Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Protip. Jak się szanuje sprzęt to się go przykrywa by się nie kurzył jak jest nieużywany.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Musiałbym PS4 z kurzu wytrzeć, ale nie widzę sensu, skoro i tak znowu się zakurzy.

Protip. Konsola kurzy się niezależnie od tego czy ją uzywasz, czy nie.

Protip nr 2. Nieużywany sprzęt elektroniczny niszczeje.

Opublikowano

i ten stream ogladalo wczoraj 5mln ludzi i kazdy z nich poleci teraz do sklepu....Fanek tys sie serio z choiki urwal, ale i tak nic nie pobije twojej teorii, ze ps4 wypluwa plyty bo wczoraj byla awaria psn

z 5k max chyba było na streamie czyli nie dużo, oni co tydzień prowadzą taki kącik o grach dla community, ale promocje z Ruskym zrobili świetną, mase rzeczy mozna było sie dowiedzieć o grze

Ficuś ja twoich porównań wczorajszych z DC i teorii downgrade to nie bede komentował

a co do tego wypluwania płyt przeczytaj co napisałem w tamtym temacie o koncie PSN

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek to taki troche nowy szprota cnie ? :teehee:

Wyskoczyl jak Filip z konopi i juz sie zadomowil.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Fanek, Twoja decyzja o kupnie PS4 wyszla nam wszystkim na dobre xD

Opublikowano

Szkoda, że żaden xbox nigdy nie dostał i nigdy nie dostanie tak dobrej gry jak TLOU. A na konsolach Sony to jedna z wielu genialnych gier.

Opublikowano

TLoU genilna szpila, genialna historia i postaci - jedna z tych gier dla ktorych kupuje sie konsole pod koniec generacji i szybko sprzedaje aby zapomniec o tragicznym padzie, dashu i online ktory nie dziala.

Opublikowano

Szkoda, że żaden xbox nigdy nie dostał i nigdy nie dostanie tak dobrej gry jak TLOU. A na konsolach Sony to jedna z wielu genialnych gier.

No najlepsza gra ever, pińćset nagród mówi wszystko.

ech te klapy

Opublikowano

No najlepsza gra ever, pińćset nagród mówi wszystko.

ech te klapy

Wali mnie pićset nagród, bo grę na PS3 i PS4 brałem na premierę. Sam sobie o niej wyrobiłem zdanie.

ech te dowalanie się, byle by się dowalić

Opublikowano

Jakie sa jeszcze te inne genialne?

Opublikowano

i ten stream ogladalo wczoraj 5mln ludzi

5mln to bylo wejsc na kanal od poczatku istnienia. Wczoraj stream ogladalo okolo 5k.
Opublikowano

Mantis, Tobie tez wylaczyli Cartoon Network ze tak sie spinasz?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jakie sa jeszcze te inne genialne?

"Mendrek i Iras kosmiczna rozgrywka"

Opublikowano

H0EIHc0.jpg

:(

Opublikowano

@up

Sooo fuckin' true. Dzisiaj kontynuuje gre w Alphe :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wraz z Figaro nad tym bardzo ubolewamy. Botki to są takie dorosłe, bo ino szczelajo do kosmitów, fjutersolger i innych mechów. Też bym chciał dorosnąć do szczelanek i jazdy po burakach.

Opublikowano

po co komu replaye? naciskasz krzyżyk i jedziesz dalej nie ma czasu na replaye trzeba GRAĆ !

Opublikowano

Wraz z Figaro nad tym bardzo ubolewamy. Botki to są takie dorosłe, bo ino szczelajo do kosmitów, fjutersolger i innych mechów. Też bym chciał dorosnąć do szczelanek i jazdy po burakach.

Wybacz im, Mantis. Wychowali się na xboxie, jak gra nie jest męska, ciemna, z bicem godnym Marcusa i znaczkiem na pudełku Od 26 lat, to boty tego nie akceptują. Jak sie mają poczuć mesko?

Opublikowano

Tak, tak. Bo w najbliższym czasie taki wysyp hiciorow, że ho ho :D nie ma czasu na replaye.

Opublikowano

A ileż to było pisania jakie to XO jest genialne, jakie to świetne exy dostaje, że wszystkie multiplatformy do końca roku będą takie same na obydwu platformach, jaki to genialny pad, świetne dashboard ciągle dostający nowe aktualizacje. Nawet miałeś jakąś akcję czy coś robić na premierę w naszym pięknym kraju. A tu taki zonk, pograł na XO i stracił chęć do grania

Oficjalnie przebiłeś poziomem żenady nawet eXacta, gratulacje, dokonałeś niemożliwego.

Opublikowano

Tak, tak. Bo w najbliższym czasie taki wysyp hiciorow, że ho ho :D nie ma czasu na replaye.

platyna się sama nie zrobi, a subskrypcja plusika się kończy.

Opublikowano

A ileż to było pisania jakie to XO jest genialne, jakie to świetne exy dostaje, że wszystkie multiplatformy do końca roku będą takie same na obydwu platformach, jaki to genialny pad, świetne dashboard ciągle dostający nowe aktualizacje. Nawet miałeś jakąś akcję czy coś robić na premierę w naszym pięknym kraju. A tu taki zonk, pograł na XO i stracił chęć do grania

Oficjalnie przebiłeś poziomem żenady nawet eXacta, gratulacje, dokonałeś niemożliwego.

Ale to ty jesteś żenadą, miałeś boskie PS4 to nawet kiepskiego Knaczka przeszedłeś sześć razy, kupiłeś Chrabąszcza i nie grasz, bo nie ma tam nic lepszego od Knacka. Wracaj do PS4 i graj.

Opublikowano

Dżizus kolejny dowód na to, że ubisoft to nieudacznicy i rak branży

20 fps na wii przez całą grę :lol:

Yakubu dobrze mówi, sprzedaj bonera bo to syf

iby97OiNDUrCts.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.