Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nigdy nie ma sensu preorderowac jakiegokolwiek tytułu.

chyba ze sa to pokemony w steelboxie z figurka

No jak ktoś ma 10 lat to spoko.

Też się kiedyś jarałem pokami, to było jakoś za czasów red/blue/yellow. W zeszłym roku kupiłem te najnowsze na 3DSa i pograłem godzinę cały czas zastanawiając się co ja do cholery robię i dlaczego nie zagram w grę z grafiką i gameplayem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja uprzedzam, ze od zawsze szanowalem forze horizon i xboxa, bo przeczuwam ze od srody zacznie sie beka z wielu tekstur jakie zaserwuje nam driveclub i wojna, ze ta fotorealistyczna oprawa z gifow jednak na zywo tak nie wyglada

Opublikowano

To ja asekuracyjnie przypominam, że tak serio to od zawsze jestem za Mega Drivem.

Opublikowano

exact to zdrajca playstation. tak kozaczy na forumie a cały czas po burakach jeździ. co za zakłamanie.

Nie jeżdżę!

SStaram się unikać tych syfiastych tras jak się tylko da!

Opublikowano

ja uprzedzam, ze od zawsze szanowalem forze horizon i xboxa, bo przeczuwam ze od srody zacznie sie beka z wielu tekstur jakie zaserwuje nam driveclub i wojna, ze ta fotorealistyczna oprawa z gifow jednak na zywo tak nie wyglada

Jak chcesz zobaczyć bekową grafikę, to polecam odwiedzić miasta w Horizon 2. Każda gra ma lepsze i gorsze miejscówki, i przy jeżdżeniu po burakach H2 potrafi wyglądać cudnie, a gdzie indziej wczesny past gen. Pewnie tak samo to wygląda w DC.

A teraz gif :P

yaqakv.gif

Opublikowano

Dokładnie, każda gra ma słabe elementy, myślę że tego jak Horizon 2 wygląda w tunelach DriveClub nie przebije, epoka PSX

Opublikowano

miasta wyglądają biednie w fh2

2ltlzl2.jpg

20fxev6.jpg

Opublikowano

tutaj lepszy gif :)

xeowwc.gif

Opublikowano

A teraz gif :P

yaqakv.gif

są jednak ciekawsze gify. nareszcie ta gra nie tylko "wygląda" :)

ibnNDxX54SNMwK.gif

20141002183317.gif

yfmzve.gif

Opublikowano

20fxev6.jpg

ten dom w tle wyglada mi na wczesne ps2, bez beki ale juz gt4 i niektore trasy miejskie mialy domki z wieksza iloscia detali

Opublikowano

miasta wyglądają biednie w fh2

2ltlzl2.jpg

20fxev6.jpg

Widzę ktoś odkurzył sobie pierwszego Xboxa

Opublikowano

No super,  od roku tylko gify z driveklap, czy wy nic innego nie macie?

A, no tak...

Opublikowano

Jeden z pierwszych exow na ps4, a juz poziom grafiki ktorego xbone nigdy nie osiagnie.

Opublikowano

Ej kupić Re4 czy nie bo jestem na pss i kusi. Figaro albo Blubi co powiecie bo ja wam ufam w wyborze gierek dla dzieci.

Opublikowano

Poczatek upadku serii.

Opublikowano

20fxev6.jpg

ten dom w tle wyglada mi na wczesne ps2, bez beki ale juz gt4 i niektore trasy miejskie mialy domki z wieksza iloscia detali

Tylko ze to nie jest trasa a otwarty swiat. Nie chce tutah bronic Horizon 2 jakos zaciekle ale na prawde jestem pelen podziwu dla tworcow ze im sie chcialo wykreowac taki swiat dla scigalki.

Opublikowano

halo-ce-battle-creek-wallpaper_1920x1080

no no, przepięknie się to prezentuje

xDDDDDD

Opublikowano

Gra wygląda też tak przez większość czasu, oczywiście są tez biedne lokacje jak miasto które jest na screenach orzeszka.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To kolekcja szefa kuchni ?

Opublikowano

Soul ten filmik co dales to ma pokazac niby ta ladna grafike czy ta brzydka? bo jak ladna to cofam wszystko co powiedzialem zlego o driveclub 

Opublikowano

Ej kupić Re4 czy nie bo jestem na pss i kusi. Figaro albo Blubi co powiecie bo ja wam ufam w wyborze gierek dla dzieci.

A grales w piątkę?

Tak czy inaczej, bardzo dobra gra. Trzeba ograć tak czy siak.

Opublikowano

4ka to bardzo dobra gra, ale sredni Resident - tak bym to ujal.

Opublikowano

tak jedziecie na re4 a w temacie top25 waszych ukochanych gier ever co drugi daje wysoko wlasnie ta czesc i jakby podliczyc glosy to byc moze na podium nawet byla - a te jedyne prawdziwe residenty czyli 1-3 jakos malo kto tam wymienia

Opublikowano

wypraszam sobie ja dałem dwójeczkę. resident evil 4 to chu.j nie resident, a poza tym się nie liczy bo najpierw wyszedł na konsolę dla dzieci, a nie na playstation.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.