaluj jej znaczek Sony i podziekuj za wszystko co dobre na tej ziemi.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Musiałbym PS4 z kurzu wytrzeć, ale nie widzę sensu, skoro i tak znowu się zakurzy.

Opublikowano

Musiałbym PS4 z kurzu wytrzeć, ale nie widzę sensu, skoro i tak znowu się zakurzy.

Protip. Konsola kurzy się niezależnie od tego czy ją uzywasz, czy nie.

Opublikowano

Że konsola wyrzuca płyty? To teraz już schemat się trochę zmienił: przychodzę do domu, odpalam konsolę, wkładam płytę... wkładam płytę.... WKŁADAM PŁYTĘ!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.